Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Doctor2 píše:... navíc jsem býval modelářský vlk samotář..... no nic, dnes to už vidím jinak a rozhodně je to poučení. Pro všechny - proto to tady taky řeším..
Kamarade, nic se z toho nedelej... co mne stalo "poznani" co lita dobre a co litat nebude, ze ne vse bylo "na rukou" ale take proste nektere veci nelitaji, rozdily mezi kvalitou a cenou ... ale elektroniku od zacatku mam jasnou - Rx-Tx Futaba, serva Futaba & Hitec ... zadne jine experimentovani ... Andy
je to pekny kousek, dotaz je ohledne vahy modelu, vice foto, jinak zda se OK. akorat to bude na klasiku, na r2400 50ccm je trochu malo ... proste paradni ero na klasiku a blbnuti, nekoliv 3D ... ale treba se pletu - zeptej se na vahu a plohu ...
To ozaj nie, po sbachu by si bol moc sklamany, skusil by som toho yaka od rc pilot alebo pozri yaka 55 od gb models Hepf, mam 1,8 elektro a robia aj 2.2 benzin, alebo nico 2,2 od extreme flight, samozrejme este domaci vyrobcovia orion a Badan, nic insie by som asi nekupovaj, je to overen ze to dobre lieta ked kupis nieco pod 500 e tak to su vyhodene peniaze
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
Tak trochu souhlasim s kolegou L.Bily .... navic, kdyz tim krapnes o zem, tak neni problem aby Ti vyfrezovali dily a popr opravili ero... na tom uz asi sam nic neudelas ... mam vlastni zkusenost s OrionModels, kluci sikovni behem tydne ero opravili,proste parada, jeste jednou dekuji
Je mi jasné že zhruba kvalita = příslušná cena. S tím počítám. Jen mi vadí že po slušné sezoně jsem bez letadla a pokud objednám jakoukoliv ARF RCpilot, BADAN apod, tak dodací doba je cca 4-6T co jsem zjišťoval, při mém vytížení pak další měsíc na poskládání a jsou vánoce.... takže snad na jaro.
Ale co teď? Představa že do jara nevzlítnu mě děsí
Doctor2 píše:Je mi jasné že zhruba kvalita = příslušná cena. S tím počítám. Jen mi vadí že po slušné sezoně jsem bez letadla a pokud objednám jakoukoliv ARF RCpilot, BADAN apod, tak dodací doba je cca 4-6T co jsem zjišťoval, při mém vytížení pak další měsíc na poskládání a jsou vánoce.... takže snad na jaro.
Ale co teď? Představa že do jara nevzlítnu mě děsí
Doktore soucítim stebou mě by to pěkně nas.alo!spadnout me takovy pekny letadlo!!Ale neřikej že by si to nespravil ?myslim ze par hodin prace a mas letadlo jako novy!
wranglik píše:Doktore soucítim stebou mě by to pěkně nas.alo!spadnout me takovy pekny letadlo!!Ale neřikej že by si to nespravil ?myslim ze par hodin prace a mas letadlo jako novy!
Kdepak.... ty fotky jsou jen orientační, mobilem ještě na letišti. V podstatě zůstal jen ocas, od kabiny dopředu je to polámaný neopravitelně, obě křídla při vnitřním okraji a uvnitř rozlámané spojovací trubkou, přední část s motorovým domkem prakticky neexistuje....
Nic - díky l.bilymu - asi nakonec objednám u Lindingera a dám se do práce