Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
Dalibor to si aj videl v 1km? 
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Několikrát a naprosto bezpečně..teda dokud byl nade mnou púdorysem...jak jsem ho potopl dolů tak cca 20s jsem neviděl ani prd.
Ale to ještě nic není, brácha dneska byl ve víc než 1km s Mentorem....a ten je poloviční než Viking. Braácha překvapil. Navíc mi dělá klučina radost, už je vylítanej fantasticky.
Doplňuji, jak se mi stahuje log ze SkyAssistanta,....by s Mentorem přesně v 1123m vysoko
Ale to ještě nic není, brácha dneska byl ve víc než 1km s Mentorem....a ten je poloviční než Viking. Braácha překvapil. Navíc mi dělá klučina radost, už je vylítanej fantasticky.
Doplňuji, jak se mi stahuje log ze SkyAssistanta,....by s Mentorem přesně v 1123m vysoko
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
To sa ako dá?! 
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
Stork8 (3,82m),Maxi Swift(1,4m) /Futaba T18 SZ /Nabíječ CELLPRO POWERLAB 8/
d.jirik píše:Tak takhle to dopadlo![]()
![]()
lítá to suprově
akorát mě děsí ty otáčky
Jak pa to, že jsi dnes nepřijel.....já by na Extra Warp Vikinga dost zvědavý.
Omlouvám se ,včera jsem se vrátil z záletu pozdě večer,do půlnoci jsem byl v dílně a ještě ladil,no a ráno jsem se vzbudil v půl jedenáctý a to už nemělo smysl někam jezdit.
Určitě bude ještě nějaká akce kde se potkáme.
Co ty otáčky ? Koukal jsi na to?
d.jirik píše:Omlouvám se ,včera jsem se vrátil z záletu pozdě večer,do půlnoci jsem byl v dílně a ještě ladil,no a ráno jsem se vzbudil v půl jedenáctý a to už nemělo smysl někam jezdit.
Nazvětšuj pouze jeden úsek..tzn jedno stoupání a to sem poustni. Takto je to nečitelné.
Dal jsem ti záznam do mailu
je to čas 1018sec
je to čas 1018sec
No nejde mi to otevřít..píše to (Vstupní řetězec nemá správný formát). Předělávám to v excelu a zatím neúspěšně. To samé se mi stává když mi pošle data Pepan. Zatím netuším kde je chybka, ale přijdu na to
Možná
Dneska jsem si užil s reinkarnovaným Vikingem příjemnou termiku..nic výrazného, samé úzké bubliny, ale na 7sekund motoru skoro 55minut...
Velmi příjemné.
Stejně nejlepší je natrefit bublinu sotva ve 40 metrech výšky a vybojovat 300m. To je pak obrovská výhoda plně mechanizovaného křídla...odtokovka celá dolů..k tomu snap-flap . Pak se dá otáčet doslova na pětníku.
Jinak baterka od Kostaky PowerHD-55C zatím vypadá jako velmi povedená. Rozhodně a to už je jistota, v kapacitě 2200mAh podává stejné výkony jako , větší Hyperion 2600mAh-45C. Navíc je výrazně levnější.
Stejně nejlepší je natrefit bublinu sotva ve 40 metrech výšky a vybojovat 300m. To je pak obrovská výhoda plně mechanizovaného křídla...odtokovka celá dolů..k tomu snap-flap . Pak se dá otáčet doslova na pětníku.
Jinak baterka od Kostaky PowerHD-55C zatím vypadá jako velmi povedená. Rozhodně a to už je jistota, v kapacitě 2200mAh podává stejné výkony jako , větší Hyperion 2600mAh-45C. Navíc je výrazně levnější.
na 0s motoru 68minut (jen proto, ze jsem nemel vic casu) 
hihi...na kopci můžeš mít na 0s..i 9999 minut

nemuzu, mam tam jen 2000ky prijimacovky a to na tyden vazne nestaci 
- petr64
- Kontaktovat uživatele:
Re:
graup15 píše:... Jinak dnes jsme poprvé testli kamerku Contour HD-GPS. Brácha už vymejšlí video, kdy bude i on-screen budíček rychloměru .
Zdravím pány piloty,
pořídil jsem cca před měsícem Contour GPS - spokojenost. Umím si vytáhnout GPS data, naimportovat do GoogleEarth a analyzovat let - super k dalšímu zdokonalování. (viz můj příspěvek http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=16&t=29210&start=255#p706194)
Moje otázka směřuje k on-screen budíčku rychloměru: Jak na to? (tedy jestli to není tajné
Nebo existuje víc easy postup ?
EDIT: tímhle? http://www.dashware.net/
Dík P64
SPEKTRUM DX6i | HD Contour GPS | ZagiKiller 1500, HotWing 1200 (+1800), Alpha 1500, SkyClimber 2000
Poptej se mého bráchy, ten má Contour GPS. A nějaké výzkumy s tím dělal.