Hornet X3D pro zacatecnika?

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
stavitel0

Hornet X3D pro zacatecnika?

#1 Příspěvek od stavitel0 »

Ahoj vsem,
muzu ted za prijatelny peniz zakoupit Hornet X3D, osazen stejnostmernym motorem speed 300. Jiz dle toho co jsem cetl vim, ze pro zacatek by bylo lepsi neco vetsiho. Taky se bojim toho motoru, moc toho nevydrzi a regl nema governon. :-((
Muze mi nekdo rici, nekdo kdo lita a ne ten kdo o tom jen cetl, zda jsem schopen se s tim neco naucit. Pocitam ze prvnim vrtulnikem budu tak dlouho mlatit o zem az nepujde opravovat. Proto jsem hledal neco za penize, ktere jsou predem obetovany. Jo a zatim se nehodlam venovat akrobacii, ale proste se jen naucit litat. diiiiik :D
vsw
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od vsw »

Hornet X3D neni pro zacatecnika idealni stroj, pokud mozno si porid neco vetsiho ( T-REX, Minititan,..)
stavitel0

#3 Příspěvek od stavitel0 »

jj, dik. Vsichni uz mi rekli ze je na nauceni asi nejnevhodnejsi, jenze byl za dobrou cenu............. No uvidime, stejne do budoucna pocitam s mini titanem. Uz jsem koupil takze ted uz je to fuk. Pry ma Hornet drahe dily a neposeda, takze ho budu rozbiejt hodne a pry to bude hodne stat. Tak uvidime, kdyz tak se ho zase zbavim. snad. :D
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“