Jaka serva do makety 2.4m

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Zpráva
Autor
JMalik

Re: Jaka serva do makety 2.4m

#16 Příspěvek od JMalik »

Kamil píše:
JMalik píše:Srovnáváš nesrovnatelné.
Ale veď ja ani nič neporovnávam. On sa ma na niečo pýtal, ja som odpovedal.
A určite sa neodvážim v tomto prípade odhadovať, koľko ten Beaver bude vážiť.

Napsal jsi:

"Jaryn->
4x Futaba S3010 - iba jedno servo na výškovke.
Dokonca už rok lietam s handraplánom WW1 2200mm, 5,7kg so štyrmi servami Futaba S3001 (3 kilové) a jaksi OK...."

Pokud to tam dá, nebude to dobře. :wink:
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Kamil
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Kamil »

Vzdávam sa.
Ja som Jarynovi v podstate ani neradil, ale som napísal, čo ja používam a podľa mňa som dosť presne špecifikoval, s akými modelmi a akým spôsobom lietam. :wink:
JMalik

#18 Příspěvek od JMalik »

Kamil píše:Vzdávam sa.
Ja som Jarynovi v podstate ani neradil, ale som napísal, čo ja používam a podľa mňa som dosť presne špecifikoval, s akými modelmi a akým spôsobom lietam. :wink:

Je mi to jasné, ale je to jako kdybych já napsal, že jsem úspěšně létal ve třímetrovce všechny serva HS55 (skutečně jsem to tak létal). Tahle informace mu bude nanic.
(Nic ve zlém :wink: )
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
Jaryn

#19 Příspěvek od Jaryn »

JMalik píše:
Kamil píše:Vzdávam sa.

Je mi to jasné, ale je to jako kdybych já napsal, že jsem úspěšně létal ve třímetrovce všechny serva HS55 (skutečně jsem to tak létal). Tahle informace mu bude nanic.
(Nic ve zlém :wink: )

Diky, to je v pohode, ja si ty informace nejak preberu a uvitam vic nazoru. Urcite nebudu davat trikilovky :wink: Na vyskovku prijdou v kazdym pripade serva dve, u tehle velikosti nehodlam riskovat. Pohon bude elektrika, se spalovakem bych nemel kde litat a hlavne na to nemam vybaveni.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“