Douda1981 píše:Již týden jsem závislý, po třech "letech" které skončily vždy havárií a lepením, jsem to teďka 3x přinesl vcelku beze škod.
Tři lety a tři pády?? Co s tím provádíš? Vždyť beta je tak klidné éro.
Douda1981 píše:Již týden jsem závislý, po třech "letech" které skončily vždy havárií a lepením, jsem to teďka 3x přinesl vcelku beze škod.
raptor181 píše:Douda1981 píše:Již týden jsem závislý, po třech "letech" které skončily vždy havárií a lepením, jsem to teďka 3x přinesl vcelku beze škod.
vama píše:takze tiez mam verziu 3.
Zaujimalo by ma, cim lepite 1/2 trupu? Pretoze v navode je pisane, sekundovym lepidlom, ale zas ked to nim zalepim, tak urcite veci budu "navzdy" nepristupne
raptor181 píše:Douda1981 píše:Již týden jsem závislý, po třech "letech" které skončily vždy havárií a lepením, jsem to teďka 3x přinesl vcelku beze škod.
Ticcino píše:vama píše:takze tiez mam verziu 3.
Zaujimalo by ma, cim lepite 1/2 trupu? Pretoze v navode je pisane, sekundovym lepidlom, ale zas ked to nim zalepim, tak urcite veci budu "navzdy" nepristupne
A jaké věci potřebuješ přístupné?
Skládej to tak, abys to rozdělávat nemusel. Jinak spoj se dá vždycky rozříznout skalpelem nebo něčím podobným.
vclovek píše:Čau. Jak se upevňuje unašeč na hřídel u nový verze bety? Díky
chrpos píše:... a unašeč se zahryzne. ...
ko44 píše:Jak se to správně sundává?