PIONEER ARF
Re: PIONEER ARF
Tak už dobrý vypada to,že jsem to vyřešil,no a ted už jen zalétat!Akorát ten podvozekže má být směrem dopředu se mi zdá divné ale je to tak.No uvidím jak to poletí dám vědět.
LOOP,Su27/Gripen 70EDF/ViperJet 9OEDF/Mig29 2x64EDF/Ardea3m/P51 mz18_hott/
Ahoj tak jsem to dnes zalétal,i v tom větříku se dá létat.Je to hodné letado opravdu stabiní!Pomalá zatáčka letado nemá snahu přepadávat tak pohoda!Tak nakonec to vyšlo hodně těžké na předek s tou 2200baterkou,první let jsem musel tlačit a to pri plném trimu.Spravilo to mechanicke doladění.Pristáni vzhledem k povrchu letiště(vyšší tráva)nic moc samozřejmě zakoplo.Jinak jak říkám pohodové éro.
Hodně těžké na předek a musel jsi tlačit?
Surgical píše:Hodně těžké na předek a musel jsi tlačit?
Blbost jsem vul!sorry tahat napsal jsem to blbě
sigi123 píše:To je divné.Těžiště jsem neměřil.Baterka je doporučená jen 3S 800 až 1100mAh.Já používám 3S 1500mAh 20C,s nima je těžiště akorát.S 3S 2200mAh je trošičku těžší na čumák ale o to líp se řídí.Opravdu jsem ho jen sestavil a nebylo třeba nic nastavovat ani trimovat.Letělo to samo,jen výškovku mám kvůly té větší baterce asi o 2mm nahoru.Jinak lítá perfektně.
Tak ted jsem koukal co doporučuje pelikán za baterku a(v návodu)800až 1100 (na stránkách peikána a dodávaná baterie k setu 1800!tak to mi Po..r!
Opravdu mi to vychází s 3S1500mAh akorát,s 2200 trošku před,ale o to líp to lítá.Když máš 3S 1800mAh,dej do pumovnice 0.5kg kameru a sedne to přesně
.
sigi123 píše:Opravdu mi to vychází s 3S1500mAh akorát,s 2200 trošku před,ale o to líp to lítá.Když máš 3S 1800mAh,dej do pumovnice 0.5kg kameru a sedne to přesně.
No jo to je pravda
Z obrazkov to nie je vidno, ale baterky sa vkladaju spodkom cez pumovnicu, alebo vrchom pod kridlami? kabinka zrejme nie je odnimatelna a je to len nafarbena cast trupu....
Takze pri kazdej vymene baterky treba zhodit kridla?
Takze pri kazdej vymene baterky treba zhodit kridla?
Beta, FOX 1800, Scout, Pioneer, Gama, Hype WOW, Radjet, Alula by Shani,Blast G3
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Baterka se dává samostatným otvorem před kabinou.U pelikána je to popsané.A je to akorát na 3S 2200mAh.
vdaka za info
ako tak pozeram po nete tak zda sa ze Pioneer od Pelikana je vlastne Discovery Trainer od Ripmaxu... takze ziadna horuca novinka ale Pelikanska verzia osvedceneho modelu...
ako tak pozeram po nete tak zda sa ze Pioneer od Pelikana je vlastne Discovery Trainer od Ripmaxu... takze ziadna horuca novinka ale Pelikanska verzia osvedceneho modelu...
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Nejen to,je to už rok starý model
http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=144
ale pionner má navíc pumovnici a zřejmě už je letově vyladěný.
http://www.kostkamodelcentrum.cz/obchod ... olozek=144
ale pionner má navíc pumovnici a zřejmě už je letově vyladěný.
v popise som nasiel ze baterka je umiestnena v tazisku takze je jedno aku tazku baterku das....
no zrejme si ho hned objednam.. pozdava sa mi toto pohodove lietadielko.
a vdaka hmotnosti sa s nim bude dat lietat aj vo vetre slabsom...
no zrejme si ho hned objednam.. pozdava sa mi toto pohodove lietadielko.
a vdaka hmotnosti sa s nim bude dat lietat aj vo vetre slabsom...
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
a ako je riesene uchytenie motora? da sa k tomu dostat bez nutnosti rezania?
Flysky 9x+Er9x+Frsky
Flysky 9x+Er9x+Frsky
K motoru se nedostaneš,taky už jsem nad tím koumal.Bez řezání to nepůjde.
sigi123 píše:K motoru se nedostaneš,taky už jsem nad tím koumal.Bez řezání to nepůjde.
Cau tak k motoru a reguátoru,se dostaneš jen řezáním pak zalepit silikonem!Vím to,protoze už jsem to měl v opravě,jelikož mladý mi chtěl pomoc a dopadlo to tak,že mi lepili přepážku!říkal korzair,že je to silne poddimenzované(uchycení motoru)Ještě jedna rána a udělam si novou asi překližkovou přepážku.Jinak Láďo ještě jednou díky Petr