Ahojky ve spolek, mám velkou prosbu vlastním loď a regulátor HK-B125A bez návodu k programování. Zatím jsem vyzkoumal pouze nastavení zpětného chodu motoru. Pokud máte někdo návod jak programovat dejte prosím vědět. Jedná se o tento regulátor: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=15133
Měl jsem různá univerzální nastavení, ale nefungují. Jen tak pro zajímavost tak ten zpětný chod je na pozici (...- no revers, ...-- revers 25%, ...--- revers 50%). Ještě jednou moc díky za jakékoli info k regulátoru.
Regulátor HK-B125A
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
- martin-tomi
Dodatek k ESC
Podle pípání má ESC menu rozdělené takto:
1položka / 7možností
2položka / 3možnosti
3položka / 3možnosti
4položka / 5možností
5položka / 3možnosti
6položka / tak u této poslední položky to pípalo neustále dál a dál napočítal jsem asi 15 pípnutí vždy opakujících se po třech sériích a pak jsem to vzdal.
Ještě jednou moc prosím o jakékoli info. Nebo kdyby někdo věděl jakou zakoupit programovací kartu. Neříkejte mi, že jsem jediný kdo má loď s tímto regulátorem zakoupenou u HOBBYKING. Předem dík
1položka / 7možností
2položka / 3možnosti
3položka / 3možnosti
4položka / 5možností
5položka / 3možnosti
6položka / tak u této poslední položky to pípalo neustále dál a dál napočítal jsem asi 15 pípnutí vždy opakujících se po třech sériích a pak jsem to vzdal.
Ještě jednou moc prosím o jakékoli info. Nebo kdyby někdo věděl jakou zakoupit programovací kartu. Neříkejte mi, že jsem jediný kdo má loď s tímto regulátorem zakoupenou u HOBBYKING. Předem dík
- habakuk_cz
- Kontaktovat uživatele:
http://www.astecmodels.co.uk/suppo-esc.htm
tak beru zpět, to to taky nebude, nechal jsem se unést když seděla první položka.
tak beru zpět, to to taky nebude, nechal jsem se unést když seděla první položka.
- martin-tomi
Přesto dík
Nevadí i přesto ti děkuji za snahu. Ta první položka zřejmě opravdu bude počet článků výrobce k tomu dal jen strohý text :
Návod k programování možnosti.
Typ buněk / napětí cutoff
Škrtící klapky (Auto / 1.1ms do 1.8ms / Hard / Soft)
Brzdy (bez brzdy / Soft / Medium / Hard)
Motor Směr (ve směru hodinových ručiček / Counter-směru hodinových ručiček)
Načasování Nastavení režimu (1 / 7 / 15 / 30)
PWM nastavení: 8K/16K
Obrátit: Ne vzad / 25% výkon / 50% energie
Stejně to ale nejde dát do kupy tady je sedm položek a menu má šest.
Když jsem jim napsal dotaz o návod, odpověď byla nemáme. Tak znovu prosím někoho kdo si koupil loď s tímto regulátorem ať poradí.
Návod k programování možnosti.
Typ buněk / napětí cutoff
Škrtící klapky (Auto / 1.1ms do 1.8ms / Hard / Soft)
Brzdy (bez brzdy / Soft / Medium / Hard)
Motor Směr (ve směru hodinových ručiček / Counter-směru hodinových ručiček)
Načasování Nastavení režimu (1 / 7 / 15 / 30)
PWM nastavení: 8K/16K
Obrátit: Ne vzad / 25% výkon / 50% energie
Stejně to ale nejde dát do kupy tady je sedm položek a menu má šest.
Když jsem jim napsal dotaz o návod, odpověď byla nemáme. Tak znovu prosím někoho kdo si koupil loď s tímto regulátorem ať poradí.
Re: Regulátor HK-B125A
U vetsiny produktu na HK dole kde je diskuze je take polozka files a tam vetsinou potrebne navody sezenes. I tento http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... 248X24.pdf