Cierny olej
Cierny olej
Ahojte mam ASP 8,5 a vzdy ked dolietam tak mam cierny model ako keby som ho nastriekal ciernym sprejom palivo FAI 15/85 Cim to je? Dik
Re: Cierny olej
To bude sazema, to je jasny. Nak
Ale na ostatnych mi to nerobi
Může mít vliv chlazení, vrtule (otáčky)... Já u tohohle motoru mám olejovou stopu za výfukem taky celkem špinavou. Ale považuju to za celkem normální.
Ahoj, má vliv chlazení (s různými výfuky různé výsledky), MVVS 10 s ricinem mi taky dělal černý olej a bylo to fakt ošklivý. Po generálce motoru jsem ho zaběhl na FAI a pak přešel na syntetiku (Rapicon Flight), od té doby je to bez probému a líp to běhá.
Když letadlo kouří, je to správně!
- fiser.modely
- Kontaktovat uživatele:
Nakadah píše:To bude sazema, to je jasny. Nak
Ha ha to je dobrý,to bude chtít vyméct komin či co ne??
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
jsem majitelem také 8,5 a myslím si že je to naprosto normální a dělá mi to taky.
přidej mu na bohatosti a bude chcát místo černého čistý ricín (ale to je zbytečný...) ale nepůjdou vytočit takové maximálky.
přidej mu na bohatosti a bude chcát místo černého čistý ricín (ale to je zbytečný...) ale nepůjdou vytočit takové maximálky.
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
Ked som zacinal, tak mi predajca predal APC electro na spalovaka
(ja som samozrejme rozdiel nepoznal, zacinal som) a po dolietani bol model zasraty ciernym sajrajtom, teda moja rada znie, skus tazsiu vrtulu 
Lh.j