Další hračka - Walkera X2
Další hračka - Walkera X2
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1496799
Jsem zvědav na tu mechaniku u takhle malýho vrtulníku....
Jsem zvědav na tu mechaniku u takhle malýho vrtulníku....
Re: Další hračka - Walkera X2
Mechanika je dobře vidět tady

Je to úžasné. Kdo by si před rokem pomyslel, že se bude vyrábět dvourotor, který má 2 cykliky.

Je to úžasné. Kdo by si před rokem pomyslel, že se bude vyrábět dvourotor, který má 2 cykliky.
Přehled vrtulníků: http://www.ajgl.cz/vrtulniky
Hm, tak to je moc pěkný. To bych rád viděl v letu. Taková technická libůstka.
Blade 400 3D, T-rex 500 ESP, E-maxx brushless a pak mraky dalších, nevejde se mi to sem :-)
Váhy píše:...Kdo by si před rokem pomyslel, že se bude vyrábět dvourotor, který má 2 cykliky.
Obecně vzato model dvourotoru, který má 2 cykliky se dělá už delší dobu viz Kamov Ka-52 i když to není Walkera a samozřejmě je to už trochu větší macek než ta připravovaná Walkera X2.

Vím o něm, i o tuzemském Coraxialu.Drondys píše:...model dvourotoru, který má 2 cykliky se dělá už delší dobu...
Tohle je ale zatraceně malý, 420 mm rotory.
Walkera by musela moc přitlačit na kvalitu, aby takový výrobek za něco stál.
Cenu odhaduju na cca 10 000,-.
Drondys píše:Obecně vzato model dvourotoru, který má 2 cykliky se dělá už delší dobu viz i když to není Walkera a samozřejmě je to už trochu větší macek než ta připravovaná Walkera X2.![]()
A má ten kamov 6 osé gyro?
Fenius píše:Drondys píše:Obecně vzato model dvourotoru, který má 2 cykliky se dělá už delší dobu viz i když to není Walkera a samozřejmě je to už trochu větší macek než ta připravovaná Walkera X2.
A má ten kamov 6 osé gyro?
Především bych chtěl podotknout, že jsem reagoval pouze na to co zmínil Váhy:
Kdo by si před rokem pomyslel, že se bude vyrábět dvourotor, který má 2 cykliky.
On se podivoval pouze nad tím, že se vyrábí dvourotor, který má 2 cykliky a nic víc (nad 6-ti osým gyrem se nepodivoval). Takže moje reakce se týkala jen toho, že model dourotoru, který má 2 cykliky se vyrábí již delší dobu.
Pokud jde o ten model Kamova tak to je samozřejmě jiný model než ona připravovaná Walkera X2 a nemá tudíž logicky vše stejné a navíc Kamov se prodává jako kit tedy přesněji řečeno jako sada mechanických dílů viz např. ony cykliky, kabina atd. ovšem bez elektroniky a ostatní vybavení jako počet a typ serv atd. je pouze na úrovni doporučení základního minima. Pokud si toho Kamova tedy někdo vybaví příslušným gyrem a patřičnou elektronikou tak ho tam bude mít.
Ešte, že ste mi to vyjasnili, pán kapitán.
Já mám 6-osé gyro ve svém HK. Už nemusím nosit sebou ani vysílačku. 
Dvě manželky,dvě děti,pejsek,kočička,co že mám? Helikoptéru? Jo. Taky se něco najde.