Foxy 25

Přijímače, serva, regulátory, BEC, palubní napájení, ale i telemetrie
Odpovědět
Zpráva
Autor
SonicWawes

Foxy 25

#1 Příspěvek od SonicWawes »

Ahoj, potřebuju poradit, jestli je možné mít tak blbě nastavený regulátor Foxy 25 aby se motor ani nehnul. Bohužel se mi to povedlo na dvou reglech Foxy 25. Jeden byl vyreklamovaný z důvodu nefunkčnosti ale ten druhý místo něj dělá to samé.
Jen pro info. Tohle už je druhý regl Foxy. Ten první jede bez problému. Na začátku při spuštění 3x pípne, a pak ještě dvakrát se zvýšeným tónem. Ty vadné vždy píply jen 3x a dost. Motor necuká, nemá ani brzdu nic. Zkoušeno na 3 motorech, tři regly Advance 25, dva Foxy 25 z toho ten jeden nefunkční. Čím to může být? Je zase vadný nebo jen špatně nastavený. Podle karty sjo ale oba nastavené stejně.
cilek

Re: Foxy 25

#2 Příspěvek od cilek »

Nastav rozsah plynu.
lubosse

#3 Příspěvek od lubosse »

Mne robilo to iste na bete, stacilo na kanal 3,
kde som mal plyn trimom dat -1% a uz mi to
slapalo. :D
SonicWawes

#4 Příspěvek od SonicWawes »

cilek píše:Nastav rozsah plynu.

Plyn mám klasicky nastavený -100% +100%. Na druhém Foxu to jede na tom stejném vysílači. A šlape bez problému.
lubosse píše:Mne robilo to iste na bete, stacilo na kanal 3,
kde som mal plyn trimom dat -1% a uz mi to
slapalo. :D

Zkoušel jsem ale prostě to nijak nereaguje.

Ještě jsem zkoušel přes vysílač najet do programování a motor klasicky pípal. Takže zrušený ten regl neni. Jen je tam asi špatně naprogramované v procesoru řízení, že se nechce rozběhnout.
SonicWawes

#5 Příspěvek od SonicWawes »

Jsem já to ale matlafůs. Do PM zprávy mě přišla zpráva o nastavení rozsahu plynu a už to funguje. Na tom prvním reglu byl potřeba reverz plynu tak jsem to "omylem" nastavil při prvním spuštění.
bub60

#6 Příspěvek od bub60 »

Ahoj. Mám stejný problém. Motor se ani nehne. :( Můžete mě popsat prosím způsob jak nastavit rozsah plynu. Když dám plný plyn. a připojím baterku tak regl pípá, že je v programování. A ne že pípne dvakrát.
Odpovědět

Zpět na „Palubní elektronika“