Čím nalepit suchý zip
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Čím nalepit suchý zip
Chtěl bych se zeptat, čím nalepit suchý zip (NESAMOLEPICÍ) na balsu a depron. Zkoušel jsem vteřiňák, ale stalo se to, co jsem tak trochu čekal - lepidlo se vpilo do zipu a nedrží to. Obávám se, že pokus s jakýmkoli dalším tekutým lepidlem skončí podobně. Čím tedy přilepit - tavnou pistolí ? Nebo Purex zafunguje i když je tekutý ? Jde mi o to, aby to trochu drželo- budu na zip přichycovat 2S LiPo a regl na vnější straně modelu (takový žertík-parkflyer), tak jednak aby to neopadávalo za letu a jednak, aby to vydrželo opakované "přizipování" a "odzipování".
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
- tromr
- Kontaktovat uživatele:
Re: Čím nalepit suchý zip
Já to lepím chemoprénem,drží to dobře.
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
zdravím, přilep to normálně tavnou pistolí.
toho purexu bych se bál - ten vypění díry v EPP a tak ale nespojí dvě věci.
toho purexu bych se bál - ten vypění díry v EPP a tak ale nespojí dvě věci.
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
Zdravím
)), na balzu - tento kousek kam chci dát sucháč nalakuji (stačí i lak na nechty) a lepím UHU porem (potřu nalakované místo a sucháč, nechám oschnout a přimáčknu), na EPP a Poptron lepím UHU porem (sucháč i místo kam příjde natřu lepidlem,nechám oschnout a přimáčknu)
věčný začátečník nyní s T9x
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Osobně bych na to šel Chemoprénem nebo jiným kontaktním lepidlem.
Ale myslím, že nejlepší možnost je navštívit galanterii nebo hornbach a koupit samolepící. když se po okraji objede sekunďákem, tak je to věčný spoj.
Ale myslím, že nejlepší možnost je navštívit galanterii nebo hornbach a koupit samolepící. když se po okraji objede sekunďákem, tak je to věčný spoj.
pouzivam uz jenom chemopren a nejlepsi zkusenost,
ale chce to podle navodu nechat zavadnout a hlavne pamatovat ze vysledna pevnost je dana
tlakem pri lepeni, jak to je zavadly
takze pozor na navod
ale lepim tak zipy i na lipolky a zatim vse v pohode pokud nepouzivam
rovnou 3m ko
ale chce to podle navodu nechat zavadnout a hlavne pamatovat ze vysledna pevnost je dana
tlakem pri lepeni, jak to je zavadly
takze pozor na navod
rovnou 3m ko
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
kope píše:Chtěl bych se zeptat, čím nalepit suchý zip (NESAMOLEPICÍ) na balsu a depron. .
Používam Cemoprén Extrém - drží OK... Ale pozor na ten Depron.... Neviem, či chemoprén ho nerozleptá......
http://lubo111.rajce.idnes.cz
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Chemopren depron rozlepta temer urcite!
Ja to lepim na na depron UHU-PORem, na vse ostatni (vcetne EPP) Chemopren Transparent nebo vterinak.
Ja to lepim na na depron UHU-PORem, na vse ostatni (vcetne EPP) Chemopren Transparent nebo vterinak.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
ten zelený XPS z ktorého si rezal krídlo chemoprén rozleptá, depron asi tiež.
- kocour
- Kontaktovat uživatele:
Na baterie lepím suchý zip vteřiňákem, do modelu na balzu napřed nalepím tenkou překližku nebo dýhu z tvrdého řeva - třeba Purexem - a na to nalepím suchý zip vteřiňákem. Zkoušel jsem i Purex na přilepení zipu, drží, ale je nebezpečí že po stranách vyhřezne a vlastní kontaktní plochu zipu to zapatlá. Ještě jsem zapomněl, že mám na mysli samolepicí suchý zip. Ten nesamolepicí jsem kdysi lepil Purexem, ale ten jsem musel dávkovat minimálně, jinak Purex prosákne skrz.
Lítám blbě, ale rád http://www.kocour111.rajce.idnes.cz
TomasC píše:Osobně bych na to šel Chemoprénem nebo jiným kontaktním lepidlem.
Ahoj.Přesně tak to lepím i já a je to spoj jak píše Tom na věky...Laďa.
- kope
- Kontaktovat uživatele:
Dík za rady, použil jsem tavnou pistoli (byla nejrychleji po ruce) a drží.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Chemoprén na baterii i na trup. Na ten depron slabou balsu nebo dýhu a na to zip. Balsu tence přelakuju a přebrousím, ale není to bezpodmínečně nutné, záleží na tvrdosti balsy a její chlupatosti. Purexem to jde taky, ale vrstva musí být tak akorát nebo se musí nechat Purex mírně zaschnout na obou lepených věcech a teprve pak přitlačit. Občas si pomůžu i kvalitní oboustrannou samolepící páskou, kterou přilepím ten suchý zip na trup, třeba když si nejsem úplně jistý konečným rozmístěním komponent..
Uhu-por , hustý/střední vteřiňák
- Liptoor86
- Kontaktovat uživatele:
Já lepím suchý zip oboustrankou bez nosiče nitotape drží supr na všom a je so stejné jako když koupíš samolepící suchej zip.
Auta: HPI E10 Drift ED, Mini Inferno, Mad Truck
Quadry: QAV250, F450
Quadry: QAV250, F450