Taky jsem tu elektroniku dlouho hledal. Myslel jsem, že kvůli nějaké chybě zmizela. Procházel jsem to furt odshora dolů a zpět, ale jen v
Diskusi, nenapadlo mne zarolovat až dolů v obsahu celého fóra. Takže jsem to našel až po přečtení tohohle vlákna
Souhlasím s jinými, že přílišné dělení na podsekce je tak trochu na škodu. Alespoň teď v počátku, protože na to nejsme zvyklí.
Na druhou stranu se mi zdá, že je to krok správným směrem. Jednotlivé obory by mohly mít každý svou vlastní sekci.
Přimlouval bych se za to, aby se tedy nejprve změnila struktura celého fóra a teprve potom se ladilo detailní rozdělení jednotlivých podsekcí. V tuhle chvíli to totiž vypadá jako blbost, že v sekci
Diskuze je vše kromě elektroniky, která má svou vlastní sekci jaksi mimo veškerou diskusi

To jako že se o elektronice už nebude diskutovat
Takže můj návrh je - když už se to teda musí změnit - postupovat ve struktuře odshora dolů. Nejprve věnovat úsilí tomu, aby zmizela sekce
Diskuze jako celek a byla nahrazena jednotlivými sekcemi příslušných oborů. Pak teprve ladit detaily. Jinak to tu bude příliš dlouho takové divné...
A to rozklikávání by mělo být samozřejmostí, jinak se v tom nebude brzy dát nic najít. Seznam podsekcí bude dlouhý...