Heli Český Těšín
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: Heli Český Těšín
Tak já mezi zedničinou taky trošku polítal na zahradě
,sem to chtěl skusit ještě večer,ale šero bylo silnější než já
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
V sobotu odpoledne a v neděli asi určitě pujdu zalítat, bude to první let na novém letišti. Ještě ale musím poštelovat Rexíka, spíše prověřit, jestli je vše OK. Měnil jsem servo, vadný potenciometr. Ale ZENO zachránil situaci, zrovna měl volné.
Tak jsem se byl dneska podívat na Trnávce a bylo to fakt super. Sice slíbený LAMA SA 315B neletěl, pilot vzal před pár kapkama do zaječích, tak to jiní borci zachránili a lítali pro lidi i v pořádném větru. Musím ocenit přípravu, stan s občerstvením, lavičky, stolečky, hudba, fakt super akce.
Spectrum DX8 | Phoenix 5.0 | Blade mCP X | T-REX 500 ESP | Fokker E.III | FOX 2300
Dnes jsem na nikoho nenarazil tak jsem si to na letišti vychutnával sám se 7kilem
Letové podmínky vynikající .
Letové podmínky vynikající .
Včera jsme také byli s Pavlem, ale až po 19:00 hodině. Super polítání, dali jsme po 4 baterky, ale už se rychle stmívá.
Ahoj,také jsme byli včera lítat na Dinu.Začíná tam přibývat modelářů s elektrama.Helinářů je tam taky dost.Někdy se i perem o flek
Je to tam zatím supr a mám to blíž.Zdravím všechny z Těšínského letiště a určitě se objevím.
Začal jsem už poletovat trochu po obloze s Beltem CP V2 (třída 450).
Je to tam zatím supr a mám to blíž.Zdravím všechny z Těšínského letiště a určitě se objevím.
Začal jsem už poletovat trochu po obloze s Beltem CP V2 (třída 450).
Futaba T8FG
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
LOGO 550 SX ( V-Bar ), PROTOS-500 ( K-Bar ), EPP SU-29 3D
Na letišti jsou změny , asi se budem stěhovat.

Co se stalo?Tak,že znova hledání vhodné plochy 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Když se objevíme na nějaké ploše, tak by nám majiteté měli zaplatit, protože se to hned začne zúrodňovat, i když to předtím leželo léta lady.
Pavel se pokusí něco zajistit v Chotěbuzi. Jestli něco najde, tak na jaře tam určitě začnou stavět supermarket
Pavel se pokusí něco zajistit v Chotěbuzi. Jestli něco najde, tak na jaře tam určitě začnou stavět supermarket
Co začal na té ploše majitel něco sadit a hned to preventivně oplotil,nebo přišel někoho osobně vyhnat?
- petrct
- Kontaktovat uživatele:
zeno píše:Na letišti jsou změny , asi se budem stěhovat.![]()
![]()
tak jsem přijel z dovolené a nestačím se divit
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
Ahoj , ten násep hlíny mezi kanály je pěkně rozhrnutý i na příjezdovou cestu .
Dá se tam parkovat ale o něco blíž a v zadu tam někdo čistil křovinořezem .
Dnes tam po včerejším lijáku bylo umění vjet a neuvíznout.
Já sice neuvízl ale nebyla moc vidět ani barva mého auta jak jsem vyjel .
Dá se tam parkovat ale o něco blíž a v zadu tam někdo čistil křovinořezem .
Dnes tam po včerejším lijáku bylo umění vjet a neuvíznout.
Já sice neuvízl ale nebyla moc vidět ani barva mého auta jak jsem vyjel .
Je potřeba shánět něco jiného 
Mám hezké letiště když bude pršet a budem chtít létat . 
- pcmaxik
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Petře. Jak bylo na dovolene. Nejak zaciname mit smulu na letiste. Doufam ze neco najdeme. Mam neco v merku tak zkusim zjistit detaily a uvidime.
SpectrumDX7s
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz
AGILE 5.5,TREX 450PRO DFC,Blade130X,Phoenix2000,HK MX2,HotWing1000
www.helitesin.cz