Ztracený model
Ztracený model
V sobotu uletěl memu kolegovi v Praze lipencích easystar (upraven - motor vepředu), sice vypadá jak plesnivá noha v sádře, ale měl na sobě přidělanou HD kameru, je tam hodně členitý terén a samý křoví. Jestli ho náhodou někdo objeví ať se ozve na 607777913. Dík
FX-30
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
condor magic evo4, slipso 400 - stavi se, čmelák na 60ccm - ve stavbě
- JosefSvejk
- JosefSvejk
Re: Ztracený model
Lukash-milan nes,hihi se mi líbí jak stále platí to pořekadlo že potrefená husa se vždycky ozve
,není to nic proti Vám,jen mě to pobavilo
-
jozefbb
- Kontaktovat uživatele:
Len aby si nedostal odpoved, ze padlo niekomu na auto a urobilo skody za 50 tis
ninja949 píše:Lukash-milan nes,hihi se mi líbí jak stále platí to pořekadlo že potrefená husa se vždycky ozve![]()
,není to nic proti Vám,jen mě to pobavilo
promiň je mi líto modeláře, když bych byl on a tohle bych si přečet tak bych byl HODNĚ naštvanej, popravdě je mi to šumák z hlediska "pražského" stejně se z ní budu stěhovat
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
To je v poho,chápu tě.Taky by mě to štvalo.Ale reagovali jste dva,a oba z Prahy,tak mě to rozesmálo
Re:
pdp7 píše:V pohodě, mě zas o to tolik nejde, to on z toho dělá hroznou tragédii.
No vždyť to taky bylo jeho éro a kamera, ne tvoje
Ale mohl bys možná popsat, jakým směrem to přibližně ulítlo.
Lipence jsou velká plocha - na polích to těžko najde někdo jen tak náhodou. A za řekou to někteří nejspíš rádi rozšlapají
- Homer.Simpson
Nejak sa to tu zacina zbierat delta, mikrokopter, easystar, ...dufam ze nie skywalker 
Osobne to budem riesit tak, ze budem mat daleko vacsi dosah videa ako radia.Tak ked pride ku strate ovladania(dufam ze nepride), budem mat teoreticky signal z videa az (skoro) po pad.Ale co je dolezitejsie spolu s videom budem mat aj suradnice z GPS."Live" na googlemaps v iphone
.Este budem mat na palube FY-20a co dokaze samo pristat po strate signalu.Ale dufam ze to nikdy nebudem musiet vyuzit
.
Osobne to budem riesit tak, ze budem mat daleko vacsi dosah videa ako radia.Tak ked pride ku strate ovladania(dufam ze nepride), budem mat teoreticky signal z videa az (skoro) po pad.Ale co je dolezitejsie spolu s videom budem mat aj suradnice z GPS."Live" na googlemaps v iphone
Futaba T-14MZ,Proxima II,Skywalker EPO,DJI F450 + NAZA M V2 + H3-2D,Tricopter
Homer.Simpson píše:Nejak sa to tu zacina zbierat delta, mikrokopter, easystar, ...dufam ze nie ..........
Hledej souvislosti. Všechno mělo kameru, nebo foťák
Pokud cokoliv v této diskusi hodnotím, nebo se k něčemu vyjadřuji, je to jen má domněnka
- jova
- Kontaktovat uživatele:
JMalik píše:Hledej souvislosti. Všechno mělo kameru, nebo foťák
Zase tak jistě bych to neviděl.
To že má na palubě model záznamové zařízení ještě neznamená že je nutně řízený pomocí FPV. Za ten kopter můžu říct, že rozhodně přes brýle řízený nebyl.
Prostě se to stává a stává se to i větším profíkům: http://www.novinky.cz/zahranicni/amerika/241628-nadzvukovy-bezpilotni-letoun-zmizel-americanum-z-radaru.html?ref=boxE
Možná jen dražší výbava na palubě, nutí majitele své miláčky najít za každou cenu.
EPP samokřídla
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861
fotky: https://mapy.cz/fotografie?fotomapy&x=15&y=49&z=8&aid=861