osazení Flashe od RC Factory

Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Zpráva
Autor
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Andrews »

V RS325 mám Turnigy 2213 20turn 1050kv 19A a vrtule 10x4.7 GWS. Plná spokojenost za ty prachy. Baterka nanotech 1000 a váha 455g i s baterkou. Táhne za vrtulí parádně. Z krátký trávy ho zvednes, ale podvozek to chce trochu víc vyztužit. Při podobných experimentech jsem ho vytrhl... takže vzlet z ruky a přistání na žabáka, cestu nebo do ruky.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Milan Nes »

ja tam mam 2217 16 plus power HD digitaly, a sem uplne maximalne spokojen, rozdil v servech proti hxt nebe a dudy, hned to o dost lip visi,
ja mam tezsi motor, mozna az zbytecne protoze po 5 minutach intenzivniho akrobateni je uplne studenej, visi od pulky plynu ale stejne clovek pouziva pulzne, taky litam 10 na 4,7 ale budu testovat na 3,7 protoze to je zbytecne moc rychly
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
micey007
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od micey007 »

Mně ta 2217ka připadá už zbytečně moc. Nakonec nejlepší hodnoty podle drive calculatoru vykazuje opravdu ten 2213, a tak ho teda objednám. Honelixovi se mlouvám, že jsem neposech hned.) Trochu mě odradilo, že si lidi naříkaj.Píšou, že tam chybí nějaká ďuzna na uchycení vrutem-jestli si to dobře vykládám.
Odpovědět

Zpět na „Elektropohon“