- divné - měl jsi pořádně odmaštěný pastorek a osičku - lepil jsem to modrým na šroubky a stačilo to (samořejmě červík to potřebuje taky)karlosmikos píše:tak to zalepení pastorku vydrželo přesně dvě baterky:-( čím to mám zalepit?
Blade 400 3D
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
- karlosmikos
- karlosmikos
No tak než se pokusím znovu zalepit, tak musím vyřešit jiný problém, nejde mi sundat jeden šroub z držáku motoru budu to muset asi opatrně odvrtat a doufat, že to půjde namontovat na ty zbylé dvě díry na motoru. Mi se tento týden fakt daří:-(
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
- karlosmikos
Můžu se zeptat kde kupujete ND. Ceny v zahraničí jsou poloviční, uvažuju že objednám větší balík, i s DPH se to vyplatí.
Spotřeba hřídelí a osek stabilizátoru je neuvěřitelná:-)
Popř. pokud má někdo zkušeností s levnější náhradou těchto dílů z jiných typů?
Spotřeba hřídelí a osek stabilizátoru je neuvěřitelná:-)
Popř. pokud má někdo zkušeností s levnější náhradou těchto dílů z jiných typů?
Spektrum DX6i,Quad Tiny BEEBLADE,MCPX BL2(na prodej),Blade 230 V1,TREX600ESP-Hughes 500(na prodej)
http://www.modelhelicopters.co.uk/acata ... de400.html
http://www.cnchelicopter.com/servlet/th ... Categories
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... odels.html
je toho spousta
http://www.cnchelicopter.com/servlet/th ... Categories
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... odels.html
je toho spousta
JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
- karlosmikos
ten anglický obchod z prvního odkazu vypadá dobře, navíc by to mohlo být bez daně když je to v rámci unie, máš s nima nějakou praktickou zkušenost?
co je to VAT?
takže je to DPH, myslel jsem že v rámci EU se neplatí,asi to není angilcý obchod
co je to VAT?
takže je to DPH, myslel jsem že v rámci EU se neplatí,asi to není angilcý obchod
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- karlosmikos
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Blade 400 3D
Ahoj zkušení milovníci Blade 400 ....
Po asi 30 lítáních nám odešlo ložisko na motoru na straně u pastorku a v důsledku toho se vymlela hřídel v motoru. Všechny ostatní rotující části vrťase jsou zdá se ok - nic neobvyklého. Motor komplet už jsem ubjednal u nás v ČR - není to až taková pálka - méně než 700,- Kč.
Ten starý motor jsem po vyndání komplet rozebral a kdyby se vyměnily 2ks ložiska 3x7x3 a hřídel, mohl by zase bez problémů pracovat. S náhradní hřídelí je ale kámen úrazu, ta se podle mě nedá sehnat. Na stránkách výrobce je jich spousta, ale žádná není ta pravá.
Nevíte někdo jestli se nedá tato hřídel pro originální motor přeci jen někde sehnat?
A ještě mám jeden dotaz:
co si myslíte že bude lepší, promazat tu a tam ložiska motoru pár kapkami třeba TF2 (s teflonem) nebo je ponechat na sucho?
Předem dík za vaše reakce.
Mirek
P.S. Blade 400 je jinak super vrtulník, ať si každý říká co chce ...
Po asi 30 lítáních nám odešlo ložisko na motoru na straně u pastorku a v důsledku toho se vymlela hřídel v motoru. Všechny ostatní rotující části vrťase jsou zdá se ok - nic neobvyklého. Motor komplet už jsem ubjednal u nás v ČR - není to až taková pálka - méně než 700,- Kč.
Ten starý motor jsem po vyndání komplet rozebral a kdyby se vyměnily 2ks ložiska 3x7x3 a hřídel, mohl by zase bez problémů pracovat. S náhradní hřídelí je ale kámen úrazu, ta se podle mě nedá sehnat. Na stránkách výrobce je jich spousta, ale žádná není ta pravá.
Nevíte někdo jestli se nedá tato hřídel pro originální motor přeci jen někde sehnat?
A ještě mám jeden dotaz:
co si myslíte že bude lepší, promazat tu a tam ložiska motoru pár kapkami třeba TF2 (s teflonem) nebo je ponechat na sucho?
Předem dík za vaše reakce.
Mirek
P.S. Blade 400 je jinak super vrtulník, ať si každý říká co chce ...
Heli: Blade 400 3D
Aero: Acromaster - Multiplex (zatím stavím)
RC: Spektrum DX6i
cermir píše:P.S. Blade 400 je jinak super vrtulník, ať si každý říká co chce ...
Oproti Griffinovi teda rozhodně !!!
Agile 7.2, Agile 5.5, Goblin 700, Protos 500, Chase 360, Optima V, Futaba T14FG
cermir píše:...A ještě mám jeden dotaz:
...
Pokud jsou to klasicky zapouzdreny loziska, tak urcite nemazat. Jen bys vymyl vazelinu, ktera je uvnitr lozisek.
ok, jsou to jinak 2Z ložiska 3x7x3. Jestli jsou už z výroby mazané - to tedy nevím.
No a co ta hřídel motoru? Nemáte někdo nějaký typ?
Přidpadne mi, že to ložisko a hřídel moc dlouho nevydržely - 30 x 6 min = 180min, to je fakt málo ne?
Bojím se, že po dalších 30ti lítáních budu zase kupovat novej motor.
Kolik vy máte tak v průměru nalítáno?
Taky by mě zajímalo jestli jsme sami komu se to stalo, nebo jestli je nás víc.
Mirek
No a co ta hřídel motoru? Nemáte někdo nějaký typ?
Přidpadne mi, že to ložisko a hřídel moc dlouho nevydržely - 30 x 6 min = 180min, to je fakt málo ne?
Bojím se, že po dalších 30ti lítáních budu zase kupovat novej motor.
Kolik vy máte tak v průměru nalítáno?
Taky by mě zajímalo jestli jsme sami komu se to stalo, nebo jestli je nás víc.
Mirek
Heli: Blade 400 3D
- karlosmikos
No myslím, že 30 letů nebude běžná životnost motoru v Blajdovi, já ho mám z druhé ruky, dle původního majitele motor origoš a já na něm mám tak 100 letů , několik ran:-), ale motor zatím bez závad