A jak chceš aby ten copter lítal ? Pokud má být na blbnutí tak motory s vyšším KV, klidně kolem 1500 , pokud chceš stabilitu, tak KV 800-100 . A to malé KV není kvůli ječení vrtulí ale kvůli lepší stabilitě ( a to o poznání

) copteru s většími a pomalo běžnými vrtulemi. Taky má copter s většími vrtulemi o něco delší dobu letu, míň to žere a v případě potřeby víc uveze . Pokud chceš velkého coptera, tak bych radil motory DT-750 ( dělají se i ve verzi s KV 700) . Tyhle motory jsou velké , těžké , silné ale hlavně mají solidní účinnost. Taky běží pěkně hladce , mají slušná ložiska a plynulý rozběh. Regly si s nima jenom hrají, to se nedá řící i všech motorech ani zdaleka nedá. Tvoje slova - šetřit budu jinde- bych ještě přehodnotil, šetřit se musí bohužel všude. Lehký copter lítá výborně, s těžkým to už tak slavné není. Ony se ty gramíky sčítají a u motorů a reglů se jich sčítá hodně.
Pokud ti stačí něco menšího ( kolem 50g) doporučil bych motory ze Satrie , Basic 2212/15.Ty běhají výborně. Já momentálně používám tyto motory :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=8622 uspokojí, ale nenadchnou . Pokud budeš objednávat z HC a chceš šetřit, vyhoví i motory TowerPro. Pokud nepotřebuješ velký stroj a vysokou únosnost, velmi dobré jsou motory hexTronik ( verze 24g s KV 1300) ty mám v hexacopteru. Na svojí váhu mají velmi dobrý tah a velmi slušnou účinnost.
Vrtule jsou nejlepší APC ( jsou ale bohužel dosti drahé, nicméně stojí za ty peníze) .
Regulátory - zatím se mi nejvíce líbí Turnigy Plush, ( i když momentálně používám Mystery z HC, ( taky celkem ujdou) . Ty různé HK a SS se mi u Kk vůbec neosvědčili, coptery jsou s nimi o poznání méně stabilní. Proudová hodnota reglů stačí bohatě 12A, silnější regly jsou zbytečné a jsou jenom dražší a težší. Ve visu takový průměrný Quad o hmotnosti nějakých 900-950g bere cca 10A ( celkový odběr všech motorů) , na max záleží dle vrtule a motorů , ale není to více než 40A.
Hmotností skutečně šetři, vyplatí se to.

Střed jenom co nejmenší potřebný, ramena ze dřeva jsou lehké ( a snadno se zlomí) z hliníku 10x10 jsou pevné a těžké. Pokud budeš objednávat z HC,objednej si a udělej ramena z ocasních trubek na HK-450, jsou levné a váží třetinu co ten hliník 10x10. Pokud chceš výbornou stabilitu ( ale pak s tím nejde dobře akrobatit) , nedělej ramena moc krátká, na quad vzdáleost mezi motory cca 70 cm.