CopterX CX 450AE V2

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Bobeš Havran

#16 Příspěvek od Bobeš Havran »

ja bych do toho klidne sel ale se bojim ze bych to neposkladal a o seřizeni ani nemluvim... a nikoho zanmeho kdo by mi stim pomoh neznam

Já sem se stavbou rexe taky neměl žádnou zkušenost a šel do toho! I s tím, že znám poblíž jen jednoho člověka, který je na tom se znalostma stejně, jako já. Stavění šlo parádně, vše je v manuálu detailně zobrazeno. Pak jsem se domluvil s jedním člověkem z Brna, nebudu ho raději jmenovat, aby mě nesprdnul, že mu dohazuju lidi a on by neměl čas ani na létání :D Zajel za ním na letiště, vše mě nastavil, ochotně vysvětlil a teď na to nemusím šáhnout a jen lítám. Musím zaklepat zatím bez pádu :o
:::T14SG:::T-REX 550E HC3sX:::T-REX 450PRO(prodáno):::Walkera HM59D
http://bboobbeess.rajce.idnes.cz
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od Ladul »

h4rr0d píše:a jak je to s dorucenim do republiky? Kdyz zapocitam dph, postovne a clo tak mi to uz tak vyhodne neprijde.

Tak pokud nechces "obelhavat" celniky tak je i jina cesta
Tuhle treba je docela slusna cena... ale z FH by to stejne vyslo drobet levnejs
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Tarot-450PRO, T-REX 500 3G,T-REX 600EFL PRO
Bobeš Havran

#18 Příspěvek od Bobeš Havran »

Já ho mám odtud http://www.benovoletadylka.cz/trex-450- ... p-347.html ale momentáleně koukám není skladem, chce si tam udělat předobjednávku..
Kra

#19 Příspěvek od Kra »

Terefere píše: a nikoho zanmeho kdo by mi stim pomoh neznam

V CT je vrtulnikaru dost, z 3nce tady chodi snad dva. Kdyztak mrkni do vlakna "Heli Český Těšín".

Terefere píše:ja bych do toho klidne sel ale se bojim ze bych to neposkladal a o seřizeni ani nemluvim...

Posklada to i uplnej vul. Ja jsem toho dukazem :lol: V zivote jsem nic neslozil a neridil ani RC auticko a stejne jsem rexe do vzduchu dostal bez problemu. Do letatelne podoby si to nastavis sam v pohode. Rady jak to vysperkovat uz pak muzou dodat mazaci kolem.

T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
Terefere

#20 Příspěvek od Terefere »

tak asi do toho pujdu no :D diky za prispevky
Terefere

#21 Příspěvek od Terefere »

jeste jedna vec, nevite jak to je s objednavanim ze zahranici? jestli budu muset platit dph a clo, protoze nekdo rika ze ne a nekdo zas ze jo...

http://www.flying-hobby.com/shop/dealtr ... -6341.html
Kra

#22 Příspěvek od Kra »

Terefere píše:jeste jedna vec, nevite jak to je s objednavanim ze zahranici? jestli budu muset platit dph a clo, protoze nekdo rika ze ne a nekdo zas ze jo...

Mel bys platit DPH. Muzes mit ale stesti pac posta je pretizena a nektere balicky nekontroluje. Rozhodne bych na to ale pri tehle cene nesazel. Btw cena 600 dolaru je doost blba, to to kup radsi v CR (ja to koupil za 8800Kc).

T-Rex 450 Pro || Dx7 (mod 1)
h4rr0d

#23 Příspěvek od h4rr0d »

Kra píše:
Terefere píše:jeste jedna vec, nevite jak to je s objednavanim ze zahranici? jestli budu muset platit dph a clo, protoze nekdo rika ze ne a nekdo zas ze jo...

Mel bys platit DPH. Muzes mit ale stesti pac posta je pretizena a nektere balicky nekontroluje. Rozhodne bych na to ale pri tehle cene nesazel. Btw cena 600 dolaru je doost blba, to to kup radsi v CR (ja to koupil za 8800Kc).

Dopoledne to bylo za necelych 500 i s postovnym, meli tam nejakou akci.

A co se tyce toho DPH, muze se stat, ze budes mit stesti a nekuchnou ti to, ale mnohem pravdepodobnejsi je, ze tu DPH budes muset zaplatit a navic se to dost mozna zdrzi buhvi jak dlouho na celnici/poste...

V CR se da sehnat kolem 9k, coz si myslim je celkem rozumna cena.
Bobeš Havran

#24 Příspěvek od Bobeš Havran »

Z HobbyKingu.com objednej co nejdříve baterie (min. 4 ks) nabíječku, konektrory, vyvažovačku, měrku na listy, lepidla.. Heli objednej u nás, už jen kvůli případné reklamaci + kvalitní šroubováky. Za dva dny máš heli doma a můžeš vesele stavět, pak stejně budeš čekat, až se v Praze rozhodnou, že ti konečně propustí zásilku. Nabiješ, lítáš, padáš, opravuješ, lítáš...
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od Ladul »

Jestli muzu doporucit sroubovak tak tenhle
Cena je mozna drobet vyssi ale je to luxusni kousek, brousenej do presneho sestihranu lehce konickej a perfektne se drzi, koupil sem si nejdriv jen tenhle a ted uz mam 3 (1,5 2 2,5) :D
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
h4rr0d

#26 Příspěvek od h4rr0d »

Bobeš Havran píše:Z HobbyKingu.com objednej co nejdříve baterie (min. 4 ks) nabíječku, konektrory, vyvažovačku, měrku na listy, lepidla.. Heli objednej u nás, už jen kvůli případné reklamaci + kvalitní šroubováky. Za dva dny máš heli doma a můžeš vesele stavět, pak stejně budeš čekat, až se v Praze rozhodnou, že ti konečně propustí zásilku. Nabiješ, lítáš, padáš, opravuješ, lítáš...

Nejake doporuceni ohledne baterii?
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Ladul »

Nanotechy sou za slusnou cenu a sou pekne tvrde

nebo tyhle do mene ceckovejch uz bych nesel za tu cenu uz se to nevyplati
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Digis
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Digis »

Kluci co blbnete s tím rexem za 600 dolarů. A kde máte DPH když se někdo špatně vyspí? Napřed si prohlédněte ceny u nás a pak kupujtu v zahraničí. Vzdyť u nás se dá koupit kolem 9000,-. Chce to trochu hledat.

Kupovat takovej vrtulník v zahraničí pokud není alespoň o 2000,- lacinější a nebo je dokonce dražší je hloupost. :wink:
Naposledy upravil(a) Digis dne čtv 21.07.2011 8:28, celkem upraveno 1 x.
Ladul
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od Ladul »

Digis píše:Kluci co blbnete s tím rexem za 600 dolarů. A kde máte DPH když se někdo špatně vyspí? Napřed si prohlédněte ceny u nás a pak kupujtu v zahraničí. Vzdyť u nás se dá koupit kolem 9000,-. Chce to trochu hledat.

Kupovat takovej vrtulník v zahraničí pokud není alespoň o 2000,- lacinější a nebo je dokonce dražší je hloupost.

Staci cist, vcera byla denni akce, tim padem je ta dnesni cena uplne jinde na stejnem odkazu...
MC-22s CH-50+Assan
Towmaster, Tiger Trener
Digis
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od Digis »

Ladul píše:
Digis píše:Kluci co blbnete s tím rexem za 600 dolarů. A kde máte DPH když se někdo špatně vyspí? Napřed si prohlédněte ceny u nás a pak kupujtu v zahraničí. Vzdyť u nás se dá koupit kolem 9000,-. Chce to trochu hledat.

Kupovat takovej vrtulník v zahraničí pokud není alespoň o 2000,- lacinější a nebo je dokonce dražší je hloupost.

Staci cist, vcera byla denni akce, tim padem je ta dnesni cena uplne jinde na stejnem odkazu...

Já jsem četl, 500 dolarů, ale i 8600,- ze zahraničí bych teda nebral. Nevíš jestli ti nenapaří DPH a pak jseš s cenou někde jinde. Ale to je každýho věc a peníze.
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“