Zkus dát plný na vysílači - pak zatni model (raději třebas bez vrtule-nebo tak aby kdyby se náhodou roztočila nic nemohla udělat) nech odpípat -stáhni plyn na nulu- nech odpípat a mělo by to jet. arda1BOT
zdravim, tiez mam problem s finalnou funkcnostou serv. mam tu novu betu, mode 1, plyn a vyskovka idu, ale kridielka nie, mam to zapojene podla navodu, na vysielacke ch3 hore... co je spatne?
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
opisk píše:zdravim, tiez mam problem s finalnou funkcnostou serv. mam tu novu betu, mode 1, plyn a vyskovka idu, ale kridielka nie, mam to zapojene podla navodu, na vysielacke ch3 hore... co je spatne?
tak som to rozbehal akurat kridielka stare nepracuju nechapem preco, ale zajtra pojdem lietat aj bez nich... zatial ich nepotrebujem v podstate...
rafa242 píše:do vzduchu s nou este urcite nepojdem este ju poriadne otestujem, ide o to ze ja mam tuto http://www.giantcod.co.uk/flysky-fsth9b ... 06149.html anténa je na moduly no mam pocit ze tie konektory su dlhsie ako by mali byt a tak to nejde zacvaknut zajtra rano sa na to pozriem a poriadne ju vyskusam ...problem mam trosku z baterkami nebral som lipolku do vysielaca ale dal som tam klasicke nimh akurat ze ich tam neviem ako si spravne vpratat, ale najviac ma stve ze displej má jeden prázdny riadok, jeden by nevadil, horsie by bolo keby sa to nahodou rozsirilo
Ježiši co to je?Nejde Ti řádek u displeje??jestli to jde tak to reklamuj to je na H...o!!!to je dost podstatne aby Ti přece vše fungovalo tak,jak má!!!!Vím,že jsi se na ní těšil,al jabych jim to okamzitě hodi na hlavu!!!
pedrok74 píše:Pánové nepotěšili jste mě ale já něco takovýho tušil.
Každopádně děkuji za rady. Udělám si teda další výlet k Peckovi
Ahoj sahni si na hranu vrtule,a kde je silnejsi tam je v podstate nabezna hrana a postupne se ti to zuzuje jako kridlo,tj. odtokova hrana.jestlize se ti motor toci po smeru hodin.rucicek,dej silnejsi stranu po tomto smeru.poznas to podle tahu vrtule.Nebo jestli jsi s prahy ja jsem s kladna tak ti poradim nebo ukazu.
Zdravím Vás, mám dotaz. Vy co máte novou verzi bety s válečky. Šly Vám jistící šroubky táhel lehce zašroubovat až do konce? Mně totiž zůstává šroubek asi třemi závity venku, tak se mi to moc nezdá, protože to lanko nedotáhne. Navíc musím koupit nějaké podložky, válečky se mi vyklají jako prase.
Doolittle píše:Zdravím Vás, mám dotaz. Vy co máte novou verzi bety s válečky. Šly Vám jistící šroubky táhel lehce zašroubovat až do konce? Mně totiž zůstává šroubek asi třemi závity venku, tak se mi to moc nezdá, protože to lanko nedotáhne. Navíc musím koupit nějaké podložky, válečky se mi vyklají jako prase.
ten isty problem.... vyrisiel som to nakupom novych, 50kč 2 balenia po 2...
Doolittle píše:Zdravím Vás, mám dotaz. Vy co máte novou verzi bety s válečky. Šly Vám jistící šroubky táhel lehce zašroubovat až do konce? Mně totiž zůstává šroubek asi třemi závity venku, tak se mi to moc nezdá, protože to lanko nedotáhne. Navíc musím koupit nějaké podložky, válečky se mi vyklají jako prase.
ten isty problem.... vyrisiel som to nakupom novych, 50kč 2 balenia po 2...
btw, neviem preco pisu rtf pretoze koli tomuto problemu to rtf nieje...
Mně na začátku taky vůbec nechtěly jít ale když jsem rozpojil a zase znova spojil ty konektory tak se nakonec pohly. Jak máš řešeno uchycení křídel? Koupil jsem uhlíkovou trubku tlustostěnnou 6x4 a dal ji tam ale přidám ještě zipy. Nevím jestli bych ji neměl omotat něčím. Bůhví jak to nedrží...