Beta 1400 - stavba
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, uvař vodu a ocas to ní ponoř: http://rcmodely.cevaro.sk/index.php?id= ... m-lepidlom
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
Ticcino píše:Ancistrus01 píše:
Týjo a to se tam vejdetaky to tak udělám bude to nejjistější
EDIT: Ticcino to máš nalepené tavným lepidlem???
To ne. Sucháč je samolepící. Z jedné strany chlupy, z druhé strany samolepa. Normálně se prodává v galanterii (ve švadlence). Prostě samolepící sucháč.
niekto hovoril ze v obi v prahe to maju, je to mozne? musis sa ist dnes pozriet do obchodov
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL
Ahoj mám Betu cca 2 měsíce a je to úplná paráda.
S nastavením a zalétaním mi pomohl kamarád, pak jsem byl 14 dní doma na simu a teď lítám skoro každej den, když je dobrý počasí.
Setovýho Kadeta jsem vyměníl za Optic 6 a rozdíl je to fakt obrovskej.
Už jsem udělal i nějakej ten tuning: nastříkání konce křídel a ocasu reflexní orange barvou, polepení hran křídel a spodku trupu skelnou páskou až po poslední výtvor chlazení elektroniky.
S Betkou jsem naprosto spokojenej do začátku ideální letadlo na učení, ale i na blbnutí.
S nastavením a zalétaním mi pomohl kamarád, pak jsem byl 14 dní doma na simu a teď lítám skoro každej den, když je dobrý počasí.
Setovýho Kadeta jsem vyměníl za Optic 6 a rozdíl je to fakt obrovskej.
Už jsem udělal i nějakej ten tuning: nastříkání konce křídel a ocasu reflexní orange barvou, polepení hran křídel a spodku trupu skelnou páskou až po poslední výtvor chlazení elektroniky.
S Betkou jsem naprosto spokojenej do začátku ideální letadlo na učení, ale i na blbnutí.
Beta 1400, Radian, Optic 6
Blade MCX
Blade MCX
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
tiež si chcem spraviť nejaký otvor na chladenie lebo sa to tam celkom hreje, tak by som bol rád za nejaký námet
a asi budem potrebovať nový unášač lebo sa mi v ňom vrtula nejako zacala pretácat a stane sa ze ma nizsi ťah asopn mám taký pocit, nedokázem ju tam poriadne utiahnut, chcel by som sa spýtať aký unášač odporúčate a ako by som ho dokázal vymeniť
a asi budem potrebovať nový unášač lebo sa mi v ňom vrtula nejako zacala pretácat a stane sa ze ma nizsi ťah asopn mám taký pocit, nedokázem ju tam poriadne utiahnut, chcel by som sa spýtať aký unášač odporúčate a ako by som ho dokázal vymeniť
Udělal jsem náporový chlazení takže do nosu díra pro nasávání vzduchu já jí mám nalevo zboku aby šel proud vzduchu na regulátor, který se mi dost hřál a párkrát mí to ztratilo výkon.
Druhou díru jsem udělal za křídlama pod vrtulí zhora do trupu aby moh vzduch hezky proudit, akorát jsem k tomu výdechu musel do trupu dostat ještě přepážku aby vzduch nešel dál do ocasu byla to docela patlačka, ale myslím, že to docela funguju a vypadá to docela dobře podle mě teda.
Můžu dát nějaký foto jestli máte zájem pro inspiraci.
Druhou díru jsem udělal za křídlama pod vrtulí zhora do trupu aby moh vzduch hezky proudit, akorát jsem k tomu výdechu musel do trupu dostat ještě přepážku aby vzduch nešel dál do ocasu byla to docela patlačka, ale myslím, že to docela funguju a vypadá to docela dobře podle mě teda.
Můžu dát nějaký foto jestli máte zájem pro inspiraci.
Beta 1400, Radian, Optic 6
Blade MCX
Blade MCX
tak som dnes dostal betu domov, rozbalil som a zacal so stavbou...
je treba povedat ze to je ten novy model lebo mam aj pilota s priesvitnou kabinou...
ale k veci, ked som chcel nainstalovat tahielka na serva zistil som ze na konci tahla mi chyba plastova vidlicka
stalo sa to niekomu? teraz to mam reklamovat zdlahavo koli takej blbosti?
je treba povedat ze to je ten novy model lebo mam aj pilota s priesvitnou kabinou...
ale k veci, ked som chcel nainstalovat tahielka na serva zistil som ze na konci tahla mi chyba plastova vidlicka
Bea Hawk EDF 90mm-FLY FLY, Partenavia Victor P68B-MS MODELL