Ahoj, mám takový problém. Servo výškovky si normálně vytrimuju - takže je to ok (je ta výškovka trochu přitáhlá) . Když odtáhnu výškovku, tak se zase vrátí do té původní polohy (to je správně) , ale když výškovku přitáhnu, tak se servo vrátí do úplně jiné polohy ( výškovka je odtáhlá) A když zase výškovku odtáhnu, tak se vrátí do té dobré polohy. Co vy na to? Je po servu? Měnil jsem teď regulátor.... Jinak to bylo tak, že jsem lítal cca 15 minut, pak jsem přistál abych vyměnil baterku, ale byla dobrá, tak jsem vzlétl a musel jsem hned přistát... Díky moc
edit: serva jsou nové power hd 1800
špatné servo?
A co na stole doma připojit servo jiné a pozorovat jeho chod??
Taky bych odpojil servo v modelu od táhla a pozoroval bych, jak se chová samo o sobě. Může drhnout táhlo a servo může být v poho.
Když na něho dosáheš, pokus s v chodu jej přidržovat a uvidíš, jak se chová, zda se vrací jak má.
Taky bych odpojil servo v modelu od táhla a pozoroval bych, jak se chová samo o sobě. Může drhnout táhlo a servo může být v poho.
Když na něho dosáheš, pokus s v chodu jej přidržovat a uvidíš, jak se chová, zda se vrací jak má.
Naposledy upravil(a) Dolfi dne pát 08.07.2011 23:35, celkem upraveno 1 x.
Na vše mám SPEKTRUM :)
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Jenom na manželku nefunguje :(((( :)))))
Naku, ale ono se to předělá o hodně, ale když začnu trimovat, tak se to tam vrátí...
jojo, tak já to vyzkouším, ale až zítra. Jinak to asi bude špatné servo, protože druhé servo chodí úplně v pohodě na směrovce, tak je vyměním a než mi dojdou nějaké ty základní hitecy/hxt? tak směrovku nebudu používat, stejně jsem na ni šáhl tak třikrát...
jojo, tak já to vyzkouším, ale až zítra. Jinak to asi bude špatné servo, protože druhé servo chodí úplně v pohodě na směrovce, tak je vyměním a než mi dojdou nějaké ty základní hitecy/hxt? tak směrovku nebudu používat, stejně jsem na ni šáhl tak třikrát...