přenýšlel jsem o lepší vysílačce,ale asi budu muset zatíím MX2 zkusit kočírovat cadetem
Beta 1400 - stavba
no jasne ono ked sa neda tak si treba vybrat a nelogicke by asi bolo kupit dalsiu vysielacku a nemat dalsie lietadlo....tak snad to bude zvladnutelne s cadetom, zo zaciatku by to snad mohlo stacit
a tu t6a by asi nemalo zmysel kupovat sice sa tam vraj daju nastavit nejake zakladne mixy ale tak je dost "draha" no relativne jasne ale ked t9x je drahsia v podstate o tisicku tak neviem ci by toto neboli zbytocne vyhodene peniaze ......už som zvedavý aké bude to lietadlo 
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
ved prave to je uplne jedno aké to je lietadlo ....a ako máte zastrcene serva v prijmaci? a podla ktoreho videa to robite? ......ako ked zapnete klapky tak serva skacu hociako? alebo co stvaraju?
EDIT asi pomocou tohto videa: http://www.youtube.com/watch?v=pS9Wu5cC ... r_embedded by to malo ist nastavit ......snad ved fakt nezalezi na akom lietadle sa to nastavuje
EDIT asi pomocou tohto videa: http://www.youtube.com/watch?v=pS9Wu5cC ... r_embedded by to malo ist nastavit ......snad ved fakt nezalezi na akom lietadle sa to nastavuje
Zkusím to popsat, snad na nic nezapomenu
Křidélka mám na kanálech 1 a 7 (s 1 a 6 jsem to nedokázal).
AILDIFF
STATE ACT
AIL1 -100-100
AIL2 -100-100
AILBRAKE
STATE ACT
AIL1 -075 tak to vyhovuje mně
AIL2 075 tak to vyhovuje mně
FLAP 000
ELEV -010 tak to vyhovuje mně
ELE_DELAY 100 tak to vyhovuje mně
MODEL MANUAL
Celé se to pak ovládá trojpolohovým přepínačem s nejdelší páčkou nad pravým ovladačem. Aktivní je střední poloha.
Křidélka mám na kanálech 1 a 7 (s 1 a 6 jsem to nedokázal).
AILDIFF
STATE ACT
AIL1 -100-100
AIL2 -100-100
AILBRAKE
STATE ACT
AIL1 -075 tak to vyhovuje mně
AIL2 075 tak to vyhovuje mně
FLAP 000
ELEV -010 tak to vyhovuje mně
ELE_DELAY 100 tak to vyhovuje mně
MODEL MANUAL
Celé se to pak ovládá trojpolohovým přepínačem s nejdelší páčkou nad pravým ovladačem. Aktivní je střední poloha.