Obchod

Nakupujete na internetu, hledáte radu jak zaplatit, co a kde koupit nebo schánice něco v modelářských kamenných prodejnách?
Zpráva
Autor
Jenda_84

Obchod

#1 Příspěvek od Jenda_84 »

Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli na www.modelmania.cz už někdo nakupoval. Chtěl bych si tady pořídit VF modul Corona. Cena je sice hezká, ale na stránkách používají buď strojový překlad anglických textů a nebo češtinu ala vietnamci v tržnici, takže to moc důvěryhodně nepůsobí.
Drondys

Re: Obchod www.modelmania.cz

#2 Příspěvek od Drondys »

Jenda_84 píše:Zdravím

Chtěl bych se zeptat, jestli tu už někdo nakupoval. Chtěl bych si tady pořídit VF modul Corona. Cena je sice hezká, ale na stránkách používají buď strojový překlad anglických textů a nebo češtinu ala vietnamci v tržnici, takže to moc důvěryhodně nepůsobí.

Vždyť tam mají v obchodních podmínkách viz tento odkaz uvedeno, že je možný osobní odběr zboží v provozovně dodavatele v Praze a zaplacení si můžeš domluvit tak, že si to na místě nejprve vyzkoušíš a pak zaplatíš. Corona VF moduly mají uvedeny skladem, takže kvůli tobě nic objednávat nemusejí.

V profilu máš uvedeno jako bydliště Praha 6 tak se po telefonu nebo emailem domluv a pak se tam stav osobně a případně si to můžeš na místě odzkoušet se svým Tx a mít to tedy jak se říká "na vlastní bulvy a z ručky do ručky" a ty sám pak tady můžeš pro ostatní poreferovat.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od corsair »

no ten web je teda :roll: :roll: :roll:

ale asi pracují s novými kosmickými matroši "Modely letadel od známých firem vyrobené z EDF nebo z balzového dřeva"

sakra a já myslel ,že EDF je poanglicku dmychadlo :lol: :lol: :lol:
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od koulinek »

corsair píše:no ten web je teda :roll: :roll: :roll:

ale asi pracují s novými kosmickými matroši "Modely letadel od známých firem vyrobené z EDF nebo z balzového dřeva"

Tam je to samej takovej kopanec, ale nejvíc mě pobavil snad: "plocha křídla XX dm náměstí" :D
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
PEO
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od PEO »

corsair píše:no ten web je teda :roll: :roll: :roll:

Balsové dřevo- to je teď hodně moderní slovo,stejně jako ,,výtluky,, , tomu se na Moravě smějem :lol:
Dej blbci funkci,on vymyslí lejstro!!!
http://www.peomodel.websnadno.cz/
dokken

#6 Příspěvek od dokken »

je to web šitej horkou jehlou a s trapným strojovým překladem..nic seriózního to nebude, pryč od toho
KarelSkala

#7 Příspěvek od KarelSkala »

To, že maj popisy zboží přeložené horkou jehlou ještě neznamená, že se tam nedá dobře a výhodně nakoupit. Já bych doporučoval pro Jenda_84 tak jak píše Drondys zajít si tam osobně a přesvědčit se na vlastní oči a pak tady může napsat jaký z toho měl dojem a jak nakoupil.
arda1
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od arda1 »

Minimálně je to nedůvěryhodné- pokud není majitel shopu schopný alespoň srozumitelně opravit ten strojový překlad tak to dle mě už o něčem svědčí.Osobně bych se tomu vyhnul veeelikým obloukem.arda1BOT
Jenda_84

#9 Příspěvek od Jenda_84 »

Koukal jsem na mapě na adresu firmy a je to jeden z těch dlouhých paneláků na Proseku. Vzhledem k tomu, že mám zájem o interní VF modul, který bych si tam stejně nezkusil, tak ho asi vezmu o pár peněz dráž u Hnízdila, kterýho mám prakticky za rohem a rovnou si to u něj nechám zabudovat.
corsair
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od corsair »

Jenda_84 píše:Koukal jsem na mapě na adresu firmy a je to jeden z těch dlouhých paneláků na Proseku. Vzhledem k tomu, že mám zájem o interní VF modul, který bych si tam stejně nezkusil, tak ho asi vezmu o pár peněz dráž u Hnízdila, kterýho mám prakticky za rohem a rovnou si to u něj nechám zabudovat.
to jsem měl ráno,už napsané,ale neodeslal jsem to,abych nebyl za moc velkého radila :lol: jinak kamarád to tak taky udělal,jenom mi neustále není jasné coroňácké spárování,musí vícekrát zap/vyp. vysílajdu i když před tím už měl spárováno,no možná to není chyba,ale vlastnost
samot
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od samot »

corsair píše:
Jenda_84 píše: jenom mi neustále není jasné coroňácké spárování,musí vícekrát zap/vyp. vysílajdu i když před tím už měl spárováno,no možná to není chyba,ale vlastnost

Kdesi jsem vyčetl, že pomůže oddálení Rx od Tx při zapínání na vzdálenost cca 1m. Někdy se mi taky nechytí, když držím vysílač i model v rukách, tož zapnutý vysílač položím, dva kroky, zapnout Rx a O.K.
Metalius

#12 Příspěvek od Metalius »

Tohle je popis Moskyta

:D 8O Toto druhé světové války Havilland Mosquito je DH.98 velkém měřítku! Dodává se s zasouvá a je vyroben z EPO. Co víc si můžete přát?! vysoce detailní velkém měřítku EPO Střídavé Mosquito s dvojí měřítko, jako se zasouvá, které otevírají pomalu s jejich vlastními dveřmi. Mosquito má spoustu energie díky své dvojí 30A střídavý outrunner motory. Vysoká úroveň detailů v krytu motoru, kabiny, kokpit a přední kulomety dát tento warbird vynikající realismus. Konstruován z havárie pružné pěny EPO Mosquito pochází 97% postavený a zahrnuje silný dvojité 40 velikost střídavý oběžky a 30A (60A Celkem) HSR. Také všechny serva jsou pre-nainstalovány a všechny ovládací plochy jsou řízeny celkem 10 (9 g) serva, včetně křidélka, směrovka, zatáhne a zatáhnout záliv dveře. Má také funkční LED navigační světla nainstalovány.

8O :? :lol:
Jestli se z těch mraků nedostanu, přeruším klesání na sto padesáti metrech.
Níž už nejdu, byla by to sebevražda.
LV
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od LV »

zrejme synek bohatého tatínka chcel šopu a ten mu ju zaplatil....
Som zvedavý pod akým nickom tu je :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TomasC »

http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... le&u=11756 ,ale je preventivně odstavený. :wink: Nač riskovat. Dávám přednost prevenci.
dokken

#15 Příspěvek od dokken »

prevenci pred cim?
Odpovědět

Zpět na „Internetové a jiné nákupy“