Beta 1400 - stavba

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zamčeno
Zpráva
Autor
rafa242

#1126 Příspěvek od rafa242 »

ja som spojku kridla menil po par letoch ....jedno podfuknute pristatie tak ze sa mi prve zemi dotklo kridlo a bolo po nej .....a uhlikovu tyčku som si vlepil na spodok chvostu do tej ryhy čo tam je a tak isto mam uhlik na nabezke vrezany ....teraz sa chystám vystuzit to este z vrchu kridel

ale tá čo je pri novej bete vyzerá o dost pevnejsia cize zalezi o ktoru verziu pojde
opisk

#1127 Příspěvek od opisk »

rafa242 píše:ja som spojku kridla menil po par letoch ....jedno podfuknute pristatie tak ze sa mi prve zemi dotklo kridlo a bolo po nej .....a uhlikovu tyčku som si vlepil na spodok chvostu do tej ryhy čo tam je a tak isto mam uhlik na nabezke vrezany ....teraz sa chystám vystuzit to este z vrchu kridel

ale tá čo je pri novej bete vyzerá o dost pevnejsia cize zalezi o ktoru verziu pojde

no ja budem kupovat tak do tyzdna po vyplate :) takze snad to tam bude ok, neviem teda ci riesit tie kridla alebo nie.... :/
Zdenek151

#1128 Příspěvek od Zdenek151 »

V nové várce je trubka sylnější

http://imageshack.us/photo/my-images/854/dscf2535x.jpg/
opisk

#1129 Příspěvek od opisk »

Zdenek151 píše:V nové várce je trubka sylnější

takze netreba dokupovat?
rafa242

#1130 Příspěvek od rafa242 »

opisk píše:
Zdenek151 píše:V nové várce je trubka sylnější

takze netreba dokupovat?

ked budes kupovat tu novu verziu tak nie .....ale ide o to co budu mat na sklade ....teoreticky sa moze stat ze nejaky predajca este bude mat staru verziu ale je vacsia pravdepodobnost ze uz to bude ta nova
Zdenek151

#1131 Příspěvek od Zdenek151 »

Koupil sem jí zde a mají je dnes jsem tam byl
http://aamobilmarket.cz/store/fulltext. ... rtmentID=0
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1132 Příspěvek od Ancistrus01 »

No myslím na vyztužení spodní strany trupu tím uhlíkem, nad kabinu, ostatně jako to má Petr Štěpánek na prvním příspěvku. A páskou se skelnými vlákny oblepit ještě náběžku a taktéž spodní část trupu. 8)
rafa242

#1133 Příspěvek od rafa242 »

Myslím že tam nepotrebujes tolko uhliku .....ale tak ked chces tak si to tam kludne daj ...ono sa to predava v metrovych kusoch cize to nejako odhadnes kolko potrebujes ....ja mam 3mm tyčku na spodku v chvoste a este som pouzil tie pasnice alebo co to je 3*1mm
peca001

#1134 Příspěvek od peca001 »

Chtěl jsem se zeptat zkoušei jste obrácený přemet? Myslím jako když začínáte čumákem dolů? Mě to nejde přijde mi, že na to nemá sílu a nevybere to až nahoru... A jak děláte otočení kolem vodorovné osy? mě při tom vždycky ztratí trochu výšku - asi to nepůjde udělat bez ztráty že?
rafa242

#1135 Příspěvek od rafa242 »

akú tam máš vrtulu? ako ti to zakonci ten premet? nerobim ho nejako casto ale par krat sa mi podaril....a tým otocenim myslis vykrut?
syr

#1136 Příspěvek od syr »

peca001 píše:Chtěl jsem se zeptat zkoušei jste obrácený přemet? Myslím jako když začínáte čumákem dolů? Mě to nejde přijde mi, že na to nemá sílu a nevybere to až nahoru... A jak děláte otočení kolem vodorovné osy? mě při tom vždycky ztratí trochu výšku - asi to nepůjde udělat bez ztráty že?

Oboji mi jde, s dodavanou vrtuli, pri obojim pouzivam plne vychylky a vhodnou pocatecni rychlost. Ze by to bylo jinymi servy nez dodavanymi? Pri vodorovne vyvrtce nekdy skoncim vys nekdy niz podle sikovnosti (kompenzace vyskovkou), i pri nekolikanasobne vyvrtce.
opisk

#1137 Příspěvek od opisk »

chcel som sa spytat na fms, pouzivam ver 2.0 alpha 8.5, ale je to dost bieda, je este nieco free co ma lepsiu grafiku? a je niekde beta na stiahnutie? lietam na easystar ale to nema kridielka...
diky za odpoved
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#1138 Příspěvek od Ancistrus01 »

Dobrý den, asi za týden si jedu do Prahy pro Betu a modelářská horečka stoupá :lol: :lol: .
No a chci se zeptat čím se snažit začít???
Rozhodně při bezvětří a kde? na kopci nebo na rovince???
Jak? zkusit vystoupat co nejvýše a pak zatáčet???
Hodit rukou prudce? nebo mírně???
Atd.

Dík za všechny odpovědi :wink:
peca001

#1139 Příspěvek od peca001 »

Ancistrus01 píše:Dobrý den, asi za týden si jedu do Prahy pro Betu a modelářská horečka stoupá :lol: :lol: .
Atd.

Najdi někoho kdo ti to alespoň zkoukne jestli to máš dobře nastavené (táhla atd.) Utáhni pořádně vrtuli!
Ano při bezvětří nejlépe nebo za mírného vánku a proti...lépe na kopci podle mě. Dej plnej plyn a hoď to mírně nahoru (30 stupňů)...nech plnej plyn a letadlo nech vystoupat...pak opatrně zatáčej (nastav si výchylky na 70 procent, pro začátek se to vyplatí)...hodit prudce, ale aby model byl v rovině...hodně štěstí
opisk

#1140 Příspěvek od opisk »

Ancistrus01 píše:Dobrý den, asi za týden si jedu do Prahy pro Betu a modelářská horečka stoupá :lol: :lol: .
Atd.

tak to sme na tom upúlne rovnako, kde ides kupovat? chcel by som uz kupit ten vylepseny model, si si isty ze si ides pre ten? tiez budem zacinat sam, chcelo by to niekoho na pomoc ale nikoho nepoznam kua... :roll:
zatial lietam na fms obcas ale to len na klavesnici, ale lepsie ako nic...
Zamčeno

Zpět na „Letadla - začátečník“