Nešpekuluj a dej tam něco z toho co se zde zmiňovalo.Vše vyjde na stejno.Čím víc toho budeš číst tím větší z toho budeš mít guláš.Neprožívej to tolik.Když i nyní nevíš co tam dát tak si něco vylosuj.Bude to OK.
Jasně, žádnej problém. Neměl jsem vůec tucha, co a jestli bude držet a netušil jsem, že by to mělo držet ať si vyberu Purex či vteřiňák. Všem moc děkuji za rady a přeji minimálně stejný počet úspěšných přistání jako startů.
Nakonec jsem to slepil vteřiňákem, samozřejmě za použití aktivátoru. Jinak ani vteřiňákem nelepím. Dneska jsem byl Toro zalétat a motor tam drží opravdu dobře. Ještě jednou všem moc děkuji za rady.
ten by som nepoužil ani na prilepenie poštovej známky na obálku, ešte by odpadla
No Ty možná ne já ano....
njesem si jist jestli vteřiňák bude na sklotextitu držet....aby se nesloupnul...
mám na jednom modelu z EPP taky přilepenou přepážku epoxidem a drží jak židovská víra
pozri ja sa nehádam... aj u mňa sa nájdu dáke veci, ktoré sol lepil 5 minúťakom... prestal som ho používať, keď sa mi minul a potom som zistil, že ho už nepotrebujem... na letisku je blbosť s ním niečo rýchlo lepiť, on za tých 5 minút nevytvrdne, takže to nemá úplný efekt. Okrem toho kvalitne smrdí
Heezký Ardo, jak tak koukám a pročítám nejen tu, tak jsi opravdu nadšený lepidlama snad všeho druhu. Je dobré mít takového kolegu na fóru a vědět, že se na Tebe můžem obrátit