nimh krátkodoby zkrat
-
bohumil
nimh krátkodoby zkrat
Pánové pri mé sikovnosti se mi podarilo zkratovat na vterinu ctyrclanek
nimh sannyo 1700 mah prijmacovy akumulator chci se zeptat jestli takovy maly zkrat tyto baterie nimh znicil ci poskodil
nimh sannyo 1700 mah prijmacovy akumulator chci se zeptat jestli takovy maly zkrat tyto baterie nimh znicil ci poskodil
- akro400
- Kontaktovat uživatele:
V poslednom casu tu citam same skraty na baterkach vo fore.
U Li-xx je to nebezpecnejsie to berem, ale zas to neprehanajte. NiCd a NiMh su baterky, ktore nieco vydrzia a taka vec ako skrat trvajuci 1 sekundu ani nestoji za rec.
2 Hoki: si si isty ze ten clanok odisiel kvoli 1sek. skratu ? pricin by mohlo byt viac.
Z vlastnej skusenosti viem ze nejaky ten skratik chvilockovy na prijimacovkach alebo inych Ni-xx im nemoze ublizit. Jeden 4 clanok 1100 mAh mi odisiel az teraz po 5 rokoch sluzby, a skratov si uzil dost.
Nechcem rypat len som chcel povedat ze netreba riesit kazdy somarinu, u takychto bateriek.
Ale na druhej strane ked neviem radsej sa spytam
Nech to svisti vzduchom
U Li-xx je to nebezpecnejsie to berem, ale zas to neprehanajte. NiCd a NiMh su baterky, ktore nieco vydrzia a taka vec ako skrat trvajuci 1 sekundu ani nestoji za rec.
2 Hoki: si si isty ze ten clanok odisiel kvoli 1sek. skratu ? pricin by mohlo byt viac.
Z vlastnej skusenosti viem ze nejaky ten skratik chvilockovy na prijimacovkach alebo inych Ni-xx im nemoze ublizit. Jeden 4 clanok 1100 mAh mi odisiel az teraz po 5 rokoch sluzby, a skratov si uzil dost.
Nechcem rypat len som chcel povedat ze netreba riesit kazdy somarinu, u takychto bateriek.
Ale na druhej strane ked neviem radsej sa spytam
Nech to svisti vzduchom
Ten pakl byl novej, asi tak 10x použitej. Dělal jsem chladící otvory do folie a nevím že bych se něčeho dotkl. Ale prostě to zaskřípalo a byl cítit smrad z folie. A bylo vymalováno. Skalpel měl na špičce napečenou kuličku. Holt i muži mají své dny.akro400 píše:2 Hoki: si si isty ze ten clanok odisiel kvoli 1sek. skratu ? pricin by mohlo byt viac. Ale na druhej strane ked neviem radsej sa spytam
Nech to svisti vzduchom
akro400 píše:za 1s ? no u silnych accu typu sanyo 1700 SCR a pod moze byt, ale zas mame aj silikonove izolacie.
Ja som mal na mysli poskodenie samotnych accu.
4x Sanyo 800 tužky. Standardní servokabel. Chtěl jsem překontrolovat, zda nabíječka správně měří napětí. Povytáhnul jsem banánky z konektorů nabíječky a měřil na nich. Jeden hrot mi ujel a zkratly se. Dobu odhaduji na 0.3, maximálně 0.5sec. Dráty zasvítily, izolace odkápla, a měl jsem holé přívody. Ty se naštěstí nespojily.