Beta 1400 - stavba
dnes jsem byl letat poprve po nastriku kridelůjake zdeseni kdyz jsem to hodil a koukam vyjela mi z obou stran spojka kridla.A to jen diky tomu ze to vybrani na spojku a kabel drzeli vlastne jen ty samolepky co tam byli!!tak kluci bacha az budete strikat tak si to tam pribodujte vterinakem.Nastesti jsem s tim pristal tak dobry pribodoval jsem to a zajistil jeste skelnou paskou,ted to drzi!jinak jsem trotl nezkontroloval jsem to ma chyba
Ahoj
Chtěl jsem se zeptat jestli tu není někdo, kdo by mi zalétal betu? dneska jsem ji složil - včetně magnetu,polepení, jiné spojky. Bohužel neletí
jde hned na čumák a težiště mám asi 60mm místo 62, ale nevím jestli to může mít takový vliv. Jinak ty bety co teď přišli jsou nový verze - má to pruhledný kokpit s pilotem a vevnitř není závaží. Jsem z Pardubic - nějakej ten kousek dojedu, auto mám. Díky
Chtěl jsem se zeptat jestli tu není někdo, kdo by mi zalétal betu? dneska jsem ji složil - včetně magnetu,polepení, jiné spojky. Bohužel neletí
tak toto je zaujimavý problém, neviem či by to mohlo byť az tak zle vyosene ze by robilo toto ......dobrá otázka je či tam máš správne vrtulu má motor dostatočný ťah? ono ked má dobre tazisko a hodi sa ona leti aj bez motora len musí mať dostatočnú rýchlost. .....musíš ju hodiť svihom nebáť sa nech jej dáš rýchlosť lebo fakt neviem kde by ešte mohol byť problém
Tak beta dnes opět na obloze.Nová vrtule apc 6x4.To motorový lože jsem opatrně zakápl sekundákem a motor se už nehejbe.Jak to dostalo tu ránu od vrtule tak se to asi odlepilo.
Akorát teď lítám bez té kabiny, jen jsem otvor zalepil papírovou páskou.Nenapadá někoho nějaké řešení na novou kabinu,něco jednoduchého.
Jínáč uspěšně zalétán dnes i ,,ELITE,, .
Akorát teď lítám bez té kabiny, jen jsem otvor zalepil papírovou páskou.Nenapadá někoho nějaké řešení na novou kabinu,něco jednoduchého.
Jínáč uspěšně zalétán dnes i ,,ELITE,, .
Motor ma tocit na jakou?vrtule je dotazena na krev...jinak jsem to vazil a ma to i s baterkou o 70g vic nez je uvedeno v navodu jako max hodnota. A teziste mam na 58mm a ma byt na 62. ve spicce je prepazka a za ni dost mista kouknu jestli tam neni schovany zavazi - ta beta se lisi kabinou tak treba i timhle.