Maminy,přítelkyně,tchyně.

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
jesterice
Kontaktovat uživatele:

#61 Příspěvek od jesterice »

Hoki píše:
jesterice píše:Naučte své něžné polovičky lítat. Sice vám budou brát a rozbíjet hračky ale to zvládnete :-)
To jsem zkoušel, ale marně. Prý lodičku by zkusila, ale na éro šáhnout nechce. Tedy za letu, jinak mi pomáhá a podporuje mě v tom. Poraď jak na Vás :oops: :oops: :oops:

Tak ji pořiď lodičku :-) Vždyť já měla svou metrovou Najade, čistila jsem ji bezacetonovým odlakovačem na nehty s norkovým olejem (perfektně pouští mastnota a špína) a na ni jsem se učila kde je vpravo a kde vlevo. Spousta žen se přizná, že si plete pravou a levou a taky rády zmatkují...ty které to neřeknou mužům se přiznají ženám. Na lodičce najde víc sebevědomí a hlavně okusí tu atmosféru mezi modeláři :-) Od lodičky je kousek k letadýlku :-)
Ale pozor! Nech ji vybírat si a jen koriguj její výběr. Když bude chtít velkého větroně modrého jako nebe, začni stavět velkého větroně a klidně mu říkej Poměnka :-)))))) Taky se jeden pro mne strouhal, než mi došlo, že modrá s modrou splyne :-))) Ženská se musí na něco nehorázně těšit....pak překoná sama sebe :-)
zinke
Kontaktovat uživatele:

#62 Příspěvek od zinke »

Nazdar pánové moje láska se kterou mám dvě děti semnou nechodí, jednou byla. Říkal jsem ji jestli se dívá A ONA ŽE JO A ŽE JE TO PĚKNÉ ,KDYŽ JSEM SE NA NÍ PODÍVAL KOUKALA JINÝM SMĚREM. Teď stavím prvního spalováka po 15ti letech tak to se jí líbí jelikož je to velké a to holky rády. Ale určitě v hloubi duše přemýšlí nad tím kolik to stálo. Jelikož je 5 měsíců na školení a přijíždí na víkendy tak se mi zatím daří ukrývat kolik co stojí a ona se neptá a za to ji miluji protože jak všichni víme ceny jsou brutus. A já si místo piva koupím raději lepidlo a balsu.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#63 Příspěvek od AR1 »

Já myslím, že jim se to ale nedá zazlívat, že je to nebaví. Dříve jsem trocu poletoval, teď už ne, a když se jdu podívat jak to jde bráchovi tak se po 10 minutách nudím a to oproti těm našim protějškům o tom něco vím. Prostě kouká jak se cosi pohybuje vzduchem, na dálku to není moc vidět, občas to proletí kolem....Kdo není fanda, toho nemá cenu lámat.
Terry
#64 Příspěvek od Terry »

Těm ženskejm to většinou nemůže nic říkat protože s tím modelem nejsou fyzicky(byť pomocí elm.vln) spojeni jako my přes TX.Nemají o něj takovou obavu jako my.I když i oni v tom vidí určitou častku peněz.Povětšinou menší než je skutečná protože jim namluvíme že to stálo polovičku.Je fakt ,že pokud se nebaví s jinou ženskou tak se evidentně nudí po dobu co my máme kniply v ruce.Pokud chce ject tak si musí být vědoma ,že se nudit bude.Já si s ní přece nebudu povídat několik hodin když jí mám doma celý týden.Mám si co povídat s kolegy modeláři.
pp
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od pp »

Taky se pridam - zena letadla nemuze absolutne vystat. Ale kolegyne z prace se byla podivat na Tocne a ze pry ji mam vzit priste zase :-) A jedna kamoska si ze mne porad "utahuje" co pry s temi letadylkama (rozumej: hrackama) porad mam. Nicmene ted mi od ni chodi maily, ze nekde cetla, ze tam a tam bude nejaka akce (letani s modely) a jestli pojedu a nepribral bych je. Dnes jsem ukazoval jeji dceri (14) video z www.rcserver.cz jak tam litam s Cessnou. Zpocatku se na to obe divaly tak nejak "divne", ale pak holcina povida, ze pry by to rada zkusila taky...No, Cessnu by ve vzduchu neudrzela, ale holt budu muset oprasit Zooma, najit kabel ucitel-zak a prehodit do Zooma baterky... A hlavne to bude chtit lehatko, pekne plavky, slunecnicek a dobre piti s sebou. A obe uz makaj ve fitku... (hlavne ta starsi) aby bylo v lete co ukazovat :-)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#66 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Ty jo! Tak to budes historicky prvni clovek, o kterem jsem kdy slysel, ze by na letadylka nabalil nejakou zenskou! 8O
Kubik777

#67 Příspěvek od Kubik777 »

Vzduchoplavec píše:Ty jo! Tak to budes historicky prvni clovek, o kterem jsem kdy slysel, ze by na letadylka nabalil nejakou zenskou! 8O

To zni zajmave :-) To by se melo zkusit ale nekde jsem cetl studyi ze v nasem okoli se pohybuje priblizne 50 potencionalnich obeti opascneho pohlavi, se kteryma bychom radi neco do budoucna meli. Pokud zahrnu tento aspekt tak muzu byt rad kdyz se najdou 2 :-D
Abu
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od Abu »

Kubik777 píše: nekde jsem cetl studyi ze v nasem okoli se pohybuje priblizne 50 potencionalnich obeti opascneho pohlavi, se kteryma bychom radi neco do budoucna meli. Pokud zahrnu tento aspekt tak muzu byt rad kdyz se najdou 2 :-D

Jenom 50 ?? Nemelo by tam byt spis 50% :D

pp píše:... A hlavne to bude chtit lehatko, pekne plavky, slunecnicek a dobre piti s sebou. A obe uz makaj ve fitku... :-)

No tak doufam ze je budes brat na V.Dobrou a ne na nejkou pochybnou Tocnou! A treba tam devcata pochopej, ze prava krasa se skryva v ladnem a elegantnim letu elektrovetrone a ne nejakej umastenej jecici spalovak. :wink:
Kubik777

#69 Příspěvek od Kubik777 »

To Abu: Covece nebylo... Nejde jen o to ktera se ti libi. To verim ze by tech 50% dosahlo ale ktera je opravdu potencialne mozna cili si sednete i nazorove a tak. Takovejch uz je fakt min.
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Kubik777: Kde vzali tech 50? Ja snad ani neznam 50 zenskych celkem, natoz abych si s nima rozumnel! :lol:

Abu: Zapomen, ze bys na zenskou udelal dojem ladne se vznasejicicm vetronem. To mas jako s motorkama. Tlustej a smrdutej Harleyista na poradny rvouci masine udela na zenu vetsi dojem nez nazehlenej manik na bzikajicim skuru. :lol:

Nebo s autama. Poradnej kockolap ma aspon 250 koni a jezdi prez 200 jako nic. Kdyz pribzucis v Daewoo Matiz, tak moc neoslnis. :lol:

Takze to chce trimetrovyho akrobata, poradne rvouci motor a v idealnim pripade jeste kourove efekty. :wink:
Abu
Kontaktovat uživatele:

#71 Příspěvek od Abu »

Vetsinu toho co jsi popsal splnuje hotliner, nebo jeste lepe fajka F5B, nekdy i vcetne tech kourovych efektu. :D
Ty porad jeste zijes v zajeti mytu, ze vetron je neco co se pomalu a neslysne vznasi nekde daleko vysoko? :wink:
A toho harleje si taky jednou koupim, az nebudu vedet co s penezma a nebudu se bat smrti.
MadMack

#72 Příspěvek od MadMack »

Treba na mou manzelku udelala plachetnice daleko vetsi dojem nez elektra. Plachetnici dokonce chtela i kormidlovat :-)
M.
Wild Hawk -> protoze se rozbil, udelal jsem z nej parnik -> protoze se potopil, jdu zase litat!!!
Kubik777

#73 Příspěvek od Kubik777 »

Vzduchoplavec: Je fakt ze vetron muze oslnit mnohdy vic nez nejaky akrobat ale spis pro cloveka trochu znaleho

Abu: Mohl by jsi zkusit oslnit tim malym dvouplosnickem. Dovolim si dat odkaz na tve stranky http://www.poletuchy.ic.cz/hangar/messenger.html
Treba to zabere :-D . Neber to jako posmech to urcite ne ale je to fakt sranda stroj a na neznalce asi fakt zapusobi vic neco co ma cca 80ccm pod kapotou :-)
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od Kabriolin »

Vzduchoplavec píše:Takze to chce trimetrovyho akrobata, poradne rvouci motor a v idealnim pripade jeste kourove efekty. :wink:

Máš asi pravdu...čím větší tím lepší, ale když předtím říkala přítelkyně, že se jí to nelíbí a nudí jí to a teď při novém éru(2.2m) sice říká to samé, ale už připustila, že to je hezké, tak bych potřeboval asi tak 40m rozpětí než by ji to donutilo změnit názor :lol: 8)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Neziju v te predstave. Jen se mi pod slovnim spojenim "ladny a elegantni let" nejak nevybavilo F5B, ktere ma vrtuli jak elektrarna a leti kolmo vzhuru az do kosmu, kde se mu po minute letu zapali regulator a dela ony kourove efekty.

Jinak prave v tom to vezi. Zeny uchvacuje odvaha. Tedy jsou paf z toho, kdo se neboji zkrotit buracejici masinu a moc je nebere ten, kdo smrdi v MHD a "boji se smrti".

Aby to nekdo spatne nepochopil, tak ja mam Fabii, do prace jezdim MHD a motorek se bojim! :lol:
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“