Protos 500
Myslite ze je lepsi vsechny ocka projet zavitnikem tak aby se volne pohybovaly na cepech ? Kdyz jsem to vsechno slozil tak to jde neprimerene ztuha, vsechny ocka jsem projel 3 otockami, je mozne ze se to pak ochodi ze to pak pujde volne ? Ted kdyz zapnu serva, tak porad bzuci, i kdyz nic nedelaji.
Spirit System
- očka poojeď tím výstružníkem co nejvíc na lehko - je velice přesný a kulíky taky - tak lehce, jak půjde on, půjde to i na kulácích - nic se samo neochodí a nevytahá - tohle není Align. Mám je vystružene fakt na lehko a stejně bez vůlí a za celou dobu se to nezměnilo. Obzvláště velkou péči věnuj ocasní vrtulce - u te je třeba aby chodila co nejlehčeji to jde.ZeXx86 píše:Myslite ze je lepsi vsechny ocka projet zavitnikem tak aby se volne pohybovaly na cepech ? Kdyz jsem to vsechno slozil tak to jde neprimerene ztuha, vsechny ocka jsem projel 3 otockami, je mozne ze se to pak ochodi ze to pak pujde volne ? Ted kdyz zapnu serva, tak porad bzuci, i kdyz nic nedelaji.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Howking píše:- očka poojeď tím výstružníkem co nejvíc na lehko - je velice přesný a kulíky taky - tak lehce, jak půjde on, půjde to i na kulácích - nic se samo neochodí a nevytahá - tohle není Align. Mám je vystružene fakt na lehko a stejně bez vůlí a za celou dobu se to nezměnilo. Obzvláště velkou péči věnuj ocasní vrtulce - u te je třeba aby chodila co nejlehčeji to jde.ZeXx86 píše:Myslite ze je lepsi vsechny ocka projet zavitnikem tak aby se volne pohybovaly na cepech ? Kdyz jsem to vsechno slozil tak to jde neprimerene ztuha, vsechny ocka jsem projel 3 otockami, je mozne ze se to pak ochodi ze to pak pujde volne ? Ted kdyz zapnu serva, tak porad bzuci, i kdyz nic nedelaji.
Aha, dik za radu, uz to chodi jak ma
Spirit System
ZeXx86 píše:Myslite ze je lepsi vsechny ocka projet zavitnikem tak aby se volne pohybovaly na cepech ? Kdyz jsem to vsechno slozil tak to jde neprimerene ztuha, vsechny ocka jsem projel 3 otockami, je mozne ze se to pak ochodi ze to pak pujde volne ? Ted kdyz zapnu serva, tak porad bzuci, i kdyz nic nedelaji.
Ja som nedavno poskladal tiez Protosa, ale tu najnovsiu karbon verziu. Tam je zda sa vsetko OK, aj vole v okach su celkom v pohode. A serva ze ti bzucia nie je na zavadu. Mam serva MKS a tie tiez bzucia.
Gaui 100,Rex 450,Prôtos 500,Frenzy TZ 50,Logo 600SE,FX18 DSM2,JR 9 DSM2,
MAX,Rival,BN-2 Islander
MAX,Rival,BN-2 Islander
shake13 píše:ZeXx86 píše:Myslite ze je lepsi vsechny ocka projet zavitnikem tak aby se volne pohybovaly na cepech ? Kdyz jsem to vsechno slozil tak to jde neprimerene ztuha, vsechny ocka jsem projel 3 otockami, je mozne ze se to pak ochodi ze to pak pujde volne ? Ted kdyz zapnu serva, tak porad bzuci, i kdyz nic nedelaji.
Ja som nedavno poskladal tiez Protosa, ale tu najnovsiu karbon verziu. Tam je zda sa vsetko OK, aj vole v okach su celkom v pohode. A serva ze ti bzucia nie je na zavadu. Mam serva MKS a tie tiez bzucia.
Serva bzucely protoze se musely neustale prat s mechanikou aby ji pretlacily. Ted uz, kdyz vse chodi volne, nic nebzuci.
Spirit System
- oskar 007
- Kontaktovat uživatele:
hOOrNeT píše:drátek od trubky vedu až k motor.loži. Bylo mě to doporučeno, tak to tak mám. Jednou za čas stříknu antistat.sprej a nic nemusím řešit.
Mám to tak stejně a taky občas použiju antistatik... Dřív sem na ukostření kašlal a výsledek je 2zbytečné pády.
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]