Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Cauko, neviete kde na slovensku zohnat duralovu trubku 30/1mm ? (30mm priemer, 1mm stena), dozvedel som sa ze je to problem zohnat vraj uz tak 2 roky, ani na ziadnom E-shope som ju nevidel na sklade. dakujem
popripade ci dakto nema doma zvysnu trubku , mal by som zaujem
Kamarade, ja se nahledal 25x1 ... a nic... zhruba 3 mesice jsem volal po rc shop's, velkoobchod kovo, ... vsichni rikali ze je to problem 25-30 mm... a na jednou nenapadne u reicharda lezela jedna jedina posledni ...
napis jakou delku potrebujes ... a co takhle nahradit to uhlikem ?
uhlik je na to az priliz luxus , Napisem do feropolu (http://www.feropol.sk/?info=tenkostene_profily_trubky) ci nemaju nejaky zvysok 30/1, ked nahodou tak maju 30/2
dalej podavam inzeraty ze kupim trubku a snad sa niekto najde komu to doma lezi potrebujem cca 70cm
Ten sídlí v Chabrech. Tak to Slovensko nebude, protože je to hned vedle nás. Kdybys tam neměl to "Nie som zlý.... iba rýpem" tak ani nereaguji. Takto mi to nedalo si taky rýpnout.
Ten sídlí v Chabrech. Tak to Slovensko nebude, protože je to hned vedle nás. Kdybys tam neměl to "Nie som zlý.... iba rýpem" tak ani nereaguji. Takto mi to nedalo si taky rýpnout.
Ibaže Čech je jediný obchod kde to hneď kúpi a to mení situáciu A Čech posiela aj na slovensko za +- rovnaké poplatky ako by mu to poslali zo 100km vzdialenosti zo Slovenska
mnov píše:Ten sídlí v Chabrech. Tak to Slovensko nebude, protože je to hned vedle nás. Kdybys tam neměl to "Nie som zlý.... iba rýpem" tak ani nereaguji. Takto mi to nedalo si taky rýpnout.
wh píše:zkus firmu ALUPA v Pardubicích, třeba tam něco mají myslím že posílají i na dobírku a rozměr říznou podle přání, a nejen trubky ale i různé Al profily
Beru na vědomí, už nerýpu. Mimochodem s p. Čechem jsme se o tomto materiálu bavili a sám má problém to sehnat. Všichni by to prý prodávali nejraději na tuny a modelářská poptávka je pro ně nezajímavá.
Postovne z ciech vyde tak ako cela trubka, takze skusim takto, nieje tu niekto zo slovenska kto ma doma zvysnu 30/1 ? trebars ked menil za uhlikovu alebo podobne, potrebujem cca 70cm
G0tik píše:Postovne z ciech vyde tak ako cela trubka, takze skusim takto, nieje tu niekto zo slovenska kto ma doma zvysnu 30/1 ? trebars ked menil za uhlikovu alebo podobne, potrebujem cca 70cm