Milan Nes píše:mno s 500 mi 1,5 metrovka stoupala 24 m/s cca pravda vazila taky snad 750 co si pamatuju a nebyl to kompost ...
ale taky sem tam mel medusu takze ngotek motor
Minicorado
-
Marek71
- Kontaktovat uživatele:
Zdar. Pokiaľ myslíš mojho bývalého Ocelota, tak ten mal skoro 900gr. Ale ako správne píšeš, tých 24m/s dal s prehľadom
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
- lakotamm
- Kontaktovat uživatele:
Moja 750g Sky Lady letela s Axi 2217/12 (doporučený motor na corado) s regulátorom Jeti Spin 33 a vrtuľou 11x6 (vysoko nad doporučenú hodnotu) so starým 3 ročným, mäkkým 3 článkom Etech 18m/s. Pri vrtuli 10x8 tobolo 19m/s.
Motor bol studený.
Kúpil som nový 3 článok a výsledok? Vyhorel regulátor - odber bol cca 45A a regulátor mal zniesť 33A. Bolo horúco. Motor - pohoda. Následkom pádu sú ložiská v háji a kúpim nové.
Takže ak Axi 2217/12 ( ktorý mám rád) tak s vrtuľou 10x8 - účinnosť je stále vysoká a regl min 50A.
Pôjde to cca 25m/s. Pritom motor má len 69g.
To sú moje skúsenosti.
Motor bol studený.
Kúpil som nový 3 článok a výsledok? Vyhorel regulátor - odber bol cca 45A a regulátor mal zniesť 33A. Bolo horúco. Motor - pohoda. Následkom pádu sú ložiská v háji a kúpim nové.
Takže ak Axi 2217/12 ( ktorý mám rád) tak s vrtuľou 10x8 - účinnosť je stále vysoká a regl min 50A.
Pôjde to cca 25m/s. Pritom motor má len 69g.
To sú moje skúsenosti.
Sky Lady - po 4 rokoch zhorela, Tornado XX, Cap 232, Super Zoom 2 - 460g, F3K Super Gee, Lynx E
- Lindbergh
- Kontaktovat uživatele:
Moje MC je verze full-carbon, letová váha 964 g. Dovažoval jsem ho pouze správným umístěním aku.
Motor: S-Neu 1107/1,5Y/6,7S
Régl: Castle Creations 45A
Serva: 4xHS65 HB, 2xHyperion Atlas DS09SCD
Aku: Li-pol 3S 2200mAh, přij. 4xEneloop 800
Zatím můj nejuniverzálnější a nejlépe létavý model, se kterým mám asi i nejvíc nalétáno
Motor: S-Neu 1107/1,5Y/6,7S
Régl: Castle Creations 45A
Serva: 4xHS65 HB, 2xHyperion Atlas DS09SCD
Aku: Li-pol 3S 2200mAh, přij. 4xEneloop 800
Zatím můj nejuniverzálnější a nejlépe létavý model, se kterým mám asi i nejvíc nalétáno
KDO NEPADÁ, LÉTÁ POD SVOJE MOŽNOSTI!
holda29 píše:Snazim se zaletnout cisty nozak, muzu se zeptat jak to s V letate? Ja ac se snazim jak chci, tak pri korekcich smerovkou se mi letadlo vraci do normalni pozice pomalu jak v pripade pouziti kridelek.
Dik
Musis dat hodne kridylek kontra (samozrejme bez mixu krid-smer), to je v pripade vetsiho vzepeti normalni.
tak pekne se na to kouka
kdyz nam dalibor ukazoval nozak metr nad letistem pod plnym plynem s vikingem :-d
rika se tomu woooooow efekt
ja menil trenky malem
uz se na svoje corado taky tesim, ted sem zacal intenzivne makat na mambe
tak uvidim jestli ji stihnu driv nez dorazi corado dodelat
rika se tomu woooooow efekt
uz se na svoje corado taky tesim, ted sem zacal intenzivne makat na mambe
tak uvidim jestli ji stihnu driv nez dorazi corado dodelat
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Me to prijde takovy divny, litat s vetronem akrobacii pod motorem, ja si to vzdycky vytahnu do 300-400m, pak dolu bez motoru a nad plochou pekne hranatej premet s vykrutem nebo neco podobnyho (s 3m Trinity). Nebo s pylonakem premet na plnej plyn, prumer tak 100m pri 220km/h
Wow efekt taky dobrej.
Na nozak bych si netroufl.
Na nozak bych si netroufl.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz