Velká cena Mělník

Byli jste na nějaké akci a chcete ji zhodnotit nebo se podělit o dojmy? Tady můžete.
Odpovědět
Zpráva
Autor
DAF
Kontaktovat uživatele:

Velká cena Mělník

#1 Příspěvek od DAF »

Naprosto náhodně jsem se setkal s člověkem, ze kterého se vyklubal kolega modelář s nickem Zelda, díky jsem jsem dnes strávil pěkné odpoledne na letišti v Hoříně, v blízkosti Mělníka. Se slzou v oku mi sdělil, že se s největší pravděpodobností jedná o poslední ročník, protože s majitelem pozemku jsou nějaké problémy (chce tam snad něco lukrativnějšího pro horních 10 tisíc). Pravda, pyloňáky nejsou zrovna moje krevní skupina, takže jsem fotil spíše něco jiného. Dávám k nahlédnutí http://daf64.rajce.idnes.cz/GP_Melnik/ .
Zeldo děkuju 8), třeba ještě nějaký závod bude a třeba se tam sejde víc našich lidí. V programu se předvedl pan Krob s Jakem 55, dále následoval nádherný aerovlek s letadly, která by se ve svém reálném životě asi těžko potkala - Jak 12 s glidrem Kirby. Své umění pak předvedli "házenkáři" se svými RC házedli F3K. Své umění předvedli i další, všechna jména si nepamatuju, jen vím, že tam byl Tomáš Ciniburk (TomasC, říkám to dobře?).
Hitec Aurora 9X
Stenly
Kontaktovat uživatele:

Re: Velká cena Mělník

#2 Příspěvek od Stenly »

Já tam byl v sobotu a byla to parádní podívaná,skvělý bitvy a pak jsem viděl jeden crash a to jenom lítal laminát.Zbavil jsem se tam i starejch větronů. :P :wink:
Acromaster(Multiplex)-NEW designFlash (Rc-factory)JAZZ (Rc-factory)EasyGlider (Multiplex)HK450(komplet Alu)Trainer 60Optic 6 (Modul Assan 2.4Ghz)Moje modely: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Azy
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Azy »

jao že by ste se zastavily za kolegou :D :D já tam byl po d stanem už od pátku jako každý rok :-) a v tombole jsem vyhrál balík balsy :D
MK Katoda Sokolov :-)
Azy
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Azy »

Stenly píše:Já tam byl v sobotu a byla to parádní podívaná,skvělý bitvy a pak jsem viděl jeden crash a to jenom lítal laminát.Zbavil jsem se tam i starejch větronů. :P :wink:

starejch větrońů???? nezbavoval si se náhodou jen tak starýho UHU na elektromotor i s motorem za 450 ????
DAF
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od DAF »

Já tam nosil výstavně placku RC Mania, chodiljsem tedy jen po place pro veřejnost, vystavoval to na odiv a nikdo si ničeho nevšiml. Že tam je TomasC jsem zjistil až dodatečtně. Že Zleda je Zelda jsem se vlastně dověděl také jen náhodou, vyplynulo to z naší debaty, kdy jsme přišli na RC Manii. Zelda mě také vzal do depa. Tam jsem si prohlédl ty ukrutné mašiny a dokonce Tomasovy elektropyloňáky, které jsou bombové. Že to je on jsem zjistil dodatečně. Že jsi tam taky Azy jsem vůbec netušil. :( Určitě bych rád poznal další lidi odsud.
Hitec Aurora 9X
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od TomasC »

No vidíš, tak pro tebe mám dobrou zprávu. Nejspíš to není poslední Velká cena.
Naprosto to chápu, vzdát organizaci po 34.ročnících závodu, na který si na víkend "zajedou" třeba Američané, Španělé, mrak Švédů byla velká škoda.

Držím jim palce.
DAF
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od DAF »

to TomasC, tak jsi prohlédl tvoje éra a ani jeden jsme netušili, že se virtuálně známe odsud.
Hitec Aurora 9X
Stenly
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Stenly »

Azy píše:
Stenly píše:Já tam byl v sobotu a byla to parádní podívaná,skvělý bitvy a pak jsem viděl jeden crash a to jenom lítal laminát.Zbavil jsem se tam i starejch větronů. :P :wink:

starejch větrońů???? nezbavoval si se náhodou jen tak starýho UHU na elektromotor i s motorem za 450 ????

Jo to sem byl já :D ty si ho odemě koupil :?:
Acromaster(Multiplex)-NEW designFlash (Rc-factory)JAZZ (Rc-factory)EasyGlider (Multiplex)HK450(komplet Alu)Trainer 60Optic 6 (Modul Assan 2.4Ghz)Moje modely: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Azy
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Azy »

Stenly píše:
Azy píše:

Jo to sem byl já :D ty si ho odemě koupil :?:

no dá se to tak řícz byl jsem s klukem odemě z kroužku a chtěl něco na učení za normální cenu ........
Stenly
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Stenly »

Tak at dobře slouží :wink:
Azy
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Azy »

já si myslim že bude akorát toho teda zneužiju že byl tvuj co v tom je prosimtě za motor abych věděl co mam doma vyhrabat za regl pro něj přijimač a serva jsem mu daroval a teď už jen pořešit ten regl :D
DAF
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od DAF »

to Stenly, tak jestli jsi to byl ty, tak jsem tam koukal na nějaké prodejce dílu na různé větráky všech možných rozměrů, tvarů, materiálů a potahů. Sám jsem tam nakonec od jednoho staršího pána koupil pěkný plánek na dvouplocha. Plánů tam měl víc, trochu jsem to prohlédl. Něco zajímavého by se tam možná dalo najít. Měl tam i nějaké historiky. Byl ještě kdosi se stánkem (ale za prodejnu, titul jsem už nenašel, balili) ten tam také měl staré plánky modeláře. Měl tam Antarese, který by se mi i líbil, ale jak to tam měl vystavené, bylo to zjevně zpřeházené. Tak jsem už nehledal.

P.S. A schválně, měli jste přes Azyho placky? A pokud ano, kde jste je měli? HA :evil:
Hitec Aurora 9X
Azy
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Azy »

já se přiznám mě spadla už v pátek za palubovku a nestihl jsem ji vyndat
jí myslím že páteční fotka z letiště mluví za vše
Obrázek
:D :D :D
Stenly
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Stenly »

To jsem nebyl já ale byl jsem naproti toho pána s těma plánkama,prodával jsem z kufru auta a placku jsem neměl protože mi žádná nepřišla :cry: :wink:
Odpovědět

Zpět na „Minulé“