Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zdar
Zajímá mě co si myslíte o Zasílání depronu z eshopů poštou.
Celkem rád bych tento způsob nakupování vyzkoušel, bohužel nemám s tím zkušenosti.
Tak proto to házim sem no!
blueangel píše:No žadný problém to nebude akorát musíš koupit celé balení 10 ks
I ty optimisto... Balík depronu bych balil hodně nerad - na jeho BEZPEČNÉ zabalení bych potřeboval nejlíp dřevěnou krabici. Jinak ti hrozí že na ten velký placatý balík prostě pošťák nebo někdo z přepravky hodí něco těžkého a prostě ti promáčknou střed balíku. Obalení do tvrdého kartonu moc nepomůže, i ten by se pod tlakem promáčknul a prostředek desek zdeformoval.
to je pravda.
V SCZ ho mají. Do uhříněvse mám kousek. ale vláčení depronu busem plném lidí to taky není moc ideální. Obvzláště když kupuji ještě něco.
mno nějak mě to napadlo a chtěl jsem vědět co na to říkají ostatní.
tak díky