T-rex 450 Pro - zkušenosti II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#841 Příspěvek od Andrews »

Plz poraďte, kde sehnat ložiska na 450. Vím že Tobex, ale nevím jestli vybírám správně a nechci při dnešní poště objednávat ze zahraničí.
Mám rozebranej ocas a preventivně měním vše, protože stále vibruje. Protože jsem před časem zakápnul osičku do ložiska a teď nahřátím a silou rozebral rád bych je dal nový. Dle manuálu je to 3x8x3. Bude to : Kuličková ložiska jednořadá "ložisko 693" ? Nebo nerezové ložisko S 693 ?
Plus bych rovnou vzal hlavní ložiska. Nebo se někde dá sehnat set všech ložisek?
petrct
Kontaktovat uživatele:

#842 Příspěvek od petrct »

Relax píše:petrct : Takže startuješ na Iddle 1, lítáš Akro a před přistáním - pokud moc nefouká - přepínáš na Normal, když fouká - necháš Iddle 1.

janac.marek : 20-30 čísel nad zemí cvakneš autorotaci, necháš to sednout a pak zápor..... OK

To jsou mi věci, vyzkouším oboje, možná zítra bude počásko - konečně :-)
ok roztočím normál na otáčky na zemi pri nilovém nábehu přepnu ns idl 1 a jdo do vzduchu. a pri pristáni cca 05 m nad zemi přepnu na normál a jdu dolů jak moc fučí a hází helinou tak v idlu 1 acvaknu autorotaci :lol:
Chase360 SniperII LA 700 Agile 7,2 Rytmus Max
http://petrct.rajce.idnes.cz/
http://www.helitesin.cz/
zeno

#843 Příspěvek od zeno »

:lol: 8O :lol:
harleyr

#844 Příspěvek od harleyr »

petrct píše:
Relax píše:petrct : Takže startuješ na Iddle 1, lítáš Akro a před přistáním - pokud moc nefouká - přepínáš na Normal, když fouká - necháš Iddle 1.

janac.marek : 20-30 čísel nad zemí cvakneš autorotaci, necháš to sednout a pak zápor..... OK

To jsou mi věci, vyzkouším oboje, možná zítra bude počásko - konečně :-)
ok roztočím normál na otáčky na zemi pri nilovém nábehu přepnu ns idl 1 a jdo do vzduchu. a pri pristáni cca 05 m nad zemi přepnu na normál a jdu dolů jak moc fučí a hází helinou tak v idlu 1 acvaknu autorotaci :lol:

Malinko nechápu proč takhle složity manévry 8O :idea:
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
petrct
Kontaktovat uživatele:

#845 Příspěvek od petrct »

nevim co je na tom složitý :lol: v idlu se rtulnik chová mnohem lip než v normálu. př krtek ato je nejakej pilot třeba normal vubec nepoužívá :lol: :lol: :lol: :lol:
fire

#846 Příspěvek od fire »

ja sice lietat neviem nijako dobre (akrobaticky prvok nezalietam ziadny) ale nechapem ako niekomu moze robit problem pristat na ID1 alebo 2... bezne tak pristavam nikdy ma ani nenapadlo prepnut do normalu.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#847 Příspěvek od OPR »

....... a radit někomu aby přistával autorotací z 0,5m taky asi nebude zrovna nejlepší nápad :cry: .
harleyr

#848 Příspěvek od harleyr »

petrct píše:nevim co je na tom složitý :lol: v idlu se rtulnik chová mnohem lip než v normálu. př krtek ato je nejakej pilot třeba normal vubec nepoužívá :lol: :lol: :lol: :lol:

právě pro nechápu to přistáváni na normál když se dá na idle taky pěkně měkce přistát
Čmelák ve výstavbě......
janac.marek

#849 Příspěvek od janac.marek »

Samozrjeme, že sa dá na idle bezpróblemovo pristáť, ale heli je citlivejšia a keď som si zmenil výchylky, tak som to pri pirstávaní cítil. Pristávanie s autorotácia 20cm nad zemou nemám problém.
DX6i 2.4GHz (mode 2)
Phoenix simulator
Align T-Rex 450 Pro
Align T-Rex 600EFL Pro
harleyr

#850 Příspěvek od harleyr »

harleyr píše:
petrct píše:nevim co je na tom složitý :lol: v idlu se rtulnik chová mnohem lip než v normálu. př krtek ato je nejakej pilot třeba normal vubec nepoužívá :lol: :lol: :lol: :lol:

právě pro nechápu to přistáváni na normál když se dá na idle taky pěkně měkce přistát

i bez autorotace :lol:
Čmelák ve výstavbě......
petrct
Kontaktovat uživatele:

#851 Příspěvek od petrct »

OPR píše:....... a radit někomu aby přistával autorotací z 0,5m taky asi nebude zrovna nejlepší nápad :cry: .
kluci ja nikomu neradím ja jenom píšu jak já řeším letové situace za ruzných podmínek atu autorotaci zapnu klidne ivýš jak 05 m ale otom to není :lol:
harleyr

#852 Příspěvek od harleyr »

petrct píše:
OPR píše:....... a radit někomu aby přistával autorotací z 0,5m taky asi nebude zrovna nejlepší nápad :cry: .
kluci ja nikomu neradím ja jenom píšu jak já řeším letové situace za ruzných podmínek atu autorotaci zapnu klidne ivýš jak 05 m ale otom to není :lol:

V poho já mám rexe chvilku tak bádám,čtu a ptám se :lol: :lol: :lol:
Čmelák ve výstavbě......
OPR
Kontaktovat uživatele:

#853 Příspěvek od OPR »

petrct píše:

Právě proto, Ty ani přece nemůžeš vědět jak zruční piloti se chytí Tvých "zaručených" postupů a co to vše může způsobit. Proto piš s rozvahou.
s.69

#854 Příspěvek od s.69 »

Nechci se Vám do toho vměšovat, ale petrct, je pro mě nějaký pilot a rady od něj byly vždy OK - Prostě opravdu ví o čem mluví... :)
Spektrum DX8 DSMX + (PhoenixRC)
Tarot 450PRO
Blade mCP X2
OPR
Kontaktovat uživatele:

#855 Příspěvek od OPR »

s.69 píše:Nechci se Vám do toho vměšovat, ale petrct, je pro mě nějaký pilot a rady od něj byly vždy OK - Prostě opravdu ví o čem mluví... :)

O tom, že by byl ,,petrct,, špatný pilot jsem nenapsal ani řádku.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“