Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.
Je to W a l k e r a 5#10, v podstatě konstrukčně totéž, co Lama 400D, ovšem menší - s rotory jen 340 mm, motůrky 130 a cca třetinovou hmotností.Alios píše:Zdar, no já nevím, to už by bylo pro mě asi velké sousto. ale ještě jsem našel model Easycopter XS metal a Safari CR Plus, tak to budu muset omrknout, případně jestli někdo napíše nějaký postřeh, budu rád.
Díky.
Menší stroje jsou mnohem méně stabilní, jsou daleko hůř vidět ( zvláště když si začátečník zalítne dál od sebe což se stane v mžiku) a pohybují se relativně rychle, dávají pilotovi mnohem méně času na řízení a případnou opravu chyb. Výsledkem jsou mnohem častější havárie. Takže pořízením drahého velkého vrtulníku se dá kupodivu i dost ušetřit. 
jojo, cim vetsi, tim lepsi. ovsem to si v nabidce neuvedl. pokud se tedy nemusis drzet seznamu a mas prachy, pak Trex 500 je ideal.
pokud prachy nejsou: Blade mCPx lita bez padel daleko lepe nez mSR. ale pro zacatky je to tezsi. az se naucis, nebudes litovat.
pokud prachy nejsou: Blade mCPx lita bez padel daleko lepe nez mSR. ale pro zacatky je to tezsi. az se naucis, nebudes litovat.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Ahoj, už to tady někdo někde řekl:pokud nemáš dostatek peněz tak do vrtulníku nelez! Určitě věděl o čem mluvil, já zatím lítám jen z tzv. hračkama, ale aspoň jsem se s něma naučil držet se spíše při zemi, ikdyž pár úletů jsem už zažil a hlavně mi to dalo dokázat pružně zmenit mysl směru otáčení při letu směrem ke mně