Hurá do pravěku

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Klubas »

Chtělo by to nějákou petici pro celní úřad.. :evil:
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Milan Nes »

noo co nadelas ...

mne si nechali i balik tri tejdny aby uz na nej mohli napalit clo ...

tohle je uz neunosny, ja sem se omezil na nakup jen kdyz to fakt potrebuju
a s velkym predstihem, nejvic mne dostalo ze sem neco bral z Hetu,
v nedeli objednal v pondeli uz mi hlasili ze to poslali ...
mesic v prdeli a nic ? uzsany ...

a to clovek jeste vyplazne 200 za jejich super praci, jekoby za to uz nebyli placeny ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od CharlitoCZ »

tyjo, tak už přemejšlim, že bych si to nechal posílat k tetě do SRN, a tam si pro to zajel... :roll:
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Vity

#5 Příspěvek od Vity »

Ahoj, vím, že se to tu řeší ale nemůžu to teď najít. Těch 22 EUR limit je včetně poštovnýho nebo jen cena zboží? Dík
milaro

#6 Příspěvek od milaro »

Ano řeší se to tady.... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=36818

22 EUR je hodnota zboží. Jakmile hodnota zboží přesáhne těch 22 EUR, tak poté ti k ní připočtou i poštovné.
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Klubas »

milaro píše:Ano řeší se to tady.... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=36818

22 EUR je hodnota zboží. Jakmile hodnota zboží přesáhne těch 22 EUR, tak poté ti k ní připočtou i poštovné.

To znamená že když mám balík za 95 USD tak mi k tomu dají i to poštovné - takže budu platit DPH za 125 USD?
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
milaro

#8 Příspěvek od milaro »

Ano
Spektrum DX8, T-REX 500 (MB),Tarot 450pro, Home made airbrush kabinky: http://milaro.rajce.idnes.cz/
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jyrry »

Klubas píše:
milaro píše:Ano řeší se to tady.... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=36818

To znamená že když mám balík za 95 USD tak mi k tomu dají i to poštovné - takže budu platit DPH za 125 USD?

Nemuzes si procist tu diskuzi na kterou jsi dostal odkaz? Najdes tam vsechno a nevznikne paralelni vlakno uplne na nic.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Klubas »

jyrry píše:
Klubas píše:

Nemuzes si procist tu diskuzi na kterou jsi dostal odkaz? Najdes tam vsechno a nevznikne paralelni vlakno uplne na nic.

To vlákno má 57 stránek, napsat ano nebo ne trvá podstatně kratší dobu než kdybych to celé pročítal..
Milaro díky za odpověď :)
jyrry
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jyrry »

Klubas píše:To vlákno má 57 stránek, napsat ano nebo ne trvá podstatně kratší dobu než kdybych to celé pročítal.....

Kdybys nebyl linej precist tu prvni, tak na ni jsou odpovedi uplne na vsechno - Drondys to tam doplnuje, aby to bylo rychle dostupne a dal v diskuzi se na tu prvni uz jen odvolava pri stokrat opakovanych dotazech na to same. Ale nic....
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od JirkaA »

jasně, proč bych plýtval svým časem, když se vždycky najde nějakej ochotnej trouba... :roll:
OK2WY
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Klubas »

Dobře, omlouvám se.. To vlákno znám, než se tolik rozrostlo pravidelně jsem ho četl, ale přestal jsem ho číst právě protože se tam omílalo pořád něco dokola, proto jsem myslel že odpověď bude někde v "útrobách" toho vlákna.. Tak ještě jednou promiňte :oops:
Drondys

#14 Příspěvek od Drondys »

CharlitoCZ píše:tyjo, tak už přemejšlim, že bych si to nechal posílat k tetě do SRN, a tam si pro to zajel... :roll:

Pokud máš takovou možnost pak neváhej ani vteřinu, protože Německo je podle dosavadních informací pro fyzické osoby doslova proclívací ráj bez poplatků navíc a s možností osobního vyřízení na mnoha lokálních celních úřadech. V ČR jsme na tom z hlediska počtu míst k osobnímu vyřízení pro fyzické osoby s jediným místem na proclívací poště Praha 120 pro celou ČR ještě hůře než v SR kde mají aspoň dvě místa (Bratislava a Košice). Vyřizování přes Českou poštu se neustále protahuje a jediné co lze konstatovat je to, že tuzemské vedení Celní správy ruku v ruce s vedením České pošty dělají vše pro to, abychom na tom byli co možná nejhůře v rámci celé EU a předhonili i Itálii proslulou běžně i několikaměsíčními průtahy při celním odbavování zásilek pro fyzické osoby.
kesi
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od kesi »

Klubas píše:Dobře, omlouvám se.. To vlákno znám, než se tolik rozrostlo pravidelně jsem ho četl, ale přestal jsem ho číst právě protože se tam omílalo pořád něco dokola, proto jsem myslel že odpověď bude někde v "útrobách" toho vlákna.. Tak ještě jednou promiňte :oops:

Mám to stejně. Někdy není čas a člověk už neví kudy kam (vlákno občas sklouzne jinam..), možná jsme jen omyl přírody, tak se tak k sobě chovejme prosím! :)

Kdybych byl bez práce, tak to tady znám nazpaměť. :wink:
Zamčeno

Zpět na „Ostatní“