Jaký vysílač do 6.000,- ?
Připojuji se k názoru Drondyse, Turnigy 9X je za svou cenu výborná koupě, a v případě že by snad nevyhovovala, vždy se dá s minimální ztrátou znovu prodat. Akorát na základě vlastní zkušenosti považuji přehrání firmware za minimálně velmi žádoucí. A vyhození té baterkové klece je samozřejmost, jak bylo zmíněno. Prostě trocha toho kutilství je zde namístě.
Naposledy upravil(a) bighugo dne ned 08.05.2011 12:05, celkem upraveno 1 x.
- KarelSkala
bighugo píše:Připojuji se k názoru Drondyse, Turnigy 9X je za svou cenu výborná koupě, a v případě že by snad nevyhovovala, vždy se dá s minimální ztrátou znovu prodat. Akorát na základě vlastní zkušenosti považuji přehrání firmware za minimálně velmi žádoucí. A vyhození té baterkové klece je samozřejmost, jak bylo zmíněno. Prostě trocha toho kutilství je zde namístě.
Já používám Turnigy 9X s původním firmware a stačí mi to. Klec jsem nahradil za lipolku a udělal jsem si úpravu s odporem k provozování na simulátoru bez vytahování Turnigy modulu podle toho popisu na webu rimra, ale jinak jsem nic neměnil.
bighugo píše:Připojuji se k názoru Drondyse, Turnigy 9X je za svou cenu výborná koupě, a v případě že by snad nevyhovovala, vždy se dá s minimální ztrátou znovu prodat.
Nejen s minimální ztrátou, ale v naprosté většině případů u kusů koupených přímo z HK dokonce i se ziskem.
bighugo píše:Akorát na základě vlastní zkušenosti považuji přehrání firmware za minimálně velmi žádoucí.
Někomu může stačit i ten originální co tam je.
bighugo píše:Prostě trocha toho kutilství je zde namístě.
Kutilství se praktikuje i u jiných souprav jako třeba viz tento odkaz, ale platí i to, že když se někdo spokojí s originálem beze změn i přes jeho různá omezení, pak to provozuje beze změn a bez kutilství tak jak to je a takových lidí bude dost.
elektromodely.com píše:JMalik píše:S tím technickým popisem něco udělej To je šílený![]()
![]()
![]()
(kolik to má třeba těch volných mixů ?
3 nebo 6?)
Jirko, podľa toho, aký typ modelu, teda heliny 3, plošníky 6.
Ano, přehlédl jsem to, je to uvedené pod možnostmi vrtulníků i plošníků.
Omlouvám se.
(Proč neumažeš ty začátky textu, je to nepřehledné.)
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
elektromodely.com píše:František Koudelka píše:Ja budu mluvit za sebe taky jsem kupoval radio a sel sem do DX7
DX7 bol prvý DSM2 vysielač, dnes je to už výpredajový model,
ale na rozdiel od Futaby boli vo výpredaji za veľmi zaujímavú cenu.
Nasledovník bude DX7s - cca ako DX8, ale bez TM1000. Cena
pre EU je zatiaľ nastavená zle (ako cena DX8 mínus cena TM1000),
treba trocha počkať - správna cena by mala byť do 249€.
Ano ja vim ze uz to je stare radio, ale myslim ze je za peknou cenu a umi toho take dost, proste ja sem spokojen, ale chtel jsem primo spektrum, kdybych nemel podminku pro spektrum treba by me zaujalo neco jineho.....nevim...je to nekonecna debata o koupi vysilace
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
- elektromodely.com
František Koudelka píše:elektromodely.com píše:František Koudelka píše:Ja budu mluvit za sebe taky jsem kupoval radio a sel sem do DX7
DX7 bol prvý DSM2 vysielač, dnes je to už výpredajový model,
ale na rozdiel od Futaby boli vo výpredaji za veľmi zaujímavú cenu.
Nasledovník bude DX7s - cca ako DX8, ale bez TM1000. Cena
pre EU je zatiaľ nastavená zle (ako cena DX8 mínus cena TM1000),
treba trocha počkať - správna cena by mala byť do 249€.
Ano ja vim ze uz to je stare radio, ale myslim ze je za peknou cenu a umi toho take dost, proste ja sem spokojen, ale chtel jsem primo spektrum, kdybych nemel podminku pro spektrum treba by me zaujalo neco jineho.....nevim...je to nekonecna debata o koupi vysilace
Mne na DX7 vadila iba jedna vec - ze je nafurt mode1 alebo mode2.
Inak je na bezne modely v pohode a uz sa vyraba peknych par rokov
ako X2720, DX7, XG7.
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- elektromodely.com
František Koudelka píše:Tak to me nevadi ani troschu, mam mod 2 a u toho zustanu...tak proc...prehazovat mody...jinak ji mam pres mesic, nabijel jsem po koupi a ted mam 9.9V...to nema chybu...
Ja lietam mode3 vrtulníky + koptery a mode1 plošníky, ono je to
v podstate presne rovnaké ovládanie - keď plošník visí, tak
krídelká sú ako vrtulka (pravý knipel), výškovka a smerovka
ako klopenie a klonenie (ľavý knipel), plyn/kolektív na pravom.