Beta 1400 - stavba
Mám IMAX B6.
Baterky 3S 2200, 3S 1800 do Bety.
3S 1000 do F6F a do čarodejnice.
3S 800 do vrtulníku.
2S 1000 do ptáka.
2S 610 momentálně nevyužitá.
2S 350 do halovýho plackoletu na cestě.
Nabíjím většinou 0,5C. Když spěchám tak do 1C. Prostě to, co je napsaný na baterce. Nabíjet polovinou toho co dává nabíječka je nesmysl. To bych do všech baterek cpal 3A a to je trošku moc.
Baterky 3S 2200, 3S 1800 do Bety.
3S 1000 do F6F a do čarodejnice.
3S 800 do vrtulníku.
2S 1000 do ptáka.
2S 610 momentálně nevyužitá.
2S 350 do halovýho plackoletu na cestě.
Nabíjím většinou 0,5C. Když spěchám tak do 1C. Prostě to, co je napsaný na baterce. Nabíjet polovinou toho co dává nabíječka je nesmysl. To bych do všech baterek cpal 3A a to je trošku moc.
- Pajik_CZ
MODYN> přímo ty
nebo jsem to tak aspoň pochopil z tohohle
nechci ale rozpoutávat hádku, dost možná jsem to pochopil jinak, než jsi to ty myslel
MODYN píše:Prodejce v jedné modelářské prodejně mi říkal, že je dobré nabíjet max polovinou co dokáže dát zdroj...Nevím co je na tom pravdy ale to by znamenalo, že by jsi mohl nabíjet jen 2,5 A...
nechci ale rozpoutávat hádku, dost možná jsem to pochopil jinak, než jsi to ty myslel
zase jen na zemi...
- MODYN
- Kontaktovat uživatele:
Klubas se ptal, jestli bude jeho nabíječka fungovat se zdrojem na odkazu.
Ten zdroj dává 5A tak jsem mu říkal, že rychleji než 2,5A z toho zdroje nabíjet moct asi nebude.(pokud je pravda to co mi říkal prodejce v mod. prodejně) Neřešili jsme o jaké baterky jde. Také mohl mít baterku Nanotech do které 6A může cpát úplně normálně jako to dělám na letišti já a s tímto zdrojem by mu to nebylo umožněno.
Ten zdroj dává 5A tak jsem mu říkal, že rychleji než 2,5A z toho zdroje nabíjet moct asi nebude.(pokud je pravda to co mi říkal prodejce v mod. prodejně) Neřešili jsme o jaké baterky jde. Také mohl mít baterku Nanotech do které 6A může cpát úplně normálně jako to dělám na letišti já a s tímto zdrojem by mu to nebylo umožněno.
Do Cadeta mám AA turnigy 2200, do Bety Turnigy 3s 1800mah a nastavuji si 20minut letu a po této době má baterka cca 3,7-3,8 na článek a dobíjím do ní cca 1000mah, dost taky záleží na stylu létání a síle větru ,já létám -vystoupat na plnej plyn- zablbnout a plachtit...a znova nahoru...,maximum co jsem vylétal bylo za dost silného větru, 3,5na článek a dobíjel jsem 1500mah,(nabíječka Accucel 6).
http://utu79.rajce.idnes.cz/
MX 2 -Scout, Beta 1400 ,Spektrum DX7, Mini Bee, a buggyna.
MX 2 -Scout, Beta 1400 ,Spektrum DX7, Mini Bee, a buggyna.
Mrkvak píše:Proto jsem se taky ptal "jaké do ní cpete aku a jak dlouho vydrží?". Chci si udělat alespoň trochu představu o příkonu. No, holt to budu muset změřit. Mimochodem, nabíjecí jsou snad nutnost - nevím o nikom, kdo by používal klasické pro Tx. To by se asi dost prodražilo...
Já nejdřív létal na normální alkalický (kupoval jsem sadu po osmi asi 4x
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //