Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
- Davidus007
Tak jsem sestříhnul videjíčko, kde je nejenom pohled z 1133m výšky, ale celé je zaměřené na dynamickou obálku Vikinga.
Co dodat, je to ultimátní mašina, která umí naprosto vše. Jo už vyrábím dálkově ovládaný držák kamery (až pro dvě najednou), tak zase někdy příště s jinými záběry
Dalibor
http://www.vimeo.com/23717688
Pokud video nepojede hned, malou chvilku strpení...ještě probíhá konverze na Vimeu.
Co dodat, je to ultimátní mašina, která umí naprosto vše. Jo už vyrábím dálkově ovládaný držák kamery (až pro dvě najednou), tak zase někdy příště s jinými záběry
Dalibor
http://www.vimeo.com/23717688
Pokud video nepojede hned, malou chvilku strpení...ještě probíhá konverze na Vimeu.
Milan Nes píše:jede krasa no![]()
mas ty vubec nejaky jiny ero nez vikouse ? v letu mimo ty 4 rotorovy silenosti
Zatím jen Vikouše....a čekatel na Daidala. Ono je to problém
Navíc jak stavím lidem mašinky, většinou je mám i na kniplech...tím mám i porovnání. Jak říkám, něco vybrat problém. Navíc nějak nesnesu, model co nehýří výkonností...(měl jsem i EasyGlidera..hihi těžký omyl, skončil na ohništi).
gray69 píše:Ahoj, a letěl jsi už s Daidalem?Já jsem jej po prvním letu hned prodal-krásný ikdyž subtilní éro,dokonce letělo to víc než pěkně/450W a 530g/,ale nějak jsem nenašel důvod jej vedle eAscota mít,uvidím jak bude chodit SF od Petra...
Tři kousky dorazí tak koncem června..cca. Já to chci vyloženě na chalupu....podvečerní posezeníčko..kafíčko, Daidálek...pohodička
ehm zbylo něco z vlaštovky ?
dopad si dobře, známej letěl s 2metrovkou akrobatem v nožáku
a vlaštovka nebo co to bylo za ptáka (identifikace nebyla možná)
mu trefila směrovku nebo vejškovku a doslova rozpůlila letadlo ...
add Dalibor
popravdě sem si to myslel :-d, zajímalo by mne co jinýho bys právě k němu musel mít ...
napadá men nějakej akrobat nebo JET ...
dopad si dobře, známej letěl s 2metrovkou akrobatem v nožáku
a vlaštovka nebo co to bylo za ptáka (identifikace nebyla možná)
mu trefila směrovku nebo vejškovku a doslova rozpůlila letadlo ...
add Dalibor
popravdě sem si to myslel :-d, zajímalo by mne co jinýho bys právě k němu musel mít ...
napadá men nějakej akrobat nebo JET ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno