T-rex 450 Pro - zkušenosti II.

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
OPR
Kontaktovat uživatele:

#496 Příspěvek od OPR »

...... mne to cvaklo hned jak jsem přečetl to že to pípá do Aurory 9. Aurora je v tomhle dost hustý rádio.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#497 Příspěvek od OPR »

PS: ono by tohle vůbec nemuselo vzniknout kdyby dotyčný četl manuál. ;-) že?

:lol:
Kenny McCormick

#498 Příspěvek od Kenny McCormick »

OPR píše:PS: ono by tohle vůbec nemuselo vzniknout kdyby dotyčný četl manuál. ;-) že?

:lol:
ale ved ty si ho cital a aj tak to nepomohlo :lol: :lol:
OPR píše:PS:
Ono já když jsem přecházel na governor tak mne také zmátla ta otázka v TX . Také jsem se pro sichr ptal páč mne to nedalo. :D
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
OPR
Kontaktovat uživatele:

#499 Příspěvek od OPR »

Ano Kenny ........ i já jsem nečetl pozorně kuchařku. :)
harleyr

Ložiska

#500 Příspěvek od harleyr »

zdravíčko pánové.Chtěl Bych se poptat ktery ložiska na pročku odchází jako první,??Nechal jsem tam ty origoše a odešlo ložisko v gripu zadní vrtulky a na předním převodu kardanu.Jsou to pěkny sračky,nalítáno mám tak 3hodinky.Nemáte někdo zkušenosti s japonskyma ložiskama z TOBEXu?
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
OPR
Kontaktovat uživatele:

#501 Příspěvek od OPR »

Jj. Sice na T500, ale pohoda.

PS: nesmí se s tím třískat. :D
Kenny McCormick

Re: Ložiska

#502 Příspěvek od Kenny McCormick »

harleyr píše:zdravíčko pánové.Chtěl Bych se poptat ktery ložiska na pročku odchází jako první,??Nechal jsem tam ty origoše a odešlo ložisko v gripu zadní vrtulky a na předním převodu kardanu.Jsou to pěkny sračky,nalítáno mám tak 3hodinky.Nemáte někdo zkušenosti s japonskyma ložiskama z TOBEXu?
mozem sa spytat, ako si zistil, ze ti odislo to lozisko?
Totiz, pokial to nerozoberiem, tak sa to neda skontrolovat, ci ano?

Ja kupujem lacne cinske loziska alebo z ac-rc.com /udajne americke/, menit musim len po pade - okrem jedneho pripadu, ked som cely rok nemenil na hlavnej oske na PROcku /pretoze som nespadol/, vylietal som tak 400 bateriek /neviem presne/ a tohto roku som si vsimol, ze uz drhnu, do hlavnej osky mi vydreli drazky...
Inak po pade menim klasicky - ak sa ohne hlavna oska, tak aj loziska, pri ohnuti priecnej /co je vzdy/ v gripoch minimalne dva, niekedy vsetky styry /axialne nie, zatial netrebalo/ a ked zadna oska, tak obe loziska v domceku a tie mensie v gripoch vrtulky, niekedy aj tie vecsie...
harleyr

Re: Ložiska

#503 Příspěvek od harleyr »

Kenny McCormick píše:
harleyr píše:zdravíčko pánové.Chtěl Bych se poptat ktery ložiska na pročku odchází jako první,??Nechal jsem tam ty origoše a odešlo ložisko v gripu zadní vrtulky a na předním převodu kardanu.Jsou to pěkny sračky,nalítáno mám tak 3hodinky.Nemáte někdo zkušenosti s japonskyma ložiskama z TOBEXu?
mozem sa spytat, ako si zistil, ze ti odislo to lozisko?
Totiz, pokial to nerozoberiem, tak sa to neda skontrolovat, ci ano?

Ja kupujem lacne cinske loziska alebo z ac-rc.com /udajne americke/, menit musim len po pade - okrem jedneho pripadu, ked som cely rok nemenil na hlavnej oske na PROcku /pretoze som nespadol/, vylietal som tak 400 bateriek /neviem presne/ a tohto roku som si vsimol, ze uz drhnu, do hlavnej osky mi vydreli drazky...
Inak po pade menim klasicky - ak sa ohne hlavna oska, tak aj loziska, pri ohnuti priecnej /co je vzdy/ v gripoch minimalne dva, niekedy vsetky styry /axialne nie, zatial netrebalo/ a ked zadna oska, tak obe loziska v domceku a tie mensie v gripoch vrtulky, niekedy aj tie vecsie...

Já s tím zatím netřisknul ale zničeho nic mi začal cukat ocas tak jsem shodil kloubek a zjisti že se mi neotáčí vrtulka v gripu a když jsem ho rozebral ta se mi vysypalo na stul par prtatych kuliček.,Bral jsem nějaky dražši japonsky tak su zvědavej kolik vydrží.
Čmelák ve výstavbě......
harleyr

#504 Příspěvek od harleyr »

OPR píše:Jj. Sice na T500, ale pohoda.

PS: nesmí se s tím třískat. :D

Takže vydrží víc jak ty činsky šmejdy??
Čmelák ve výstavbě......
OPR
Kontaktovat uživatele:

#505 Příspěvek od OPR »

Jo, já to hlavně poznal na hlavní hřídely ....... Align ložiska zachvilku chrastila a s jemnym chodem to moc společnýho nemělo. :cry:
OPR
Kontaktovat uživatele:

#506 Příspěvek od OPR »

PS: Tedy samozřejmě za předpokladu, že nespadneš. Pak totiž měníš ložiska ať jsou jáká jsou ...... ;-)
harleyr

#507 Příspěvek od harleyr »

OPR píše:PS: Tedy samozřejmě za předpokladu, že nespadneš. Pak totiž měníš ložiska ať jsou jáká jsou ...... ;-)

Dikec.Mno zatim jsem nespadl 8) ale je fakt že taky nijak neblbnu a jenom si tak poletuju a učím se :roll: na nějakou akrobačku si zatim netroufám.Na phoenixu to sice jde ale v realu když mám chut něco zkusit tak se mi před očima zjeví bankovky a v tu ranu je po chuti cokoli zkoušet :lol: Jinak to je super stroj :lol: ale 500 by se mi taky líbila :lol:
Čmelák ve výstavbě......
Kenny McCormick

#508 Příspěvek od Kenny McCormick »

ako si objavil vadne to na kardani :?: :?: :?:
Tie som este nemenil, vlastne okrem tych dvoch na hlavnej oske mam vsetky povodne :lol:

Ked nepocitam to, ze som vymenil hl.rotor za bezpadlovy, ale ten padlovy lieta na dalsej heline a po jednom pade som vymenil len 2 loziska v gripoch...
harleyr

#509 Příspěvek od harleyr »

Kenny McCormick píše:ako si objavil vadne to na kardani :?: :?: :?:
Tie som este nemenil, vlastne okrem tych dvoch na hlavnej oske mam vsetky povodne :lol:

Ked nepocitam to, ze som vymenil hl.rotor za bezpadlovy, ale ten padlovy lieta na dalsej heline a po jednom pade som vymenil len 2 loziska v gripoch...

Na tom kardanu chrastilo jak detsky sterkatko.maji ty ložiska hold šuntovy.Nabizel mi v obchode keramicky ložiska ale nevim jestli by to bylo to pravy ořechovy.Hold budu muset postupne všecky vyměnit.
Čmelák ve výstavbě......
OPR
Kontaktovat uživatele:

#510 Příspěvek od OPR »

Na keramiku se vyprdni ......... cena výkon a užitná hodnota neni tak oslňující abys s tim nějak laboroval. Stačí normální nějaké lepší ložisko.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“