svoboda projevu??

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Zpráva
Autor
wh
Kontaktovat uživatele:

svoboda projevu??

#1 Příspěvek od wh »

Vážení kolegové, mám námět k zamyšlení...
předevčírem tuším, jsem zde umístil příspěvek týkající se zítřejší akce na Kavčích horách, s dotazem jestli někdo jde, ale pravděpodobně to bylo někomu trnem v oku takže můj příspěvek bezestopy zmizel a byl nahrazen příspěvkem z loň ského roku kde se probírá politický podtext akce, jestli si takhle představují admini svobodu projevu tak SORRY, ALE JÁ KONČÍM NA TOMTO FÓRU :evil: podotýkám že se mi politika hnusí a nemám s ní nic společného ale tohle mě fakt vytáčí...
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

Hmm a jaky to ma smysl ze sem nebudes chodit? Nak
wh
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od wh »

..taky názor... :lol:
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od JirkaA »

Můj názor je jaká svoboda projevu? Jsi na soukromým fóru provozovaným za soukromé peníze a je plně na jeho provozovateli co uzná za vhodné sem pustit. Jestli chceš absolutní svobodu projevu, můžeš vesele a cokoli pokřikovat například v parku :lol:
OK2WY
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Nakadah »

jirka> uz ani v parku si nemuzes pokrikovat co chces :) muzes dostat za nektere reci pres drzku a za jine te rovnou zavrou. Nak
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od JirkaA »

Nakadah píše:jirka> uz ani v parku si nemuzes pokrikovat co chces :) muzes dostat za nektere reci pres drzku a za jine te rovnou zavrou. Nak

No v tom parku můžeš mít štěstí, že tě moc lidí neuslyší :)
OK2WY
Jameson
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Jameson »

Nerieš. Ja keď som do témy o svadbe Williama a Kate napísal, že si mohli vybrať lepší dátum ako presne 66. výročie svadby Adolfa H. tak to tiež zmizlo bez stopy. A neriešim. Proste je to súkromné fórum a keď sa jeho majiteľ rozhodne niečo alebo niekoho nechať zmiznúť, je to jeho vec. Môžeš si založiť svoje fórum alebo odísť alebo plakať a kričať, aký je ten svet nespravodlivý. Na internetových fórach spravidla vládna tvrdá diktatúra a osobne si myslím, že vo väčšine prípadov je to tak asi aj lepšie...
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Milan Nes »

taky by se nam mohlo stat ze bysme zadnyforum nemeli,

musim rict ze to tu je HODNE liberalni i kdyz obcas dvoji metr ...

bud rad ze nejsi na rc. auta . net

tam sem na "protest" uz nikdy z principu nevkrocil ...

ale co muzeme bejt radi .. nekdy si rikam ze admini sou az moc tolerantni ...

a jestli to zase byla nejaka politicka akce tak se nedivim ze politickou reklamu i kdyz si to ty tak nemyslel smazali

ja bych byl spis rad kdyby nekdo fakt sednul a promazal ty vlakna kde je smazat nebo procistil trebas bazar atp ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Standapass »

Ahoj. Také s tím nesouhlasím . Bohužel si administrátoři dělají pravidla jaké chcou. Setkal jsem se s tímto nešvarem i na jiných fórech , ale nic s tím nenaděláme. Prostě musíme držet hubu a krok. Nebo si založit vlastní fórum. Ale pozor !!!! Nebudeme se chovat stejně ??? Standa
HTC evo3d
wh
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od wh »

no právě že podle mě tam o politice nebylo ani píp. proto mě to udivilo, jestli to někoho zajímá, může se v rámci objektivního posouzení podívat na stánky 4 volnočasová link sem dávat ani nebudu,páč by to zase někdo mohl vygumovat...
jinak bych rád podotknul že jsem si do teď myslel že je to to hlavně o letecké modelařině a rc lítání, ale holt se i ve svých 52 letech můžu mýlit... :roll:
corsair
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od corsair »

Jelikož tam "kdosi"podoknul,že minulý rok to bylo pro ČSSD a já si rýpnul,že tento rok asi volby nejsou,jen tak ze srandy, a další názory jsem nečetl bo vlákno zmizelo,tak to neřeším, z důvodu předřečníků, jelikož toto forum není naše takže......mi to žíly nerve. Horší by bylo zmizení vlákna s informacemi pro mne důležitými a to se zde neděje 8)
wh
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od wh »

..já tam zítra jedu a budu tam i lítat a nestydím se za to 8) ...a budu fotit a pak sem zkusím dát nějaké obrázky,...v rámci objektivity... :roll: :lol:
Kerberos
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Kerberos »

a jak sem zkusíš dát obrázky, když už sem nebudeš chodit ? :P
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od TomasC »

Myslím, že je třeba nějakého vyjádření....

Vlákno jsem smazal já. Jediný důvod byla duplicitnost vláken.
Vlákno o akci: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&p=638195
bylo založeno, jak jistě snadno dohledáte, v pá 06. květen, 2011 10:15,
k němu padlo několik názorů... Na ty má snad každý právo :wink:

Těsně před akcí pá 06. květen, 2011 19:00 se WH probudí (což mimochodem není predevčírem, ale včera) a hodí tam pozvánku s textem:

LETECKÝ DEN
Zveme vás na letecký den - užijte si leteckou akrobacii, letecké souboje, letecké simulátory a příjemný den na Pankrácké pláni!
Program:
10 - 13 hod. zahájení, výstava modelů, volné létání, simulátory
14 - 18 hod. komentovaný letecký program, letecké souboje EPA, simulátory, letecká akrobacie

To je vykopírovaný text z plakátu.

Nevidím problém. Jestli někdo nedokáže používat hledání a zakládá duplicitní vlákna, tak se nesmí divit, že taková budou odstraněna.

Vlákno samozřejmě není trvale zlikvidováno, ale jen není širokou veřejností vidět. Přesně z takových důvodů. Lze dohledat pravdu.

TAKŽE WH, co takhle omluva :wink:

To Jameson: vymazány budou i naprosto stupidní příspěvky, mezi které bych připomínku narozenin válečného zločince zahrnuji. Tohle je zde jistě moje právo.
wh
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od wh »

OK, omlouvám se za to že jsem nehledal, ale vzhledem k poměrně velké vytíženosti v práci už netrávím u PC tolik času co dřív, přišlo mi že by tahle akce mohla někoho zajímat tak jsem to tam dal, aniž bych něco někde hledal, a dal jsem to těsně před akcí proto že když jsem kdysi upozorňoval na nějakou akci, dost dopředu, bylo mi vytýkáno že je to moc brzy a že se na to zapomene.
Nicméně to že byl můj příspěvek smazán mě ani tolik nevytočilo jako skutečnost že byl nahrazen vláknem z loňského roku kde se propírá provázanost s ČSSD... proto moje reakce, přišlo mi to jako kdyby si někdo tímhle způsobem řešil nějaké své antipatie vůči hlavnímu pořadateli téhle akce,( který mimochodem přes svůj zdravotní stav akci podle mého názoru perfektně zvládl )
Byl jsem tam, lítali jsme , myslím že se to líbilo jak pilotům tak divákům.
O POLITICE A VOLBÁCH TAM NEBYLO ANI ŤUK. To je tak všechno co k tomu chci dodat.
Takže, pokud zase někdy založím nějaké duplicitní vlákno, prosím alespoň o upozornění že jsem blbej, :roll: ..spíš to pochopím než tenhle styl.http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=12
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“