předevčírem tuším, jsem zde umístil příspěvek týkající se zítřejší akce na Kavčích horách, s dotazem jestli někdo jde, ale pravděpodobně to bylo někomu trnem v oku takže můj příspěvek bezestopy zmizel a byl nahrazen příspěvkem z loň ského roku kde se probírá politický podtext akce, jestli si takhle představují admini svobodu projevu tak SORRY, ALE JÁ KONČÍM NA TOMTO FÓRU
svoboda projevu??
- wh
- Kontaktovat uživatele:
svoboda projevu??
Vážení kolegové, mám námět k zamyšlení...
předevčírem tuším, jsem zde umístil příspěvek týkající se zítřejší akce na Kavčích horách, s dotazem jestli někdo jde, ale pravděpodobně to bylo někomu trnem v oku takže můj příspěvek bezestopy zmizel a byl nahrazen příspěvkem z loň ského roku kde se probírá politický podtext akce, jestli si takhle představují admini svobodu projevu tak SORRY, ALE JÁ KONČÍM NA TOMTO FÓRU
podotýkám že se mi politika hnusí a nemám s ní nic společného ale tohle mě fakt vytáčí...
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Nerieš. Ja keď som do témy o svadbe Williama a Kate napísal, že si mohli vybrať lepší dátum ako presne 66. výročie svadby Adolfa H. tak to tiež zmizlo bez stopy. A neriešim. Proste je to súkromné fórum a keď sa jeho majiteľ rozhodne niečo alebo niekoho nechať zmiznúť, je to jeho vec. Môžeš si založiť svoje fórum alebo odísť alebo plakať a kričať, aký je ten svet nespravodlivý. Na internetových fórach spravidla vládna tvrdá diktatúra a osobne si myslím, že vo väčšine prípadov je to tak asi aj lepšie...
taky by se nam mohlo stat ze bysme zadnyforum nemeli,
musim rict ze to tu je HODNE liberalni i kdyz obcas dvoji metr ...
bud rad ze nejsi na rc. auta . net
tam sem na "protest" uz nikdy z principu nevkrocil ...
ale co muzeme bejt radi .. nekdy si rikam ze admini sou az moc tolerantni ...
a jestli to zase byla nejaka politicka akce tak se nedivim ze politickou reklamu i kdyz si to ty tak nemyslel smazali
ja bych byl spis rad kdyby nekdo fakt sednul a promazal ty vlakna kde je smazat nebo procistil trebas bazar atp ...
musim rict ze to tu je HODNE liberalni i kdyz obcas dvoji metr ...
bud rad ze nejsi na rc. auta . net
tam sem na "protest" uz nikdy z principu nevkrocil ...
ale co muzeme bejt radi .. nekdy si rikam ze admini sou az moc tolerantni ...
a jestli to zase byla nejaka politicka akce tak se nedivim ze politickou reklamu i kdyz si to ty tak nemyslel smazali
ja bych byl spis rad kdyby nekdo fakt sednul a promazal ty vlakna kde je smazat nebo procistil trebas bazar atp ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
- wh
- Kontaktovat uživatele:
no právě že podle mě tam o politice nebylo ani píp. proto mě to udivilo, jestli to někoho zajímá, může se v rámci objektivního posouzení podívat na stánky 4 volnočasová link sem dávat ani nebudu,páč by to zase někdo mohl vygumovat...
jinak bych rád podotknul že jsem si do teď myslel že je to to hlavně o letecké modelařině a rc lítání, ale holt se i ve svých 52 letech můžu mýlit...
jinak bych rád podotknul že jsem si do teď myslel že je to to hlavně o letecké modelařině a rc lítání, ale holt se i ve svých 52 letech můžu mýlit...
Hitec Eclipse / Palík 2,4 GHz/MZK moje smečka: http://braun1.webgarden.cz/hangar
Jelikož tam "kdosi"podoknul,že minulý rok to bylo pro ČSSD a já si rýpnul,že tento rok asi volby nejsou,jen tak ze srandy, a další názory jsem nečetl bo vlákno zmizelo,tak to neřeším, z důvodu předřečníků, jelikož toto forum není naše takže......mi to žíly nerve. Horší by bylo zmizení vlákna s informacemi pro mne důležitými a to se zde neděje 
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že je třeba nějakého vyjádření....
Vlákno jsem smazal já. Jediný důvod byla duplicitnost vláken.
Vlákno o akci: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&p=638195
bylo založeno, jak jistě snadno dohledáte, v pá 06. květen, 2011 10:15,
k němu padlo několik názorů... Na ty má snad každý právo
Těsně před akcí pá 06. květen, 2011 19:00 se WH probudí (což mimochodem není predevčírem, ale včera) a hodí tam pozvánku s textem:
LETECKÝ DEN
Zveme vás na letecký den - užijte si leteckou akrobacii, letecké souboje, letecké simulátory a příjemný den na Pankrácké pláni!
Program:
10 - 13 hod. zahájení, výstava modelů, volné létání, simulátory
14 - 18 hod. komentovaný letecký program, letecké souboje EPA, simulátory, letecká akrobacie
To je vykopírovaný text z plakátu.
Nevidím problém. Jestli někdo nedokáže používat hledání a zakládá duplicitní vlákna, tak se nesmí divit, že taková budou odstraněna.
Vlákno samozřejmě není trvale zlikvidováno, ale jen není širokou veřejností vidět. Přesně z takových důvodů. Lze dohledat pravdu.
TAKŽE WH, co takhle omluva
To Jameson: vymazány budou i naprosto stupidní příspěvky, mezi které bych připomínku narozenin válečného zločince zahrnuji. Tohle je zde jistě moje právo.
Vlákno jsem smazal já. Jediný důvod byla duplicitnost vláken.
Vlákno o akci: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... c&p=638195
bylo založeno, jak jistě snadno dohledáte, v pá 06. květen, 2011 10:15,
k němu padlo několik názorů... Na ty má snad každý právo
Těsně před akcí pá 06. květen, 2011 19:00 se WH probudí (což mimochodem není predevčírem, ale včera) a hodí tam pozvánku s textem:
LETECKÝ DEN
Zveme vás na letecký den - užijte si leteckou akrobacii, letecké souboje, letecké simulátory a příjemný den na Pankrácké pláni!
Program:
10 - 13 hod. zahájení, výstava modelů, volné létání, simulátory
14 - 18 hod. komentovaný letecký program, letecké souboje EPA, simulátory, letecká akrobacie
To je vykopírovaný text z plakátu.
Nevidím problém. Jestli někdo nedokáže používat hledání a zakládá duplicitní vlákna, tak se nesmí divit, že taková budou odstraněna.
Vlákno samozřejmě není trvale zlikvidováno, ale jen není širokou veřejností vidět. Přesně z takových důvodů. Lze dohledat pravdu.
TAKŽE WH, co takhle omluva
To Jameson: vymazány budou i naprosto stupidní příspěvky, mezi které bych připomínku narozenin válečného zločince zahrnuji. Tohle je zde jistě moje právo.
- wh
- Kontaktovat uživatele:
OK, omlouvám se za to že jsem nehledal, ale vzhledem k poměrně velké vytíženosti v práci už netrávím u PC tolik času co dřív, přišlo mi že by tahle akce mohla někoho zajímat tak jsem to tam dal, aniž bych něco někde hledal, a dal jsem to těsně před akcí proto že když jsem kdysi upozorňoval na nějakou akci, dost dopředu, bylo mi vytýkáno že je to moc brzy a že se na to zapomene.
Nicméně to že byl můj příspěvek smazán mě ani tolik nevytočilo jako skutečnost že byl nahrazen vláknem z loňského roku kde se propírá provázanost s ČSSD... proto moje reakce, přišlo mi to jako kdyby si někdo tímhle způsobem řešil nějaké své antipatie vůči hlavnímu pořadateli téhle akce,( který mimochodem přes svůj zdravotní stav akci podle mého názoru perfektně zvládl )
Byl jsem tam, lítali jsme , myslím že se to líbilo jak pilotům tak divákům.
O POLITICE A VOLBÁCH TAM NEBYLO ANI ŤUK. To je tak všechno co k tomu chci dodat.
Takže, pokud zase někdy založím nějaké duplicitní vlákno, prosím alespoň o upozornění že jsem blbej,
..spíš to pochopím než tenhle styl.http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=12
Nicméně to že byl můj příspěvek smazán mě ani tolik nevytočilo jako skutečnost že byl nahrazen vláknem z loňského roku kde se propírá provázanost s ČSSD... proto moje reakce, přišlo mi to jako kdyby si někdo tímhle způsobem řešil nějaké své antipatie vůči hlavnímu pořadateli téhle akce,( který mimochodem přes svůj zdravotní stav akci podle mého názoru perfektně zvládl )
Byl jsem tam, lítali jsme , myslím že se to líbilo jak pilotům tak divákům.
O POLITICE A VOLBÁCH TAM NEBYLO ANI ŤUK. To je tak všechno co k tomu chci dodat.
Takže, pokud zase někdy založím nějaké duplicitní vlákno, prosím alespoň o upozornění že jsem blbej,