Beta 1400 - stavba
Ahoj tak jsem to poresil dnes jsem byl u pecky a tam mi rekli ze ta matka se prodava jen s tim motorem coz je samozrejme blbost kupovat.Tak mi dali samopojistne 4ky matky a podlozky,zkousel jsem to a zatim se to ani nehne tak snad dobre.Jinak si sezenu kousek duralu a necham si ji vytocit.K tomu nahrivani,urcite bych to odlepil nebot tam asi bude vmackla ta lepenka,to by ti asi nevybehlo!!ale je to jen muj nazor.jinak diky za reakce.
To jsou mrzáci, já myslel že se nechá ta origo matka normálně koupit
ale pokud máš možnost soustruhu uděláš si ji hravě sám a chce to fakt fest dotáhnout
dneska jsem to kontroloval a taky jsem trochu dotáhl - co to šlo na krev
.
Wilder01
pokud máš čumák jen lehce natlučenej tak zkus nahřát přez pásku a pomoc vytvarování trochu rukou. Jestli máš čumák TROCHU víc natlučenej tak učitě pásku dolů nahřát vytvarovat a zase přelepit.
Trénoval jsem přistání na dráhu na louce a při lehkém bočním větříku to je vcelku dřina
stále je co se učit
.
Jak tu někdo už psal: každé přistání po kterém není potřeba vteřiňák je dobré přistání
Omlouvám se autoru za krádež této věty,ale hrozně se mě líbila
.
Wilder01
pokud máš čumák jen lehce natlučenej tak zkus nahřát přez pásku a pomoc vytvarování trochu rukou. Jestli máš čumák TROCHU víc natlučenej tak učitě pásku dolů nahřát vytvarovat a zase přelepit.
Trénoval jsem přistání na dráhu na louce a při lehkém bočním větříku to je vcelku dřina
Jak tu někdo už psal: každé přistání po kterém není potřeba vteřiňák je dobré přistání
Omlouvám se autoru za krádež této věty,ale hrozně se mě líbila
http://martin104b.galerie.cz/
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Martin104 píše:pokud máš čumák jen lehce natlučenej tak zkus nahřát přez pásku a pomoc vytvarování trochu rukou. Jestli máš čumák TROCHU víc natlučenej tak učitě pásku dolů nahřát vytvarovat a zase přelepit.
Jak to s tím fénem děláte, mně se to vůbec rovnat nechce...
Trénoval jsem přistání na dráhu na louce a při lehkém bočním větříku to je vcelku dřina![]()
stále je co se učit
.
Taky jsem dneska trénoval ve větru a super. Ve většině případů i s větrem přistanu do 10 metrů, párkrát jsem se trefil prakticky k noze. A taky konečně jeden víkend, po kterém není třeba nic lepit
Bixler, Super Sky Surfer, DJI F550, Mavic Pro | FrSky Taranis X9D+
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
Blog: http://tinyurl.com/ctuoqtx
to s tym fenom by zaujimalo aj mna, fenoval som o dusu a nic, nemal som pocit ze bys a to narovnavalo a gulicky naberali na objeme.
Ucinejsie je macanie do horucej vody, alebo ten fen?
Vcera som ocenil kvalitu nabijacky Imax B6 z Ciny, baterku pekne nabije a vybalancuje vsetky clanky na rovnake napatie. Tu origo povodnu nabija na 12,6V a kazdy z 3 clankov ma 4,2V.
Ucinejsie je macanie do horucej vody, alebo ten fen?
Vcera som ocenil kvalitu nabijacky Imax B6 z Ciny, baterku pekne nabije a vybalancuje vsetky clanky na rovnake napatie. Tu origo povodnu nabija na 12,6V a kazdy z 3 clankov ma 4,2V.
wilder01
Já považuji nahřívání horkou vodou za účinnější než nahřívání fénem.Používám i máčení do vody nebo tu část co potřebuji vyrovnat obalím bavlněnou nebo vlněnou hadrou a zalévám horkou vodou.Ihned po vytáhnutí z vody nebo odstranění hader kovovým předmětem se snažím vyhladit "husí kůži",která na EPP,Elaporu teplem vznikne.
Já považuji nahřívání horkou vodou za účinnější než nahřívání fénem.Používám i máčení do vody nebo tu část co potřebuji vyrovnat obalím bavlněnou nebo vlněnou hadrou a zalévám horkou vodou.Ihned po vytáhnutí z vody nebo odstranění hader kovovým předmětem se snažím vyhladit "husí kůži",která na EPP,Elaporu teplem vznikne.
- Bionic.George
- Kontaktovat uživatele:
no tak s tym "dotahovanim na krv" velky pozor...
ked som dal na betu APC 6x4 prvy krat, tak som ju slabo utiahol a vo vzduchu mu uletela vrtula a aj matica, ziadnu z nich som nenasiel.
tak som kupil druhu vrtulu APC 6x4 a dal som tam normalnu maticu M3 alebo M4. Utiahol som to normalnym klucom, prvy let v pohode akurat ze trosku nevyvazena vrtula, tak som ju dal dole ze ju vyvazim a pri opatovnej montazi som strhol zavit na unasaci... Ten unasac je cely z hlinika, takze pri tom "utahovani na krv" si davajte velky pozor, aby ste ten zavit neodtrhli. Po cca 10 minutach sa mi podarilo tak dole ten smeidovy unasac, teraz idem kupit nejaky iny (asi MP Jet) a dufam ze tymto uz definitivne vyriesim problemy s vrtulou.
ked som dal na betu APC 6x4 prvy krat, tak som ju slabo utiahol a vo vzduchu mu uletela vrtula a aj matica, ziadnu z nich som nenasiel.
tak som kupil druhu vrtulu APC 6x4 a dal som tam normalnu maticu M3 alebo M4. Utiahol som to normalnym klucom, prvy let v pohode akurat ze trosku nevyvazena vrtula, tak som ju dal dole ze ju vyvazim a pri opatovnej montazi som strhol zavit na unasaci... Ten unasac je cely z hlinika, takze pri tom "utahovani na krv" si davajte velky pozor, aby ste ten zavit neodtrhli. Po cca 10 minutach sa mi podarilo tak dole ten smeidovy unasac, teraz idem kupit nejaky iny (asi MP Jet) a dufam ze tymto uz definitivne vyriesim problemy s vrtulou.
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=27003 tady snad něco najdeš.A zkus si dát do vyhledávače [url]rc mania,pájení konektorů[/url] a ono Ti nabídne ještě víc.Myslím,že před položením dotazu je vhodné se napřed na rc manii podívat.Tady se najde věcí.....
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewforum&f=9.Tady se o pájení také něco dozvíš,a ne málo.