Video: 2.5kW F3X Viking E - zálet v HD
- Davidus007
graup15 píše:Jo..hihi nějak jsem se rozhodl a na podvečerní polétání objednal Daidala.. (www.ypsi.cz)..bude trošilinku upravený (uhlíkový trup-celý), dvojité zesílení sendviče křídla)...tak si laboruju nad pohonem. Je to lehouš, tak si říkám, že púl kw bude stačit .
Budes pak davat serial?
S tim pohonem se obavam ze z toho udelas cihlu, pri tech 500g ktere ma na soutez lita super.
Acid píše:graup15 píše:Jo..hihi nějak jsem se rozhodl a na podvečerní polétání objednal Daidala.. (www.ypsi.cz)..bude trošilinku upravený (uhlíkový trup-celý), dvojité zesílení sendviče křídla)...tak si laboruju nad pohonem. Je to lehouš, tak si říkám, že púl kw bude stačit .
Budes pak davat serial?
S tim pohonem se obavam ze z toho udelas cihlu, pri tech 500g ktere ma na soutez lita super.
Vzhledem k tomu, že budu dělat tři najednou tak fotoseriál bude.
O pohonu zdaleka není rozhodnuto...co tam dám...tak na to mám dva měsíce na rozmyšlení. Rozhodně mi je šumák, jestli bude hmotit 500 nebo 600g...protože i tak to bude létat božsky..Je to 2m velké!!! A na soutěž to v životě nepojede. Všechny tři kusy jsou spíš na tvrdé podmínky létání kdekoli a i za horšího počasí...Tam je trošičku větší hmotnost jen k dobru.
Když se chytám s 3kg Vikingem kdykoli a kdekoli v termice..tak s Daidalem s polovičním plošným zatížením..není co řešit
Re: v
kovaco píše:Ahoj kluci. Přeji vám všem i nám tady, aby vydrželo počasíčko a doufám, že budete mít taky kameru a klapku.![]()
Letu zdar
OK53
Byl to krásný a pohodový den. Nic jsme nepoškodili . Prostě pohoda a dost létání. Dojmy z elektro F3B musí napsat každý sám a ( mv) se určitě časem s pocity pochlubí.
Hihihi....naprogramit F3B mašinu není prdel...
S Pepanem jsme otestili alternativu místo S-Neu...A to Paličku FAI motor.
Výsledky nejenom překvapili, ale musím uznat, že se motor povedl a naprosto nahrazuje S-Neu. A to bez výhrad.!!!
Jde o motor Palička FAI 2026-3500kv
Testován až do 4300W..s vrtulí GM 18/21 a 5S-3600 Turnigy . Rok staré!!
Proud 260A, otáčky 7500...takže pro představu pitch-speed je 240km/h!!
Prostě výsledek naprosto skvostný.
Mám pro interní potřebu mnohem víc dat
Dál Pepan předvedl v akci nízkonákladový pohon do soft Neo (a zaručuji, že až model bude , dost lidí bude překvapeno lácí a přitom dostatečným výkonem pohonu) Ale co to je za kombinaci...prozradím, až Neo bude
- Davidus007
chjo a ja se radoval ze mi konecne napises co to je za pohon
neprozradis nam alespon na kolik clanku to je ?
ja si teda holt pockam
jinak parada musela to bejt krasa ...
jo prosimte hledal sem toho palicku a nenasel sem nic
je nejake info uz i venku ?
neprozradis nam alespon na kolik clanku to je ?
ja si teda holt pockam
jinak parada musela to bejt krasa ...
jo prosimte hledal sem toho palicku a nenasel sem nic
je nejake info uz i venku ?
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno