Sobota 8.5. Praha, park Kavčí Hory - Letecké bitvy WW2

Pokud nějakou modelářskou akci pořádáte, nebo na ni chcete jen upozornit, jste zde na správné adrese.
Zpráva
Autor
rha

#16 Příspěvek od rha »

JmX píše:No to bych blil...a to dokonce i v Nesvačilech zmiňovali tuto akci, ale že to má něco společného s těma dobytkama od politiky, to radši nikdo neuvedl. Takže si radši zajdem zalítat na louku.

Ad Nesvačily: Od pana Koldy jsem dostal známý plakátek s prosbou o propagaci. O zařazení akce do socdem kampaně se ani nezmínil.
Vladimír Hadač
combat

#17 Příspěvek od combat »

To je pro ně typické.Plakátek naláká spoustu lidí a oni mají návštěvnost a propagaci.Mimochodem,p.Kolda je funkcionář čssd,myslím na Praze 6.Do modelářství politika nepatří a je to i zneužívání výročí.Mrzí mě to,protože v Praze moc akcí tohoto typu není.
feek

#18 Příspěvek od feek »

Včera jsem se o tom dočetl MHM spolu s výzvou o přihlášení zájemců z řad modelářské veřejnosti k zapojení do leteckých ukázek. Zaradoval jsem se jak mi to krásně vyjde než půjdu v sobotu na noční a začal řešit jak se do Prahy dostanu dříve než s kolegou večer. Teď vidím, že ušetřím za cestu. I když mě to láká, tak ta politická pachuť celou akci znechutila. Buřta si upeču na zahradě, pivo si stejně dát nemůžu a půjdu si raději zalítat na pole a sám než tohle. Věřím, ale že se to lidem bude líbit. Jinak podle reakcí tady usuzuji, že tam asi moc letadel lítat nebude :twisted:

p.s.: Nejhorší je, když se ti udělá na letadle růže :D
Kdo jsme? Kam jdeme? A až tam dojdem bude tam RC létání???
JmX
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od JmX »

No, já bych přímo vyzval k bojkotu takových akcí!
Najednou jim jsou "letadýlka" dobrý?
Ať si politici do tý svý mastný huby berou někoho nebo něco jiného.
Howgh!
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od DAF »

Po dnešních zprávách bych se toho už nebál. Sobotka dostal po čuni. Kupodivu to nebyl nebyl speciálně vycvičený modrý jestřáb, ale nějaký zhrzený průměrný občan, navíc v alkoholovém podroušení.
Jyrka se na to konto sebral a šel raději do nějakého masokombinátu, zpracovávající i vepřové, prostě svůj k svému. Když to tam prý viděl, polil ho pot (asi viděl, co všechno se dá s prasetem udělat). Rath tam asi také (ze strachu o nos) nebude, takže v případě kolize modelu nebude moci být nikdo nařčen z úmyslného ataku, jsa fanatický speciálně vycvičený stoupenec modrých jestřábů. :lol:
A taky howghhhh!
Hitec Aurora 9X
Dejfak
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od Dejfak »

No když jsem se dozvěděl o akci v Praze byl jsem nadšen. Už jsem si to plánoval. Ale tohle tam prostě nepatří! Je to jen lákadlo aby se mohly chlubit velikou návštěvností. Jak se to tu probírá. A tuto stranu opravdu nemám rád. Takže létání za barákem nebo s kámošema na louce.
Dost mě to mrzí že někdo neudělá něco takového čistě jen modelářského.
V oklolí Prahy je toho opravdu málo :cry:
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
AR1
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od AR1 »

Dejfak píše:No když jsem se dozvěděl o akci v Praze byl jsem nadšen. Už jsem si to plánoval. Ale tohle tam prostě nepatří! Je to jen lákadlo aby se mohly chlubit velikou návštěvností. Jak se to tu probírá. A tuto stranu opravdu nemám rád. Takže létání za barákem nebo s kámošema na louce.
Dost mě to mrzí že někdo neudělá něco takového čistě jen modelářského.
V oklolí Prahy je toho opravdu málo :cry:

Někdo neexistuje. To si musí udělat modeláři sami. A nejsi jím taky? :wink:
http://ar1.rajce.idnes.cz/
DAF
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od DAF »

to Dejfak, koupni se např. na VDC. To je akce modelářů modelářům, řeklo by se modeláři sobě :lol: . Akorát se tomu nedělá veřejná propagace v TV a denním tisku a nezveme si tam partaje. Já na poslední z technických důvodů nemohl, ale pokaždé, když jsem tam byl, sešla se parta lidí, zalétali jsme, pokecali a byla pohoda. Vždyť to nemusí být akce pro tisícihlavé davy diváků, doprovázená prodejem pečených buřtů a ruských papach, za bedlivého dohledu přenosových vozů. No a když příjdeš, vezmeš éro (pouze elektrické!) a přivedeš kámoše, nebo rodinku, určitě tě nikdo nevyhodí.
Hitec Aurora 9X
JmX
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od JmX »

DAF píše:koupni se např. na VDC.

Omlouvám se za hloupý dotaz, ale co je VDC?
***** Futaba T8FG Super *****
Hangár s podrobným popisem stavby mých modelů na osobních stránkách Jirkůf Blok = http://jirkufblok.blogspot.com
E-mail: pilot@ok-jmx.cz
DAF
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od DAF »

. Je vidět, že čteš jen něco 8) to JmX: http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... ic&t=26682 Vigův depronový hrníček :lol:
Hitec Aurora 9X
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Marek71 »

Tak ako ? Bol niekto na tej akcii, ako to tam vypadalo ? Cista zvedavost :-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Anonym07
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Anonym07 »

Až na to, že žádali podpisy na podporu ČSSD, dobrý.
Byl tam i kombat. :twisted:
DAF
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od DAF »

No a ty co? Podepsal´s?! :evil:
Hitec Aurora 9X
pavelnisser
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pavelnisser »

U nás v Teplicích byla zase o veekendu Bitva o Midwai. Fakt jsem se těšil...tedy než jsem se dozvěděl, že začíná ve tři a je to pojatý jako kampaň socanů a od dvou do tří má proslov pan Vajíčko.
No Hnus...... :evil:
m.s.

#30 Příspěvek od m.s. »

:cry:
Odpovědět

Zpět na „Budoucí“