Stroj pro dalsi krok

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Ceeper

Stroj pro dalsi krok

#1 Příspěvek od Ceeper »

Jakou helinu byste doporucili nekomu, kdo uz ma zaklady na 4 kanalovy Walkere CB180D a pokukuje po necem lepsim?

Akrobacii zatim neplanuju, ale neco zivejsiho by se urcite hodilo :) Predpokladam, ze urcite poradite 6 kanal, ale otazka je, kterej.
Hodne lidi tu ma Rexe, o kterym jsem taky uvazoval, ale netusim, jaky naroky ma na ovladani. Taky me zaujala jedna Walkera http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-kl ... f-6ch.html

Je mi jasny, ze za tohle me budete kamenovat, ale jelikoz jsem chudej student, tak preferuju levnejsi zbozi :)
Walkera CB180D a zbytky Walkera LAMA400
Hlavni sponzor vyrobny vterinovych lepidel :)
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Nakadah »

450ka Trex Pro pokud mas prachy. Pokud nemas tak HK450Pro. Nedavno sem slysel, ze slovo Walkera je pry hrooozne sproste, ale nevim co vyjadruje. Nak
aldacvalda
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od aldacvalda »

Osobně bych ti doporučit hk 450 nebo copterx 450 kvuli levnějším opravám než t-rex 450 protože se to budeš všechno učit znova.Ja měl také 180d tak vím co říkám :lol:. je to prostě na tobě co si koupíš ale 4k a 6k se řídí uplně jinak...
settswat

#4 Příspěvek od settswat »

ano kvuli levnejsim, ale castejsim opravam
Mikelo

#5 Příspěvek od Mikelo »

Rozhodně ne to co je v odkazu a už vůbec ne od technických neumětelů z toho odkazu. Kdyby pro nic jiného tak proto, že by to vyšlo na nehody neadekvátně draho. HK 450 v kovu (plast nebrat) bude mnohem lepší volba. HK šikmoočkové své výrobky stále zlepšují, takže walkera už je kvalitou pod nimi.
Ovšem, pokud jsi opravdu chudý student, tak raději na plnokrevné vrtulníky zapomeň. Což není nic ironického, ale dobrá ekonomická rada.
Mimochodem, docela dost tak zvaných "chudých studentů" pravidelně chlastá dražší alkohol a hulí dražší cigarety než si mohou dovolit chlapi co chodí léta do práce :o)
Ceeper

#6 Příspěvek od Ceeper »

Tak to ja teda patrim mezi tu chudsi sortu studujicich :oops:

aldacvalda píše:Osobně bych ti doporučit hk 450 nebo copterx 450 kvuli levnějším opravám než t-rex 450 protože se to budeš všechno učit znova.Ja měl také 180d tak vím co říkám :lol:. je to prostě na tobě co si koupíš ale 4k a 6k se řídí uplně jinak...

Vsechno znova? Tomu se mi snad ani nechce verit, nebo hlavne moje penezenka v to doufa, kdyz si vzpomenu jak ji provetralo CB180D :lol:
Vzdyt zakladni pohyb a vis musi bejt stejnej, ne?
Walkera CB180D a zbytky Walkera LAMA400
Hlavni sponzor vyrobny vterinovych lepidel :)
Kenny McCormick

#7 Příspěvek od Kenny McCormick »

Ceeper píše:
udajne nie /neviem, nemal som 4-kanal/
len som tu cital, ze koaxial musis nutit k letu a visi sam, 6-kanal naopak nutis k visu, leti sam /len stale niekam inam ako chces ty :lol: :lol: /
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Gattor »

Kenny McCormick> ma Walkeru CB180D, to neni koaxial.
Ceeper> neboj, zas tak hrozny to neni (jine ovladani). je to o nastaveni.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Penax

#9 Příspěvek od Penax »

Docela povedena kopie T-Rex 450 Pro. Jedna se pouze o drak. Pri jeho skladani jsem nenarazil na zadny problem a za 56$ i s postovnym neni co resit.
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... :MEBDIX:IT
mamoulian

#10 Příspěvek od mamoulian »

Věř tomu,že walkera ti skoro nic nedala,jestli něco,tak možná schopnost orientace v prostoru (kam páčkovat,když to padá do prava a čumí to na mě...) Osobně bych doporučil koupit bazarovou 450ku (t-rex,HK,nebo minititan) a udělat za pomoci návodu rozborku-sborku,lepení a seřízení.Dozvíš se spoustu cenných informací,které bys později vyvažoval zlatem.
Aurora 9T-Rex 550X DominatorT-Rex450sportT-Rex250Phoenix simICharger 208BReaktor 300W 20A
aldacvalda
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od aldacvalda »

Ceeper píše:Tak to ja teda patrim mezi tu chudsi sortu studujicich :oops:

aldacvalda píše:Osobně bych ti doporučit hk 450 nebo copterx 450 kvuli levnějším opravám než t-rex 450 protože se to budeš všechno učit znova.Ja měl také 180d tak vím co říkám :lol:. je to prostě na tobě co si koupíš ale 4k a 6k se řídí uplně jinak...

Vsechno znova? Tomu se mi snad ani nechce verit, nebo hlavne moje penezenka v to doufa, kdyz si vzpomenu jak ji provetralo CB180D :lol:

No pravě že když jsi třeba s tou 180d chtěl letět tak jsi musel stale držet plnou vychylku a s 6k jen tukneš vratiš do středu a v danem směru kam jsi tuknul tak jede pořád kdežto u 180d sazase stabilizuje na vis a v tom je ten hlavní problem a to než se přeučíš tak bude chvilku trvat. Ono ta 180d je skoro jak koaxial že ty olova na dratech jej až moc přestabilizovaly.....
Bora

#12 Příspěvek od Bora »

Ahoj.
Než si rozmyslíš co pořídit za další heli pročti si tyto stránky od profesionála.

http://vitocz.net/
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“