tak asi se rozhodnu pro ASP FS 61AR,a serva uvidime jake tam budou ty sachty na serva a doobjednavam..a taky bych to videl na 5ti clanek...kdyz ho to uveze,klidne ho tam supnu...
Jaká je plocha křídel, jak vychází plošné zatížení? 4T má sice hezký zvuk, ale při srovnatelném výkonu, taky větší váhu, a když tam dáš ještě 5ti článek, je to zase váha navíc. Aby z toho nebyla cihla?
zdravim panove tak se mi ozval pan co lita se stejnym motorem a ma tam magnum 52 FS ktery vykonove a obsahove odpovida ASPcku 8,5 FS a je s letovym projevem plne spokojen.ja tedy zvazuju ze asi vemu ASP 10ccm FS
...co jsem se tak dival tak ta 10ka nema nijak zvlast vetsi vahu a rozmerove asi taky nebude o moc vetsi..nebo se pletu?je mezi 8,5 a 10 nejaky vetsi vahovy a rozmerovy rozdil?
jo a serva budou pouzita do kridelek 2x,smerovka a vyskovka Futaba S3004 ty by tam mely zapadnut a podle me sou dostacujici a na plyn tu mam bud Futabu S9001 nebo HS-311 tak uvidime
hanz393 píše:zdravim panove tak se mi ozval pan co lita se stejnym motorem a ma tam magnum 52 FS ktery vykonove a obsahove odpovida ASPcku 8,5 FS a je s letovym projevem plne spokojen.ja tedy zvazuju ze asi vemu ASP 10ccm FS ...co jsem se tak dival tak ta 10ka nema nijak zvlast vetsi vahu a rozmerove asi taky nebude o moc vetsi..nebo se pletu?je mezi 8,5 a 10 nejaky vetsi vahovy a rozmerovy rozdil?
jojo vsiml sem si,ta10ka ma asi jen jine vrtani oproti 8,5ce takze proc tam nedat 10ku kdyz kdyz jsou temer totozne...druha vec ktera mi vrta hlavou,jestli nepouzit misto nimh prijimacovych accu 2s nebo 3s lipolku a BEC....
Není to pro tuhle velikost zbytečný? Je to další článek možné poruchy. Volba je ale na tobě. Pokud to použiješ, ohlídej si mezní proud toho BECu. Přinejmenším to pořádně vyzkoušej na zemi razantním kvedláním všema servama. Nedávno na to kolega rozštípal krásnou Extru (digitální serva 6ks). Osobně používám ENELOOPy s 5 servama a jsem spokojenej. Už je mám i v Tx. Po lítání oboje nabiju a kdykoli si vzpomenu jít lítat, vím že mám nabito.
Držím palce
no bude tam 5 analogovych serv(Futaba S3004) ale rozhoduju se jestli tu lipolku s BEC nebo klasika ENELOOP 5ti clanek..a behem tydne bude kamos zalitavat pipera rozpeti 1800mm vaha temer 3 kila,osazena ASP FS 8,5ccm...tak podle toho jak mu to poleti se rozhodnu co za motor:-)
hanz393 píše:no bude tam 5 analogovych serv(Futaba S3004) ale rozhoduju se jestli tu lipolku s BEC nebo klasika ENELOOP 5ti clanek..a behem tydne bude kamos zalitavat pipera rozpeti 1800mm vaha temer 3 kila,osazena ASP FS 8,5ccm...tak podle toho jak mu to poleti se rozhodnu co za motor:-)
Dal bych ENELOOP, taky sem do letadla koupil lipolku a BEC, ale nedal jsem to tam...
a mohu mit jeste na vas jeden dotaz?pri pouziti 5ti clankovych eneloopek a pouziti 5ks standartnich serv (37g) je asi priblizne jaka doba letu?plus minus samozrejme