hmm 17 versus 7,5 ... mno nic to pro mne stejne ted neni ale viking to je mazel ...
ja zustavam pri zemi me bude stacit viking mikro = corrado
lakotamm píše:Už sa len rozhodnúť - maxiion alebo viking![]()
Ja tiež stále pokukujem po minicorade... A ty Dalibor si ho nechceš kúpiť znova?
Inak - dobre omotorované f3k by mohlo lietať ako viking v malom... Nie?
PepaK píše:holda29 píše:A +- cena se nevi? Kdyztak do soukromych zprav alespon.
Rad bych si udelal nejakou eekonomictejsi trimetrovkou radost po statnicich
tak si tam proboha zavolejte tel: 603856642, ale já sem Vám to číslo nedalcca 7500,- Kč
creagel píše:PepaK píše:holda29 píše:A +- cena se nevi? Kdyztak do soukromych zprav alespon.
Asi pockam, az se neco objevi a nebo poridim neco "proflaknutyho" (mysleno vyzkouseno a ukazano za letu).
graup15 píše:creagel píše:PepaK píše:holda29 píše:A +- cena se nevi? Kdyztak do soukromych zprav alespon.
Asi pockam, az se neco objevi a nebo poridim neco "proflaknutyho" (mysleno vyzkouseno a ukazano za letu).
No mám pro tebe špatnou zprávu....natočím ti video s létajícím hnojem a budeš si myslet jak je to super mašina....Chápeš co tím chci říct?
Musíš model vidět vlastníma očima v letu -in natura...to teprve něco řekne.
creagel píše:Jasny, vim co tim myslis. Rad se prijedu nekdy na tveho Vikinga podivat v realu - protoze z videa (resp. z tvych snad vsech) jsem si udelal peknou predstavu. Jen by me pak stvalo, ze letos na to nebudou korunky
Acid píše:m2 píše:Omotorované F3K lieta kolegom lepšie ako Uajking:
Mimochodom, proti tomuto je Uajking tučné prasa...
proc by omotorovane kacko melo vypadat jak po obrne?
marman píše:creagel píše:Jasny, vim co tim myslis. Rad se prijedu nekdy na tveho Vikinga podivat v realu - protoze z videa (resp. z tvych snad vsech) jsem si udelal peknou predstavu. Jen by me pak stvalo, ze letos na to nebudou korunky
No, bacha na věc, podívat se na Vikinga na vlastní bulvy, to se může šeredně nevyplatit! A vím o čem mluvím, zažil jsem to na vlastní kůži...
... Taky jsem se loni takhle jen přijel kouknout na tu pěknou věc z videí. Milan kupoval od Dalibora Mentora, tak proč nespojit příjemnou podívanou s užitečnou cestou. Jenže realita je v tomto případě mnohem silnější než dojmy z obrazovky a dokáže člověka pekelně infikovat. A potom se mění plány, rozpočty a nedaří se racionálně zdůvodnit, proč to člověk vlastně dělá, ale prostě musí. No a když teď tu věc, kterou jsem ještě loni v listopadu "vůbec nepotřeboval", proháním po obloze, tak vím, že to za to rozhodně stálo. Vikouš je prostě boží, akorát kdo nezažije na vlastní kniply, nepochopí. Teď už vím zcela jasně, proč jsem si překopal plány a rozpočty