Funguje HobbyKing?

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

Funguje HobbyKing?

#1 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Ahoj,

protoze se mi povedlo definitivne rozlamat muj polystyrenovy model (poprve to nebyla tak uplne chyba pilota ;-) ), chtel jsem z HK objednat nahradu.

Uz 24 hodin se mi ale nedari doplacat se k platbe. Hodim zbozi do kosiku a pak HK "zatuhne". Povedlo se nekomu z vas neco nedavno objednat?

Diky

Jirka
Jaspet
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Jaspet »

Ahoj
Já jsem objednal dnes 15:37 a žádných problémů jsem si nevšiml.
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Diky, zkusim to z jineho PC, treba je chyba na mem prijimaci.
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Zkus si promazat v prohlížeči cookies, dneska jsem to musel dělat taky, když jsem chtěl objednat... Pořád mě to házelo místo k platbě tak na hl. stránku.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
marman
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od marman »

Měl jsem stejný problém ve Firefoxu. Při odeslání objednávky mají na HC několikeré přesměrování, které asi neprojde, kdoví... Otázka je proč.

Cookies jsem mazat nezkoušel. Objednal jsem přes Chrome a IE (dělal jsem víc objednávek, ať maj celníci co dělat :-)
A když řekla: "Dáme si bublinky?", vzal jsem Merlina a šel si zalítat.
Prý nemyslím na budoucnost, tak přístě polítám radši s Future...
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Milan Nes »

ne celníci s tim nesměj dělat nic :-d
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Diky,

pres cookies jsem prosel uz predtim, ale stejne me to nejak nemelo rado. Objednavka z jineho PC pomohla :)

Ted uz jenom den az dva na poslani, den v poste ("DE warehouse") a mesic na celnici ;-)

Diky vsem

Jirka
japanel
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od japanel »

z DE to pres celnici nejde
Drondys

#9 Příspěvek od Drondys »

JirkaVejrazka píše:Ted uz jenom den az dva na poslani, den v poste ("DE warehouse") a mesic na celnici ;-)

Při nákupu z DE Warehouse (HobbyKingu) se na to vůbec nevztahují celní formality a zboží ani nejde přes celnici, protože zboží není odesíláno z HongKongu, ale z Německa. Proclení zboží včetně celních formalit i DPH už za tebe absolvoval německý sklad.

Ty při nákupu z DE Warehouse zaplatíš jen to co je uvedeno při nákupu tj. cena zboží + poštovné a jinak už nic jiného při převzetí neplatíš ani DPH (to už je totiž zahrnuto v ceně zaplatil ho německý sklad při dovozu), ani clo ani žádné poplatky poště (prostě nic).

Pokud si zvolíš dopravu např. přes DPD tak to stojí do 3kg jen $16.55 nebo přes GLS do 5kg za $16.99 pak nejde zásilka dokonce ani přes poštu. Obojí DPD i GLS jsou soukromé spediční společnost působící i na území ČR a doručují z DE do ČR v rozmezí 2 až nanejvýš 4 pracovních dnů.

Takže to máš doma za chvilku. Přiveze ti to tuzemský dopravce autem podle toho jakou dopravu sis objednal při nákupu buď od společnosti DPD nebo GLS, a to až k tobě domů a bez jakýchkoli poplatků jen bude chtít podepsat převzetí zásilky. :wink:
Naposledy upravil(a) Drondys dne úte 26.04.2011 20:35, celkem upraveno 3 x.
JirkaVejrazka
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od JirkaVejrazka »

Skvele zpravy, diky!

Nakupuju pravidelne z Amazonu UK i US, posledni muj nakup byl z HobbyKing z Hong Kongu, ale od zmeny v celnich pravidel jsem nid nekupoval.

Ze to z Nemecka nepujde pres celnici me napadlo, ale radsi jsem byl pesimista - vrtule jsem taky shanel cca mesic, nez jste mi poradili ze si muzu koupit jine. Tak radsi cekam problemy a pak jsem prijemne prekvapen ;-)

Jirka
zdekar

#11 Příspěvek od zdekar »

Objednával jsem nedávno z německa přes DPD a je to pohodička. Můžeš zásilku sledovat jak putuje z jednoho uzlu na druhý až k tobě domů a v den doručení (podobně jako PPL) ti zavolají na uvedený telefon a sdělí ti přibližný čas dodání a ověří že budeš doma. Od odeslání z DE skladu to bylo za 4 dny doma :)
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
Celeron
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Celeron »

zdekar píše:Objednával jsem nedávno z německa přes DPD a je to pohodička. Můžeš zásilku sledovat jak putuje z jednoho uzlu na druhý až k tobě domů a v den doručení (podobně jako PPL) ti zavolají na uvedený telefon a sdělí ti přibližný čas dodání a ověří že budeš doma. Od odeslání z DE skladu to bylo za 4 dny doma :)

Nojo, ale v DE skoro nic nemaj. :roll:
Jirka
Drondys

#13 Příspěvek od Drondys »

Celeron píše:Nojo, ale v DE skoro nic nemaj. :roll:

Ano pokud jde o nabídku zboží je DE sklad s cca 6% sortimentem jen velmi chudým příbuzným oproti HongKongu, a to i když je jinak nejlepší oproti ostatním skladům mimo HongKong. Třeba USA sklad má jen zhruba poloviční nabídku oproti DE skladu.

V DE skladu mají v současnosti v nabídce cca přes 400 položek zboží a z toho tvoří:

- cca polovinu aku packy půl na půl obyč. Turnigy a ZIPPY
- cca čtvrtinu různé modely
- a zbylou čtvrtinu různé další věci jako motory, regulátory, serva, vrtule a pár jiných drobností.

Zatímco v HongKongu mají cca přes 7000 položek zboží.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“