Žádnej zdroj ropy, zemního plynu, diamantů. nerostů.........
Tak prosím vás, jděte na louku a zalítejte si. To je lék nás všech.
OK53
JMalik píše:Je tady legrace![]()
Ale jenom tak k těm vrtulníkům. Když někam zakličkuješ kam nemáš s UL, Piperem....., tak tě doprovodí na nejbližší letiště vrtulník, ne stíhačka. Tu rouru tam pošlou dnes jenom proto, aby tě rychle sundala, jinak tyhle záležitosti s přehledem vyřeší všude (ne jen v ČR) vrtulník.
I v ČR je dost pilotů, kteří by o tom mohli povyprávět![]()
(tím neříkám, jestli se mi zdá Mi 24 vhodný, použitelný....)
Milan Nes píše:..........já jen že se mi nezdál piper nebo UL jako zbraň teroristůto max někde v jižní americe kde teda spíš se jedná o
drogy ...
corona píše:ZIPP píše:... JSEM ZVĚDAV JESTLI SE TU OBJEVÍ TEN PŘECHYTRALÝ TÝPEK, KTERÝ MI TVRDIL DO OČÍ, ŽE V ŽATCI NA LETIŠTI BYLI NAŠE MIGY SCHOVANÉ POD ZEMÍ ...
Lidi blbnou a nerozlišujou mezi ÚLem a něčím jiným.
Pro někoho je cokoliv, na čem roste tráva zkrátka podzemí.
Nedávno mě tvrdil jeden expert totéž o letišti Líně - tam je volně přístupný rozptyl se 12 ÚLy.
No a na téma "raketová sila v ČR" nebo "SS-20 na území ČSSR" je to katastrofa, to je samej "svědek, co je viděl" a "makáč, co u nich byl" atd.
ZIPP píše:![]()
![]()
..koukám, stejné zkušenosti..ještě abych to doplníl...prý v těch úlech jsme měli výtah ( něco na způsob jak je na letadlové lodi ) a pomocí něho se letadla schovával pod zem....a pod letistěm prý bylo vlastně ještě podzemní letiště s pojezdovými dráhami a s hangáry, kam se to vše schovávalo....no mě málem omývali... asi jsem se v úlu blbě koukal, ale za těch x let jsem tam žádný tlačítko na výtah nenašel a nikdo mne nezjebal za to, že své éro neschovávám pod zem do hangáru....
![]()
corona píše:ZIPP píše:![]()
![]()
..koukám, stejné zkušenosti..ještě abych to doplníl...prý v těch úlech jsme měli výtah ( něco na způsob jak je na letadlové lodi ) a pomocí něho se letadla schovával pod zem....a pod letistěm prý bylo vlastně ještě podzemní letiště s pojezdovými dráhami a s hangáry, kam se to vše schovávalo....no mě málem omývali... asi jsem se v úlu blbě koukal, ale za těch x let jsem tam žádný tlačítko na výtah nenašel a nikdo mne nezjebal za to, že své éro neschovávám pod zem do hangáru....
![]()
Jo, ono podzemní letiště (s ranvejemi ovšem venku) existovalo v Željavě v bývalé Jugoslávii a různí pošuci pak vidí čerty všude a plácají nesmysly.
Tyhle "pacienty" doporučuju na léčbu četbou např. fortifikace.net - a skutečně už se jich několik úspěšně vyléčilo...
Pišta píše:.... Odpověděl " ONO ŘADÍ". Na to nedá snad nic říct.
corona píše:Pišta píše:.... Odpověděl " ONO ŘADÍ". Na to nedá snad nic říct.
Já měl tuhle docela problém jednomu zazobanýmu prodejci alkoholických nápojů, cigaret, mobilů apod. vysvětlit, že strojvedoucí v lokomotivě má takovej ten volant (kontrolér) na řazení jízdních stupňů a nikoli na zatáčení.
A von furt, že ne, to přeci není možný, dyk nějak musí řídit po těch kolejích, aby na výhybce zatočil.....
Tomasino píše:...
Při jejich modernizaci hned v 90. letech by náš stát i EU nikdy nepřišly o tolik peněz, jako za aféry s Gripenama.....