T-rex 450 - Graupner/JR mx-16s Pomoc!

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
Stenly
Kontaktovat uživatele:

T-rex 450 - Graupner/JR mx-16s Pomoc!

#1 Příspěvek od Stenly »

Ahoj,potřebuju pomoc mám Graupnera mx-16s a programoval jsem ho na vrtulník všechno chodilo tak jak má,akorát mi de opačně plyn a klonení a zaboha nemužu přijít nato jak to naprogramovat :( .Vzal jsem známeho vysiláčku(ta samá) a programoval jsem jí na jeho vrtulník a tomu to chodí(má Hk 250 GT), i když jsem tu svojí naprogramoval a zapojil uplně stejně tak to prostě nejde.Uvítám všechny nápady :wink:
Acromaster(Multiplex)-NEW designFlash (Rc-factory)JAZZ (Rc-factory)EasyGlider (Multiplex)HK450(komplet Alu)Trainer 60Optic 6 (Modul Assan 2.4Ghz)Moje modely: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
Surgical

#2 Příspěvek od Surgical »

Hm, tak zreverzovat funkci snad není až takový problém....
Stenly
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Stenly »

To mě taky napadlo ale právě nevim kde :lol:
Acromaster(Multiplex)-NEW designFlash (Rc-factory)JAZZ (Rc-factory)EasyGlider (Multiplex)HK450(komplet Alu)Trainer 60Optic 6 (Modul Assan 2.4Ghz)Moje modely: http://stenlyjirec.rajce.idnes.cz/
cilek

#5 Příspěvek od cilek »

Musíš v nastavení SWASH MIXING (Swashplate) nastavit některé hodnoty v procentech do mínusových hodnot. Potom experimentuj spolu s reverzy serv a určitě na to přijdeš. :)
paf
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od paf »

Tohle je vždycky boj :)
Zkus dát některou hodnotu Swash mixu do mínusu a reverzuj serva. Nějaká kombinace +/- a reverzů bude ta správná...
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“